• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

[QfUOTE="istikrar58, post: 45292878, member: 730960"]Kahvaltimin devami: domates, 5-6 zeytin, kibrit kutusundan az kadar peynir:)), avokado, Bol yesil cay

Aysecim cok tesekkur ederim verdigin ornek icin bu sabah zorla gittim sporuma senin ornegi okumakta daha kolaylastirdi.
Aileme esime ogluma anneme arkadaslarima karsi fedakar ve sabir edici birisiyim kendimden baska. Bugun onu dusunuyordum kendimi dusunmem aileme daha fazla yararli olmamida sagliyicaktir Insallah. Cunku bu kilo problemi gercekten beni mutsuz editor:KK43::KK43::KK43:::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kizlar motive edici bir daha okudum biliyorsunuzdur buyuk ihtimal . Her
454gr fazla kilo bedenizmizde 7 km yeni damar uretiliyor ve artik kalpte o kadar fazla damarlardan kan pompalamasi gerekiyor. Benim 25 kg fazlam yaklasik[/QUOTE]
Off ya kendimize ne çok zarar veriyoruz :(

Sevgili günlüğüm ve can arkadaşlarım
2. Öğünüm
1 kase ev yoğurdu
1 tabak dolu dolu pırasa yemeği
saat 5 gibi yarı süt,yarı su ile demlenmiş Mistik çay (tadı salepe benziyor denemelisiniz canlar.)
2 ceviz
1 saatlik yürüyüşümü de yaptım çok şükür.

[QUımOTE="istikrar58, post: 45292878, member: 730960"]Kahvaltimin devami: domates, 5-6 zeytin, kibrit kutusundan az kadar peynir:)), avokado, Bol yesil cay

Aysecim cok tesekkur ederim verdigin ornek icin bu sabah zorla gittim sporuma senin ornegi okumakta daha kolaylastirdi.
Aileme esime ogluma anneme arkadaslarima karsi fedakar ve sabir edici birisiyim kendimden baska. Bugun onu dusunuyordum kendimi dusunmem aileme daha fazla yararli olmamida sagliyicaktir Insallah. Cunku bu kilo problemi gercekten beni mutsuz editor:KK43::KK43::KK43:::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Canım benim sen üzme kendini inan ki kendimiz için göstereceğimiz sabır selametle sonuçlanacak.Çok şükür ki bu bizim irademizle olacak.

Kizlar motive edici bir daha okudum biliyorsunuzdur buyuk ihtimal . Her
454gr fazla kilo bedenizmizde 7 km yeni damar uretiliyor ve artik kalpte o kadar fazla damarlardan kan pompalamasi gerekiyor. Benim 25 kg fazlam yaklasik[/QUOTE]

Oglen: cok az parca tavuk kalmisti, yanina yine az kalam yesil fasulye hasladim, yanina yine buyuk bir salata marul, 1/2 avokado, ve rendelenmis cig pancar, az pembe tuzdan kullandim yag koymadim cok lezzet vermisti pancar dennizi tavsiye ederim kizlar:)

Aysecim o zaman sen son ogununu 5ten oncemi yemeye calisiyorsun?

Bende eskiye geri döndüm şükür
Bugün çok güzel bir diyet
3 litre su
1 saat yürüyüş
1000 ip atlama
kendimce azar yan hareketleri
Rabbim yardım eder inşallahhh hep böyle devam edelim
Insallah yardim eder tabi cok iy yapmissin canim dondugune sevindim:) artik devam edicegine inaniyorum mutlu olsaydin donmezdin sporuna kendi tecrubemden diyorum:)

Aksam: bol sebzeli Corba saat 4:00

En gec 7:00 once 1 greypfrut smoothie yaparim acikirsam

Bende bu kadar bugunluk hepinize kolay gelsin:)

günaydınlar canlar
kahvaltıda 2 su bardağı süt (annemin zoruyla)
çatalın ucuyla peynir

bugün atakta 5. günüm hiç kaçamak yapmadım hatta zorluyorum kendimi yemek için. tatlandırıcılı sakız aldım pek bir makbule geçti tatlı tatlı arada beni kandırıyor. yürüyüşüme şimdi başlıyorum 20 dk olacak.Dukan gerçekten farketti bariz kilo verdim ve inceldim 70 kg olan ilk hedefime az kaldı :KK71:

Canım bende duraklama doneminde olduğunda nar çiçeği kuru yapıyorum,hibiskus çayı yanlış hatırlamıyorsam ,hızlandırıyor kilo vermeyi
Birde tavsiyem tavuk tüketmek,kırmızı ete göre daha az yağ iceriyor,kilo vermek daha hızlı oluyor

ben şu an 20 dk yürüyüş haricinde takviye hiçbir şey yapmıyorum kilo vermek için diyeti uyguluyorum sadece harfi harfine .bütün kozlarımı sırasıyla çıkartıcam duraklamaya geçersem. tavuk aldım kendime kuşbaşı kestim buzluğa koydum biraz sertleşince mikserden geçirdim kıyma yaptım onu tüketiyorum. bir de tatlandırıcı sakız günde 1-2 iyi oluyor tatlı yemiş hissi veriyor mutlu ediyor:KK59:

Oglen: cok az parca tavuk kalmisti, yanina yine az kalam yesil fasulye hasladim, yanina yine buyuk bir salata marul, 1/2 avokado, ve rendelenmis cig pancar, az pembe tuzdan kullandim yag koymadim cok lezzet vermisti pancar dennizi tavsiye ederim kizlar:)

Aysecim o zaman sen son ogununu 5ten oncemi yemeye calisiyorsun?
Canım hafta içi böyle oluyor hafta sonları geç kahvaltı yapınca 17:30 _18:30 gibi yiyorum şartlara göre değişiyor.

[aQUOTE="orignate, post: 45299867, member: 250121"]ben şu an 20 dk yürüyüş haricinde takviye hiçbir şey yapmıyorum kilo vermek için diyeti uyguluyorum sadece harfi harfine .bütün kozlarımı sırasıyla çıkartıcam duraklamaya geçersem. tavuk aldım kendime kuşbaşı kestim buzluğa koydum biraz sertleşince mikserden geçirdim kıyma yaptım onu tüketiyorum. bir de tatlandırıcı sakız günde 1-2 iyi oluyor tatlı yemiş hissi veriyor mutlu ediyor:KK59:[/QUOTE]
Tatlandırıcılı sakızı nerden bulabiliriz ?

Selam hanımlar
Spordan geldim çok aciktimmm
Hemen menum paylaşım
3 lt şu yeşilçay
1 lt hibiskus çayı
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Öğle
Tavuk köfte
Ayran
Akşam
Tavuk salata
Canım maşallah sana iyi gidiyorsun :) Devam canım

Selam canlar
Sabah 1 bardak limonlu ılık suyum
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvatim
bol lor peyniri
2 ceviz
Tere _ maydanoz.Çok şükür
2. Öğünüm
6 köfte kadar haşlama tavuk göğsü
2 ceviz.Şifa olsun bana
şimdi maden suyu içiyorum.Çok şükür

Bende eskiye geri döndüm şükür
Bugün çok güzel bir diyet
3 litre su
1 saat yürüyüş
1000 ip atlama
kendimce azar yan hareketleri
Rabbim yardım eder inşallahhh hep böyle devam edelim
Canım Maşallah diyelim sana birdaha ayrılma aramızdan.Hep birlikte başaracağız hayırlısıyla.

Selam kizlar, bu sabah hic spor yapicak moralim ve vaktin yoktu. Ama bugun sporu gecte olsa yapicam insallah.

Kahvaltim : bol taze kisnisli 2 yumurtayla karistirip zeytin yag ve tereyag karisimiyla bir menemen, 5 zeytin, cook az peynir, avokado, az domates, Bol limonlu zencefilli yesil cay.

Tatlandiricili sakizla dikkatli olmaniz daha iy olabilir kizlar beynimiz tatli geldi diye o an mutlu hisetsede bir sure sonra aldatildigini fark edip tatli yada ekmek borek krizleri gelme ihtimali de varmis.

Selam canlar
Sabah 1 bardak limonlu ılık suyum
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
kahvatim
bol lor peyniri
2 ceviz
Tere _ maydanoz.Çok şükür
2. Öğünüm
6 köfte kadar haşlama tavuk göğsü
2 ceviz.Şifa olsun bana
şimdi maden suyu içiyorum.Çok şükür
Sen karatay yapıyorsun di mi canım
Menulerin hem çeşitli hem lezzetli
8 li rakamlardan kurtulmamız az kaldı
Sende bu ay 7 li rakamdan kurtulucaksin inş
Ay bu 79 u görsem harika ol ucak

Illa sakiz kullanmak istiyorsaniz xylitol beta stevia tatli yerine kullanmislari tercih etmemiz daha sagliklidir
Xylitol ve stevia ikiside daha dogal tatlandiricidir:) sakizlarda genel de xylitol kullaniliyor burala rad ama Turkiyede bilmiyorum

[aQUOTE="orignate, post: 45299867, member: 250121"]ben şu an 20 dk yürüyüş haricinde takviye hiçbir şey yapmıyorum kilo vermek için diyeti uyguluyorum sadece harfi harfine .bütün kozlarımı sırasıyla çıkartıcam duraklamaya geçersem. tavuk aldım kendime kuşbaşı kestim buzluğa koydum biraz sertleşince mikserden geçirdim kıyma yaptım onu tüketiyorum. bir de tatlandırıcı sakız günde 1-2 iyi oluyor tatlı yemiş hissi veriyor mutlu ediyor:KK59:
Tatlandırıcılı sakızı nerden bulabiliriz ?[/QUOTE]

first sensations çiğniyorum ahududu karadut aromalı aldım tadı nefis .Çoğu sakız tatlandırıcılı :KK200:

Selam kizlar, bu sabah hic spor yapicak moralim ve vaktin yoktu. Ama bugun sporu gecte olsa yapicam insallah.

Kahvaltim : bol taze kisnisli 2 yumurtayla karistirip zeytin yag ve tereyag karisimiyla bir menemen, 5 zeytin, cook az peynir, avokado, az domates, Bol limonlu zencefilli yesil cay.

Tatlandiricili sakizla dikkatli olmaniz daha iy olabilir kizlar beynimiz tatli geldi diye o an mutlu hisetsede bir sure sonra aldatildigini fark edip tatli yada ekmek borek krizleri gelme ihtimali de varmis.

normalde toz tatlandırıcı da aldım ama kullanmadım henüz kullanmamaya çalışıyorum zorda kalmadıkça tatlı krizine girmedikçe . sakız günde en fazla 2 defa alıyorum ve evet iştahı etkiliyor test ettim onayladım:KK22: üzerinde ligth yazan tüm ürünler iştah arttırıyor o sabeple minimum tüketmek ya da hiç tüketmemek gerekiyor..

Back