Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Illa sakiz kullanmak istiyorsaniz xylitol beta stevia tatli yerine kullanmislari tercih etmemiz daha sagliklidir
Xylitol ve stevia ikiside daha dogal tatlandiricidir:) sakizlarda genel de xylitol kullaniliyor burala rad ama Turkiyede bilmiyorum

dediğin sakızı hiç görmedim ama karşılaşırsam denerim muhakkak

Ay kizlar bir tatli Kristin geldiki sormayi 15 dakika dukanda oysndiktan sonra 250 kalorilik cikolata yerine ayni kaloride badem almaya karar verebildim cok sukur.
Simdide ara niyetine sekersiz kahve alip icine yagli sutten ekledim yaninda bademimi yiyorum dersimi beklerken:)

Canım bilgiler için çok sağol :
Sen karatay yapıyorsun di mi canım
Menulerin hem çeşitli hem lezzetli
8 li rakamlardan kurtulmamız az kaldı
Sende bu ay 7 li rakamdan kurtulucaksin inş
Ay bu 79 u görsem harika ol ucak
Evet şekerim karatay yapmaya çalışıyorum İnşallah hepimiz için bu ay verimli olur.
Tatlandırıcılı sakızı nerden bulabiliriz ?

first sensations çiğniyorum ahududu karadut aromalı aldım tadı nefis .Çoğu sakız tatlandırıcılı [/QUOTE]
Canımm çok sağol tatlandırıcılı sakızın farklı birşey olduğunu sandım.Bildiğimiz sakızmiş ya :)

[anQUOTE="istikrar58, post: 45309763, member: 730960"]Ay kizlar bir tatli Kristin geldiki sormayi 15 dakika dukanda oysndiktan sonra 250 kalorilik cikolata yerine ayni kaloride badem almaya karar verebildim cok sukur.
Simdide ara niyetine sekersiz kahve alip icine yagli sutten ekledim yaninda bademimi yiyorum dersimi beklerken:)[/QUOTE]
Canımm aferin sana..Kontrol senin elinde

Oglen: salata

Aksam: karabugday ve kiymayla yapilmis kofte corbasi

Kizlar ya yememi azaltmam gerekiyor nasil yapicagi bilmiyom cok acikiyorum ozellikle ders olan gunlerimde

Oglen: salata

Aksam: karabugday ve kiymayla yapilmis kofte corbasi

Kizlar ya yememi azaltmam gerekiyor nasil yapicagi bilmiyom cok acikiyorum ozellikle ders olan gunlerimde

mideni salata ve yoğurtla doldurmayı deneyebilirsin. Dışarıdaysan minik paketli yoğurtlar ya da büyük ayran,sade süt seni oyalar yemek aralarında bana göre.Ya da internetten karıştır diyet atıştırmalıklar hazırla kendine açlık hissedince tüketmek için.Bir de şu durum var açlık ve susuzluk aynı vücut etkileri oluştururmuş yani açıktığını hissettiğinde aslında vücudun susamış da olabilir..

dün öğlen ve akşam 1 er kase tavuk çorbası (dukana uygun) ,4-5 kornişon turşu , sıfır kaçak.Dün adet oldum bu dönemde ödem atamayacağımdan seyire geçmeye karar verdim ki bugün 6. gündü zaten.
sabah 20 dk yürüdüm malum adet dönemi şişmemek için 1 bardak bol sinamekili 5i bir yerde çayımı içtim.1 çay bardağı süt içtim 3 tane cherry domates yedim seyir kutlaması olarak enesi okula bırakmadan önce

kahvaltı
menemen (2 yumurtalı)
yulaf kepeği ekmeği
maydonozlu dereotlu lor
çay(şimdi kalkıp hazırlamam lazım )

rüyamda gene yemek yiyordum ama az kalorili sebzelerin tadına bakıyordum kaçak kaçak

Gunaydin hanimlar
Yuruyuse cikicam hava yagisli biraz ama ins cok bastirmaz
Hibiskus cayi sanirim kabizliga iyi geliyor,bu yuzdende kilo verme tekrar basliyor ,bugun 2.gunum 1 hafta denemeyi dusunuyorum
Cuma gunu mevlute gidicem ,,ayran tavuk yerim ama cmrts gunude dogum gunune davetliyiz ins ordada nefsimi tutabilirim

Diyetin çok güzel canım.Maşallah.Bu hibiskus çayı form çaylarından mı canım.
Canim dukan diyetinde duraklama yasandiginda bu cayi icip tekrar eksilere gecildigini okudum sayfasinda
Nar cicegi olarakta biliniyo,aktarlarda satiliyor hibiskus cicegi ,1 lt sicak suya 1 corba kasigi ekleyip 20 dk demleyip cicekleri icinden aliyoruz,alinmadiginda acilastirabiliyor tadiini
Tadida guzel.sekersiz kusburnu cayi gibi buruk bi tadi var,istege gore cubuk tarcin limon eklenebilir

Öğrendiğim iyi oldu yazdım bir kenara, sinamekiye başladım ben de bugün , benim bağırsaklar tembel de biraz bir de diyet yapınca iyice boşladılar çalışmıyorlar. 5i biryerde çayıyla beraber içiyorum

Dukan tariflerine baktim,telefonuma indirdim,harika tarifler var bayildim,ozellikle kek dondurma tarifleri beni benden aldi ☺
Canim bu arada ismini ogrenebilirmiyim,nicki hatirlayamiyorun bazen bisi yazmak istedigimde

Ben geldiiiiiiimmmmmm bebis suan muallakta kenara koyduk onu dusunmemeye calisiyorum kizlar bende diyet ve sporu askiya almistim ele alaym dedim gunde 30 dakika 4 km hizda yuruyorum yediklerime de dikkat edecem artik kizlar bir ara istahim cok artmisti asiri birsey yemedimde peynir ekmege cok dadandim artik duzene sokmanin vakti geldi kilolar verlmis oh ne guzel ben 700 gram aldim ama alacak kadar da yemefim bilmiyrn su da olabilir turssuyu cok yedim 1 haftadr yarin menumu yazacam ins bugun hastane islerim vardi duz

Kizlar hepinizi tebrik ederm cok iyisiniz suyabenzemek canm bak srnde 1 kilo vermissin cok sevndm devam et ins
Sinemmm canm cok iyi gidiyorsun ins bu hafta eksilerini de goruruz
orignate canm ins sende hedefine ulasrsin I istikrar58 nerelerdesin canm senn dyetn nasil gdyr
ins herkes iyidir opuyrm hepiniziiii

Canım selam Canımm merak ettik seni.Bebeğin içinde senin içinde hayırlısını diliyorum.
Iyi canım çok kilo almamıştım demek ki kontrollüydün aferin sana :)
sana tavsiyem turşudan uzak dur .Beni turşu bu hallere getirdi.Hamileyken canım istedikçe yedim durdum.Doğumdan sonra bile ödemim inmemişti.Sonrada çok hızlı kilo almıştım.

Canımmm.. Elimde ki çaylar bitsin bu çayı da deneyeceğim benimde wc biraz sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…