Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

vallahi bende yaaaa..
bıktım bu 88 lerde takılıp kalmaktan (((
Gorucez canim bu defa inaniyorum buna
Sabirla inatla rejime spora devam
Dun sporda ip atladim ☺15 adet zor atladim ☺ne yorucu oluyo,ayaklarim zipladikca sizladi durdu,coo zormus
Seni kutlarim.500 adet atliyosun buyuk basari

Bebisimi alip yuruyuse ciktim
50 dk yurudum parktayiz simdi.sonrasindada yururum bi 30 dk bugunluk sporumu yapmis olurum
Reglide olucam hic halim yoktu ayaklarim beni tasimiyo ama inatla attim kendimi sokaga miskinlik yok sinem dedim ☺iyikide oyle yapmisim

Merhaba kizlar hepinize teker teker yazmak isterdim ama malesef okula cikmam gerekiyor. Hepiniz cok guzel kilo vermissiniz. Alinmamis o da guzel kazanim bence. Daha cok verenler ayni devam edelim az verenler lutfen moralinizi bozmayin aksine bu sizin daha azimle devam etmenize vesile olsun insallah.
Gelelim bana...

Baslangic kilo 85kg
Gecen hafta 82.4kg
Bugunku kilo 79.8kg
Bu hafta -2.6kg zayiflamisim
Toplam

6 li rakaati sabirsizlikla bekliyorum ondan sonra yakisirsa 5 rakamlari beklemeye gecerim insallah hep beraber.
Kilolarimizi koruma donemimizde cok onemli kizlar oraya gelince dusunuruz ayy. Hayali bile mutlu ediyor:))

sanada maşallahhh. inşallah bizde görürüz o kiloları
Çoook sağol kuzum.Inan ki sen bu istikrarla devam et kiloların pıtır pıtır gidecek önümüzdeki cuma daha daha iyi olacaksın.
aysecim harikasin insallah bende 69 u gorurum sonrada kilomu korumaya gecerim,masallah harika gidiyorsun ,hepimiz bu hafta eksileri gorduk cok sukur
Evet canım çok uzak değil.. Sen nerelerden indin bu kilolara ve inan ki devamıda gelecek.Yeter ki biz bu konuda kontrollü elden bırakmayalım.

QUOTE="sinem866, post: 45459039, member: 289765"]Bugunku menum
3 lt su
Hibiskuslu karisim yesilcay
Sabah
1 yumurta
Peynir
Bi lokma kek
Oglen
Pirasa yogurt
Aksam
Tavuk kofte ayran yesillik[/QUOTE]
Canım Menün çok güzel devam tatlım Canım regliyken yapılan spor ve diyet fazlasıyla eksi getiriyor.Bunu bizzat yaşadım :))ve senin içinde çok iyi olacak bu dönemde halin kalmasada sporuna devam et.

QUOTE="sinem866, post: 45459039, member: 289765"]Bugunku menum
3 lt su
Hibiskuslu karisim yesilcay
Sabah
1 yumurta
Peynir
Bi lokma kek
Oglen
Pirasa yogurt
Aksam
Tavuk kofte ayran yesillik[/QUOTE]
Canım Menün çok güzel devam tatlım Canım regliyken yapılan spor ve diyet fazlasıyla eksi getiriyor.Bunu bizzat yaşadım :))ve senin içinde çok iyi olacak bu dönemde halin kalmasada sporuna devam et.

Evet aysecim cok haklisin regliyken spor yapmak cok onemli☺

Leylaaaaa inanamiyorummmm hayran kaldimmmm ,dogru yoldasin demek oluyorr,cok sevindim 7li rakamlara gectigin icin
Okul dönusu.lutfen bu hafta ki menunu kisaca paylasirmisin,bende bu hafta uygulayip 7li rakamlara gecmek istiyorum
Bi karisim.iciyosun omu etkili oldu
tekrar ediyorumm Cok ama cokk seviindimmm senin adina canimmn☺

Kizlar ben dukandan biraz sıkiĺdim diyetime saglikli beslenme+protein agirlikli yine devam.etmek istiyorum ,son 10 kg onuda bu sekilde vermek istiyorum
Spor hocam 62 kg olman gerekli desede ben 168 cm boy 70 kg ideal diye dusunuyorum belki 68 kg da olabilir ☺hayalim bu sekilde insallah olurr

Ilk firsatta yazicam Sinemcim:))

Odev yapiyom mola aldim hemen yazayim dedim fazla bekletmiyeyim:)
Sinemcim ben sadece kendi yaptigimi yaziyorum.
Oncelikle sunu diyeyim diyet ve saglikli beslenme ile alakali konulari kitaplari arastirmalari 3 dilde takip ediyor arastiriyorum amatorce:)) Englizce Rusca ve Turkce ( en kotu yazdigim dil Turkcedir aslinda TR buyumedim malesef)
Simdi butun bu takib ettiklerime bakip bir diyet yazdim isminide Leylanin Diyeti koydum:))

Leylanin Diyeti:))
Oncelikle hergun 6 km kostum ama nasil (ilk 5 dakikada yurudum sonra 1 dakika kosabildigim hizda kostum sonraki 2 dakikayi hizli yurudum bunu Boyle cevirimli 6km tamamlayana kadar devam ettim hergun. En iyisi sabah ac karnina kosmak direk depolanmis yagdan gidiyor)

Diyeyim 3 gun her gunu farkli bitirince tekrar basdan basliyorum
1 ci gun. Smoothie gunum sabah oglen aksam birde ikindi vakti dayanamazssam.
Smoothie icine bol ispanak veya yessillik maruk gibi, ananas, cilek(4 tane cilek gecmemeyi calisiyorum ogunde, yaban mersini, ve bol su 500gr kabi dolduracak kadar meyve sebze koyub 300-500ml su koyuyorum)
2 ci gunum protein ve sebze gunum
Kahvaltim: 2 yumurta, bol mantar ve kabak yagsiz Teflontavada soteliyorum ve pembe tuz sizin orda kaya Tuzla ayni) salatalik,domates ve zeytin bazen 5 tane yiyorum bazen 15 tane Canim nekadar isterse ve Bol yesil cay
Oglen: yesil salata ve yaninda pisirilmis veya conserve balik, tavuk yesil cay

Aksamda: yine protein ve sebze ama sebze soteliyorum ya lahana, kabak , karnibahar, brokolli, Evde be varsa
Protein olarak aksam balik tercih etmemeye calisiyorum lakin agizda bir tat burakiyor illa tatli istetiyor sonrasinda
Yine yesil cay

Birde bu cok onemli:
Sabah kalktigimda zamanim genisse 1 litre yoksa 500 ml sicak suyun icine 1 limon suyu ekliyom bitene kadar gibip gelib yavas yavas iciyorum
Birde ikindi vakti eve dondugumde 5 cm taze zencefilli ve 5-10 tane karanfili 1 litre suyla kaynatiyorum 5 dakika.
Gunluk 3 litre suyumu eksik etmemeye calisiyorum
3 cu gun.
Kahvaltim: 3 yemek kasigi tepeleme dolu yulaf 1 bardak su ile ocaga koyub kaynayinca hemen aliyorum. Az sovuyunca icine ananas, yaban mersini, gibi meyvelerden dogruyorum birde 1 kasik yer fistigi ezmesi koyuyorum ceviz eklenebilir ama bu fistik istah azaltma ozelligide var Canim.
Oglen: karabugday haslanmis ve yesil salata

Aksam: kinoa veya karabugday vede sebze sotelenmis

Bu 3 gun tamamlayinca tekrar 1 gunden basliyorum diyetten yorulmamis oluyorum:) umarim isini gorur

2 ci ve 3 cu gunlerimde acikirsam cok tek avuc ve tum avuc kuruyemis yiyorum tabi ogun daha az kilo verecegimi bilerek

Birde bir toz ot karisimim var onu sadece smoothie 1 y. K ekliyorum. Ama bu karisim onceleri defalarca kullandim tarihide gecmis olabilir elimde var diye koyuyorum onsuzda yapabilirsiniz smoothie yi

Birde spor olarak sadece kosuyo yapmakla sinirladim hedef ulasana Kadar cunku insanlar icin yapilabilir birsey olsun istiyorum kilolu olmak cok Zor birsey bir insanin da fazla kilolarimdan kurtulmasina yardimci olmak cok Guzel birsey diye dusunuyorum:)

Kizlar diyete devam :)
Sabah kaltigimda 1 litre sicak suya 1 limon suyu ekleyerek yavas yavas ictim

Spora vaktimyoktu aksam yapicam insallah
Bugun 2 ci gunum protein ve sebze meyve Canim isterse yesil Elma ve ananas yiyebiliyom:)
Kahvaltim: 2 haslan

Kahvaltim: 2 haslanmis yumurta, 13 zeytin, mantar ve yesil kabak yagsiz sotelenmis, yesil cay( annemdeydim ax hurma yedim yesil caya kahvaltinin ardindan)

Bende Menümü yazayım :)
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyum..
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal (açalım vardı başka birşey yiyemedim )
2. Öğünüm
koca bir tabak mevsim salata
100 gr kadar balık.Şifa olsun bana :)
1 fincan mistik çay
1 fincan 9 lu çay
su 2.5 lt olur inşallah.

ayşecim spor ve sağlık için motivasyon sayfasının sahibi leithia yı takip etmeni tavsiye ederim.
tabi diğer arkadaşlar sizde sayfaya bi göz atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…