vallahi bende yaaaa..Bende artikkk 7 li rakamlarii gormek istiyorumm
Gorucez canim bu defa inaniyorum bunavallahi bende yaaaa..
bıktım bu 88 lerde takılıp kalmaktan(((
Çoook sağol kuzum.Inan ki sen bu istikrarla devam et kiloların pıtır pıtır gidecek önümüzdeki cuma daha daha iyi olacaksın.sanada maşallahhh. inşallah bizde görürüz o kiloları
Evet canım çok uzak değil.. Sen nerelerden indin bu kilolara ve inan ki devamıda gelecek.Yeter ki biz bu konuda kontrollü elden bırakmayalım.aysecim harikasin insallah bende 69 u gorurum sonrada kilomu korumaya gecerim,masallah harika gidiyorsun ,hepimiz bu hafta eksileri gorduk cok sukur
Canım Mükemmlesin.Maşallah sana.7 leri gördün tatlım çok mutlu oldum adına.Eki Görüntüle 1788628
Baslangic kilo 85kg
Gecen hafta 82.4kg
Bugunku kilo 79.8kg
Bu hafta -2.6kg zayiflamisim
Toplam
Canım regliyken yapılan spor ve diyet fazlasıyla eksi getiriyor.Bunu bizzat yaşadım :))ve senin içinde çok iyi olacak bu dönemde halin kalmasada sporuna devam et.Bebisimi alip yuruyuse ciktim
50 dk yurudum parktayiz simdi.sonrasindada yururum bi 30 dk bugunluk sporumu yapmis olurum
Reglide olucam hic halim yoktu ayaklarim beni tasimiyo ama inatla attim kendimi sokaga miskinlik yok sinem dedim ☺iyikide oyle yapmisim
Canım regliyken yapılan spor ve diyet fazlasıyla eksi getiriyor.Bunu bizzat yaşadım :))ve senin içinde çok iyi olacak bu dönemde halin kalmasada sporuna devam et.Bebisimi alip yuruyuse ciktim
50 dk yurudum parktayiz simdi.sonrasindada yururum bi 30 dk bugunluk sporumu yapmis olurum
Reglide olucam hic halim yoktu ayaklarim beni tasimiyo ama inatla attim kendimi sokaga miskinlik yok sinem dedim ☺iyikide oyle yapmisim
Ilk firsatta yazicam Sinemcim:))Evet aysecim cok haklisin regliyken spor yapmak cok onemli☺
Leylaaaaa inanamiyorummmm hayran kaldimmmm ,dogru yoldasin demek oluyorr,cok sevindim 7li rakamlara gectigin icin
Okul dönusu.lutfen bu hafta ki menunu kisaca paylasirmisin,bende bu hafta uygulayip 7li rakamlara gecmek istiyorum
Bi karisim.iciyosun omu etkili oldu
tekrar ediyorumm Cok ama cokk seviindimmm senin adina canimmn☺
Kizlar ben dukandan biraz sıkiĺdim diyetime saglikli beslenme+protein agirlikli yine devam.etmek istiyorum ,son 10 kg onuda bu sekilde vermek istiyorum
Spor hocam 62 kg olman gerekli desede ben 168 cm boy 70 kg ideal diye dusunuyorum belki 68 kg da olabilir ☺hayalim bu sekilde insallah olurr
Odev yapiyom mola aldim hemen yazayim dedim fazla bekletmiyeyim:)Evet aysecim cok haklisin regliyken spor yapmak cok onemli☺
Leylaaaaa inanamiyorummmm hayran kaldimmmm ,dogru yoldasin demek oluyorr,cok sevindim 7li rakamlara gectigin icin
Okul dönusu.lutfen bu hafta ki menunu kisaca paylasirmisin,bende bu hafta uygulayip 7li rakamlara gecmek istiyorum
Bi karisim.iciyosun omu etkili oldu
tekrar ediyorumm Cok ama cokk seviindimmm senin adina canimmn☺
Kizlar ben dukandan biraz sıkiĺdim diyetime saglikli beslenme+protein agirlikli yine devam.etmek istiyorum ,son 10 kg onuda bu sekilde vermek istiyorum
Spor hocam 62 kg olman gerekli desede ben 168 cm boy 70 kg ideal diye dusunuyorum belki 68 kg da olabilir ☺hayalim bu sekilde insallah olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?