Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Diyetimin 3 Gunu 11/03/2016

9:40 Kahvaltim
: smoothie( bir avuc yesillik, bitkim, su ), 235 gr mantar, yesil cay.

1:10 Oglen: 2 haslanmis yumurta, 2 salatalik, 1 kicuk yagsiz konserve balik

Spor: 60 dakika yurudum, ardindan bol zencefilli cay

5 Aksam: havuc, domates, az haslanmis brokolli,

Gun icinde 1 litre kadar demledigim taze zencefil ve karanfili cayimi tukettim:)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
lor
d. ekmek
bitki çayı

30 dakika yürüyüş

bu arada benim tartı kafayı yedi sanırım 2 senedir her gün benimle haşır neşir olduğundan. bir sürü farklı sonuç çıkarabiliyor deli oldum. heralde yeni alıcam.bu sefer güzel bir şey olsun istiyorum . vestel ve tefal marka olanlar var karar veremedim .tavsiyelere açığım bayanlar

kilo bildirimini de değiştiriyorum 69.6 değil 70.4 olarak düzeltelim benim halayım haftaya kaldı

teşekkür ederim peşinden gelmeye çalışıyorum nacizane
Canımm maşallah çok iyi gidiyorsun bu çaba,azimle çok iyi kilolara geleceksin.
Mantarlari yikayim dogruyorum istedigim buyuklukte yapismatan bir tavada soteliyorum kendi suyunu cekene kadar sonra tuz ekleyip ocaktan aliyorum tabiki sonrada afiyetli yiyorum:) bu kadar kolay
Ooooh şifa olsun inşallah :)
kızlar bende mantarı çok severim. tok tutuyor diyemi yemeye çalışıyorsunuz
birde greyfurt diyorsunuz ya ben hiç sevmiyorum. kilo vermeye yardımcıysa bende günde 1 tane yemeye çalışayım
Mantar tok tutuyor Fatmacin( insallah isminide dogru hatirliyor:) greypfruit da zayiflamaya yardimci oluyor bende cok sevmiyorum ama mecbur
Kızlar bende greyfurta bayılırım.Ama size küçük bir ipucu verim yerken dışındaki beyza kabukları ve şeffaf zarını iyice soyup içini yiyorum.Hem acı olmuyor hem vitaminini alıyorum :)
Yine güzel bir gün geçirdim ve bunu gururla yazıyorum

1000 ip atlama
1 saat yürüyüş
spor prog. 3. gün
2 lt su
güzel bir diyet

Elhamdülilah bu günüde atlattım
Canım diyetinle,sporunla,suyunla çok çok iyisin Maşallah sana.
Masallah sana Canim:) cok guzel devam ediyorsun farkindaysan bende programimin 3 gunumdeyim sende:) senin 30 gundu programim bende arka arkaya seydanin diyetlerini deniyicem 30 gun boyunca aralarda iki uc gun koruma gunleri yaparak. El ele devam:))
Birlikten kuvvet doğar canlar :) Yine mükemmelsiiinnnn tatlımm.

Canım menün güzel sporunda iyi.Olsun canım haftaya yeni tartıyla çok güzel sonuç alırsın.
Benim tartı Arzum ama bende memnun değilim.Bakalım kızlar ne önerecek :)

Kizlarr bana bu diyetler bana iyi gelmedi yag olmamasindan olabilir emin degilim cok affedersiniz bagirsak tembelligi var yag orani sifir diyetle cok kotu yapti migde agrilarim ondan olabilirim ondan kendi bildiklerime devam. Ama Seydanin hakkina girmek istemem cok guzel kiloveriliyor keske bana iyi gelseydi
Neyse bugun 4 cu gunden kendi beslenmemle devam insallah:)
Birde yuruyucem bugunden itibaren bakalim bacaklar incelicekmis kosmaktan sanki bacaklarimda kaslanma olustu

Mantarlarimida aldim yarin simsiki bir diyete basliyorum hanimlarr
Bu hafta 7 li rakami gorucem sözzzz

Betulcum benim tarti arzum ben memnunum bi sıkinti yasamadim hic

tam modeli markası varsa alabilir miyim canım, benimki simbo ve 2 yıl kahrımı çekti saolsun ama sanırım artık kafayı yedi artık

ne diyetine başlıyorsun bu arada, dukandan sonra kilo artışı gözlemledin mi . diyetler arası geçişte problem oldu mu

bende de bağırsak tembelliği var canım ve diyet boyunca iki günde bir sinameki içiyorum (her gün içince ciddi ishal yapıyor ) bağırsaklarımı çalıştırıyor saolsun

öğlen sulu tavuk yemeği
yoğurt
ayran

akşam:
lor atıştırdım
pudingimden yaptım yiyorum
en fazla yoğurt ya da peynir yerim biraz daha

1,5 litre su

bende de bağırsak tembelliği var canım ve diyet boyunca iki günde bir sinameki içiyorum (her gün içince ciddi ishal yapıyor ) bağırsaklarımı çalıştırıyor saolsun
Tavsiyen icin cok sgl Canim bende bir ara iciyordum ama aliskanlik yapiyormus diye okuyunca buraktim bol su sebze yagida eksik etmezsem problem azaliyor baya

Canim kayisili form cayi denemelisin baya etkili ☺

öğlen sulu tavuk yemeği
yoğurt
ayran

akşam:
lor atıştırdım
pudingimden yaptım yiyorum
en fazla yoğurt ya da peynir yerim biraz daha

1,5 litre su
Betulcum punding nasil yaptin tarifini yazarmisin

Vallahi dukani biraktim henuz baska bi diyete gecemedim
Bi kac gundur az az istedigim herseyden yedim
Bundan sonra soyle yapicam;pzts persembe saf protein,diger gunler sebze protein seklinde gidicem
Greyfurt ananas ve mantarida eklicem listeye ,kivi disinda meyve yok dukanda ama artik bisekilde sabah ogunumde bu 2 meyveyi eklicem

Zayıflamaya çalışan arkadaşlara tavsiyelerim var. kısa sürede fazla kilo vermeye çalışmayın ki sarkma olmasın vücudunuzda. Ağırlığa çok takılmayın.spor yaparak incelip sıkılaşabilirsiniz, ama kilonuz çok azalmayabilir. Bu sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Doğru yolda olduğunuzu gösterir. Kas yapmaya başlamışsınız demektir. Sakın çok kas yaparım diye korkmayın kadınlar için bu çok zor. Sıkılaşıp ince görünürsünüz. Diyetinize tam Buğday ekmeği ekleyin. Beyaz pirinci seyrek tüketin. Ve kesinlikle akşam meyva yemeyin.ben meyvayı sabah yiyorum. Önce kardio yaparak zayıflayın. Kilo vermeden, mekik çekmeler falan işe yaramaz. Sonrasında vücudunuzu şekillendirmek için bölgesel hareketler yapabilirsiniz. Ve bol su için.

tavsiyelerin için telekkürler

Sinemcim bende butun diyetleri buraktim basibos takiliyorum:)))

Sinemcim bende butun diyetleri buraktim basibos takiliyorum:)))
Yarin yeni beslenmemme ve yuruyusumle devam edicem insallah bugunde cok kotu degildi ama karisik yazmakla ugrasmak istemedim:) bu arada yurumekten sol ayagim dizden yukari ve asagisi agiriyor gecer sanirim bugun 60 yuruyusumu yaptim 6km toplam.

valla meyve konusunu nasıl geçtim ben de bilmiyorum meyve delisi bir insandım güçlendirme evresini sabırsızlıkla bekliyorum ..
puding konusuna gelince
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
limon ya da portakal kabuğu rendesi
üzerine de bol tarçın

bu şekilde yiyorum ve seviyorum hatta oğluş da elimden alıyor yiyor çoğu zaman. bugün de yulaf kepeğinden helva yapacağım krep olarak yemekten sıkıldım tatlı olarak yicem bugün yulaf kepeğimi.

diyetisyen kontrolünde de aynı miktarlarda kilo verebilirsin bu sistemden sıkıldıysan . Her şeyden oluyor onların listesinde hem haftada 1-2 kilo verdiriyor.

dün akşam bir şey yemem diyordum haşlanmış tavukla yoğurt yedim biraz.

kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
1 üçgen peynir
çay
3 yeşil zeytin
salatalık

ara:
1 bardak süt
1 tabak lor

öğlen:
karnabahar
yoğurt

aralarda açlık hissettikçe atıştırıyorum hep peynir süt yoğurt filen
yulaf kepeğim annemde kaldı gelsin yulaf keppekli helva yapıcam kendime canım çok tatlı istedi
akşama belki tavuk haşlarım biraz

Betülcüm programın çok güzel zaten bu sağlıklı beslenme planını benimseyerek uygularsak hiç sıkılmadan kiloları üzerimizden atarız.Bi arada canım hiç yemediği halde yulaflı helvadan çekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…