Illa sakiz kullanmak istiyorsaniz xylitol beta stevia tatli yerine kullanmislari tercih etmemiz daha sagliklidir
Xylitol ve stevia ikiside daha dogal tatlandiricidir:) sakizlarda genel de xylitol kullaniliyor burala rad ama Turkiyede bilmiyorum
Canim yazdigim sakiz ismi degil sakizlarin icerigini okursak orda ismi gecmesi gerekiyor.dediğin sakızı hiç görmedim ama karşılaşırsam denerim muhakkak
Canım bilgiler için çok sağol :Selam kizlar, bu sabah hic spor yapicak moralim ve vaktin yoktu. Ama bugun sporu gecte olsa yapicam insallah.
Kahvaltim : bol taze kisnisli 2 yumurtayla karistirip zeytin yag ve tereyag karisimiyla bir menemen, 5 zeytin, cook az peynir, avokado, az domates, Bol limonlu zencefilli yesil cay.
Tatlandiricili sakizla dikkatli olmaniz daha iy olabilir kizlar beynimiz tatli geldi diye o an mutlu hisetsede bir sure sonra aldatildigini fark edip tatli yada ekmek borek krizleri gelme ihtimali de varmis.
Evet şekerim karatay yapmaya çalışıyorum İnşallah hepimiz için bu ay verimli olur.Sen karatay yapıyorsun di mi canım
Menulerin hem çeşitli hem lezzetli
8 li rakamlardan kurtulmamız az kaldı
Sende bu ay 7 li rakamdan kurtulucaksin inş
Ay bu 79 u görsem harika ol ucak
Tatlandırıcılı sakızı nerden bulabiliriz ?
Oglen: salata
Aksam: karabugday ve kiymayla yapilmis kofte corbasi
Kizlar ya yememi azaltmam gerekiyor nasil yapicagi bilmiyom cok acikiyorum ozellikle ders olan gunlerimde
Diyetin çok güzel canım.Maşallah.Bu hibiskus çayı form çaylarından mı canım.Bugunku menum
3 lt su yesilcay,1lt hibiskus cayi
Sabah
1 yumurta
Peynir
Domates
Oglen
Ayran
Aksam
Tavuk kofte
Turp
Canim dukan diyetinde duraklama yasandiginda bu cayi icip tekrar eksilere gecildigini okudum sayfasindaDiyetin çok güzel canım.Maşallah.Bu hibiskus çayı form çaylarından mı canım.
Canim dukan diyetinde duraklama yasandiginda bu cayi icip tekrar eksilere gecildigini okudum sayfasinda
Nar cicegi olarakta biliniyo,aktarlarda satiliyor hibiskus cicegi ,1 lt sicak suya 1 corba kasigi ekleyip 20 dk demleyip cicekleri icinden aliyoruz,alinmadiginda acilastirabiliyor tadiini
Tadida guzel.sekersiz kusburnu cayi gibi buruk bi tadi var,istege gore cubuk tarcin limon eklenebilir
Dukan tariflerine baktim,telefonuma indirdim,harika tarifler var bayildim,ozellikle kek dondurma tarifleri beni benden aldi ☺Öğrendiğim iyi oldu yazdım bir kenara, sinamekiye başladım ben de bugün , benim bağırsaklar tembel de biraz bir de diyet yapınca iyice boşladılar çalışmıyorlar. 5i biryerde çayıyla beraber içiyorum
Canımm merak ettik seni.Bebeğin içinde senin içinde hayırlısını diliyorum.Ben geldiiiiiiimmmmmm bebis suan muallakta kenara koyduk onu dusunmemeye calisiyorum kizlar bende diyet ve sporu askiya almistim ele alaym dedim gunde 30 dakika 4 km hizda yuruyorum yediklerime de dikkat edecem artik kizlar bir ara istahim cok artmisti asiri birsey yemedimde peynir ekmege cok dadandim artik duzene sokmanin vakti geldi kilolar verlmis oh ne guzel ben 700 gram aldim ama alacak kadar da yemefim bilmiyrn su da olabilir turssuyu cok yedim 1 haftadr yarin menumu yazacam ins bugun hastane islerim vardi duz
Canımmm.. Elimde ki çaylar bitsin bu çayı da deneyeceğim benimde wc biraz sorunlu.Canim dukan diyetinde duraklama yasandiginda bu cayi icip tekrar eksilere gecildigini okudum sayfasinda
Nar cicegi olarakta biliniyo,aktarlarda satiliyor hibiskus cicegi ,1 lt sicak suya 1 corba kasigi ekleyip 20 dk demleyip cicekleri icinden aliyoruz,alinmadiginda acilastirabiliyor tadiini
Tadida guzel.sekersiz kusburnu cayi gibi buruk bi tadi var,istege gore cubuk tarcin limon eklenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?