Ins sanada faydali olur canimCanımmm.. Elimde ki çaylar bitsin bu çayı da deneyeceğim benimde wc biraz sorunlu.
Canim selamKizlar hepinizi tebrik ederm cok iyisinizsuyabenzemek canm bak srnde 1 kilo vermissin cok sevndm devam et ins
Sinemmm canm cok iyi gidiyorsun ins bu hafta eksilerini de goruruz
orignate canm ins sende hedefine ulasrsin I istikrar58 nerelerdesin canm senn dyetn nasil gdyr
ins herkes iyidir opuyrm hepiniziiii
Dukan tariflerine baktim,telefonuma indirdim,harika tarifler var bayildim,ozellikle kek dondurma tarifleri beni benden aldi ☺
Canim bu arada ismini ogrenebilirmiyim,nicki hatirlayamiyorun bazen bisi yazmak istedigimde
Dun ps gunumdu ,bugun tartida arti cikti.,sebzeler vucutta inanilmaz su tutuyor
Dukan koftemi yapmak icin mutfaga giducem insallah guzel olur tadi
Tsk ederm canmmm oy oy oy tursu isi fena o zmn hemen birakiyrm ben yemesem kizim hergun kursu kursu dye tursu istyor sipadan hordukce istyrm bende zatne artik yemyn amaCanım selam
Canımm merak ettik seni.Bebeğin içinde senin içinde hayırlısını diliyorum.
Iyi canım çok kilo almamıştım demek ki kontrollüydün aferin sana :)
sana tavsiyem turşudan uzak dur .Beni turşu bu hallere getirdi.Hamileyken canım istedikçe yedim durdum.Doğumdan sonra bile ödemim inmemişti.Sonrada çok hızlı kilo almıştım.
tamam taylim tursu ciss uzak duruyrm ins basaririm :)Canim selam
Hep aklimdasin hatta bugun hic ugramadi diye icimden gecirdim
Bebegin ve sen saglikli ol yeterki.kiloyu hic takma kafana☺
Ayseninde dedigi gibi tursu suyundan uzak dur
Bende hamileligimde kucuk cin biberi sanirim sari oluyo,hep ondan yedim durdum,sistim de sistim ☺
Guzel gdyrsun canm katatayi uygulayabkrsen cok iyi canm ya ben annemle babamn destegyle ve sporla uugulamistm 2haftada 6 kilo vermstm mutlaka uymaya calsGizemcim cok sevindim herseyin yolunda gittigine insallah boyle dikkat ederek devam cok iyi yapiyorsun:)
Bende de kimi bozuyor kimi cok iyi gidiyor can son gunlerde duzelttim sanki daha istikrarla devam ediyorum. Bugunde ins 2 ogunu deneyicem
Kahvaltida: 2 yumurta, as avokado, salatalik, haslanmis karnibahar, az mantar kirmisi biber, birde yulafli meyve, yesil cay cok sukur doydum aksami da 5-6 gecmiyecek sekilde yiyicem
Evet insallah Bugun kahvaltimi 9:00 da yapmistim 5 saat gectim migdemi dinlesem ac degilim aslinda ama bu yemek aliskanligi varya ogle veya ara beni zorlayan bu. bakalim ne kadar dayanicamTsk ederm canmmm oy oy oy tursu isi fena o zmn hemen birakiyrm ben yemesem kizim hergun kursu kursu dye tursu istyor sipadan hordukce istyrm bende zatne artik yemyn ama
tamam taylim tursu ciss uzak duruyrm ins basaririm :)
Guzel gdyrsun canm katatayi uygulayabkrsen cok iyi canm ya ben annemle babamn destegyle ve sporla uugulamistm 2haftada 6 kilo vermstm mutlaka uymaya cals
Canım dayan birazcık açlığa,aç durmaya alıştırırsak kendimizi işimiz daha da kolaylaşacak.Bak ben şimdi açım önüme ne koysak yerim ama midemi terbiye etmeliyimm :))Evet insallah Bugun kahvaltimi 9:00 da yapmistim 5 saat gectim migdemi dinlesem ac degilim aslinda ama bu yemek aliskanligi varya ogle veya ara beni zorlayan bu. bakalim ne kadar dayanicamaksam yemegime 3 saat kalmis sabah aksam arasi 8 saat yapamaya calisiyorum ilk 4 saatte yediklerimiz hazim oluyor ikinci 4 saatte enerjimiz depolanmis yaglardan geliyor birde sporumu yapabilsem burda karli hava okullar kapali oglusumla geziyoruz:)
Cok guzel ins yapablrsin canim cok acikirsan ayran icebikirsin leptini bozmuyor cunku cok acikinca da vucut kendisini korumaya almak icin yag depoluyor ona da dikkat et canmEvet insalh Bugun kahvaltimi 9:00 da yapmistim 5 saat gectim migdemi dinlesem ac degilim aslinda ama bu yemek aliskanligi varya ogle veya ara beni zorlayan bu. bakalim ne kadar dayanicamaksam yemegime 3 saat kalmis sabah aksam arasi 8 saat yapamaya calisiyorum ilk 4 saatte yediklerimiz hazim oluyor ikinci 4 saatte enerjimiz depolanmis yaglardan geliyor birde sporumu yapabilsem burda karli hava okullar kapali oglusumla geziyoruz:)
Tsk ederm canmmm oy oy oy tursu isi fena o zmn hemen birakiyrm ben yemesem kizim hergun kursu kursu dye tursu istyor sipadan hordukce istyrm bende zatne artik yemyn ama
Minik kuşuna uyma güzelim sen:) Sağlıklı yiyecekler ye bol bol su iç hem sana hem bebeğine şifa..
tamam taylim tursu ciss uzak duruyrm ins basaririm :)
Guzel gdyrsun canm katatayi uygulayabkrsen cok iyi canm ya ben annemle babamn destegyle ve sporla uugulamistm 2haftada 6 kilo vermstm mutlaka uymaya cals
Canım hoşgeldin aramıza karatayla çokta güzel vermişsin.Tebrik ederim.Maşallah sana.Boyunda uzun incecik fit bir anne olmuşsundur.Özendiren valla şimdi sana :) Hergün menü bildiriminde bulun canım buraya ve bizimle deneyimlerini paylaşılan seviniriz.Merhaba kızlar. Ben de bugün yürüyüşlere başlıyorum. Uzuuun zamandır karatay usulu besleniyorum. Boy 170 kilo 63 su an. Hedefim 57.toplamda 6 kilom kaldı. Doğum yapali 2 sene oldu.sıkılasmam lazim o yüzden de havalar iyi giderken yürüyüşlere de baslayayim dedim. 83le doğuma girmistim tam 2 sene önce vayy be :)
Menüleri paylaşıyorsanız eğer yazayım bende. Sabah 9da 2 yumurta, 1 havuç, 1 kalın dilim peynir, 10 zeytin, 5 ceviz, 1 tatlı kaşığı tahin. Aksam yemeği saat 17de yedim. Sulu köfte ve ketentohumlu yoğurt. Gün içinde de 3 bardak yeşilçay, 2 maden suyu içtim. Sıvı alimimi 2.5lt ye tamamlicam. Aksam.8 de de yürüyüş.kızımı kocama satarak insallah
Maşallah canım benim süpersin .Süper diyetini de yazarsan seviniriz. :)1000 ip atlama
çok çok çeşitli hareketler
3,5 lt su
süper diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?