Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Zaten banada kilo aldiran o cay saatleri Allahin izniyle su kilolardan kurtulayim daha cok saglikli beslenme adina konusabilirim diger turlu lingir lingir yaglarimla yakismiyor saglikli beslenmeyi konusmak:). Ama ne yazikki zayif olmanin saglikli olma anlamina gelmedigini herkes idrak edemiyor elh. Son ne zaman hasta oldugumu hatirlamiyorum oglumda Allah cumlemizinkiyle beraber bagislar ins oda oyle kucuk yasdan itibaren ates ilaci fazla kullanmadik ateslemdiginde ekinezya iksiri birde corek otu yagini icirdik elh. Isteyenlere tavsiye ederim ozellikle cocuklara ben ogluma gordum etrafta grip cok yatmadan once tatli kasigi yagdan iciririn.

Cumartesi, 09/01/2016
4:50 Aksam: 2 kase etli fasulye, 1 kase yogurt, 1 haslanmis yumurta,5 zeytin, 1 haslanmis misir, yesil cay

Gunumu kapatiyor tabi gece kayisi ve tarcinimi yesil cayla icmeye calisirim ama fazla da zorlamam cok istersem cunki haftaya okulum basliyor devam ettiremedigim seyi denemek istemem

günaydınlar
sabah :
1 kase pirinç ve buğday gevreği yedim sütlü
1 bardak şekersiz neskafe
1 parça peynir
3 zeytin
henüz yürüyüşümü yapmadım malum pazar günü oğluş evde, keyif yapıyoruz
ayriyeten pazara da çıkıcam ikinci bir yürüyüş de o olucak dün akşam sadece salatayla yoğurt yedim yarım kilo vermişimdir heralde dünkü tempoya göre öyle olması lazım yani
bu arada sıkılaştığımı hissediyorum kıyafetlerimden de anlaşılmaya başladı tartı gününü iple çekiyorum

yeşil çayı da yazmadığım zamanlar oluyor her gün 2 su bardağı içiyorum aslında bitki çaylarını çok severim şekersiz balsız limonsuz içerim hep ama yeşil çayla barışamadım 2 bardak içtiğim için mi tadı kötü geliyor yoksa markasıyla mı alakalı anlamadım , içim kalka kalka içiyorum her halukarda

Özlemez miyiz canım benim :) bebeğinin toparlanmasına sevindim iyiki önlemini almışsın.Artık üzüntülerin senin önüne engel koymasına izin verme..
evet zatn dun esim de sıkilastgin belli oluyr dedi srada kizim karnimi.optu dadees ( kardes) dye sevdi flan esimde abben zayflasin hemen bir kardesi olcak kizimin diyince hem utandim.hemde esinin icindeki buruk duyguyu farkettim esim 5 yildir ilk kez bana bu konuyla ilgili birsey soyledi ve ben bunu aklimdan hic cikarmayacam ins bugun sabah mesela canm helva cekti hemen aklima esim soyledigi geldi ve yrmedim o helva bana dusman oldu o an esimin hayallerinin onunde bir engel demk ki kilolarim o da hak edyr guzel bir kadnla evli olmayi etrafmzda arkadaslarnzin esleri arasnda en kilolu olan benm bu vok utanc verici ve ben bu utanci duzelrecemnins birdr enn enn enn yakin arkadasm dostum kardesm evlenme tejlifi aldi ve martta nisani var biraz daha zayf ve ski olmam lazm bor keresnde kararay ve yuruyusle 2haftada 6 kilo vermistm ama o zmn esnke ayriydik vosanma isleryle ugrasmaktan agzma lokma koyaniyrdun onunda etkisi varvtabi ama ins bus eferde yapcak 6 veremezsen 3 veririm suanki halnden daha iyi savubun gizem geliyoooooooorrrrr

Evet yaaa cay saatleri bozuyr hep zaten ama sen cok guzel kurtarnissin tatlm
cok guzel gdyrsun canm ben fitoform cayi kullanyrm kayisili tafi hafif ve kayisi kokusu yogun oldugundan kolay iciliyr tatlm

Elimdeki bitince deneyeyim onu canım ya yeni bir şeye ihtiyacım var kesinlikle ..

Fubaydin herkese beb sahalara dnduummm
Sabah
#
sicak suyun icine 1 tatlinkasigi elma sirkesi yarim limon
#form cayi
Kahvalti
#
yumurta salatasi
#peynir
#3 zeytin
#meyve cayi
Oglen
#
1 cay bardagi cig kuruyenis
#1 bardak ayran
Aksam
#
izgara et
#salata
#ayran yada diyet kola
ekstra birsey yersem ki insallah yemem yazarm buraya suanda 1.5 litre su ictim hatta 2 de olmus olablr spor yapamayacam brlim cok agtyr ama disari cikacam hizli tempolu yurumeye calisacam ins benden bu kadar kizlar opuyrm hepinizi

Canlarrrr selammm çok enerjiksiniz maşallah...
Sabah uyandım 1bardak ılık suya yarım limon sıkıp içtim.Baktım kendimi iyi hissediyorum 1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok güzel terledim.
Kahvaltım
yarım kırmızı biberi küp küp kesip 2 yumurtayla karıştırdım 1 yemek kaşığı ruşeym ekleyip güzel bir omlet yaptım.Ellerime sağlık yanında da 4 zeytin yedim şifa olsun bana :)

1 saatlik akşam yürüyüşümü de yaptım şükür.
2. Öğünüm gözlenmiş3 kırmızı biber
4y k lor peyniri
2 ceviz
bu üçlü birbirine çok yakışıyor arkadaşlar tavsiye ederim :)

Selam hanımlar
Sabah tartıda eksi rakam gördüm :)
Bu gazla sahilde 2 saat yürüyüş yaptım ,havada güzeldi şansıma ,bu haftada güzel olucakmıs gündüz yürüyüşümü ferah ferah yaparım artık
GiZem eşinin söZleri seni baya motive etmiş ,bu gazla sen haZirana kadar istediğin kiloya düşersin inanıyorum buna :)
Bugun menüm pek karısık ne yaZıcagımı bîlemedim aama cıs olan hiç bişeyi yemedim
Öptüm hepinizi iyi pazarlar

Goze

Pazar, 10/01/2016

10:00 kahvaltim:
5 zeytin
Kucuk dilim peynir
1 pogaca
1 dilim ekmek
Zeytin yag pulbiner karisimi 1 kasik
Az aradan sonra az sekerli kahve ile 1 minik siyah cikolata. Kahvaltiya arkadasimi ailesiyle almistim yememem olmazdim caltirmadan uzun cigneyerek misafirle yedigi surece benim catalimda oynadi. Evimizde misafir varken onlar doymadan yemeyi burakmamayi annem ogretirdi kucukken utanip crkinmesinler uygulamaya calisirim.

Canım benim menüne tam bayılıyordum ki poğaçanı gördüm :) Dost acı söyler alınmaca yok.poğaça yemeden de misafirlerinle devam edebilirdin.

Canım benim menüne tam bayılıyordum ki poğaçanı gördüm :) Dost acı söyler alınmaca yok.poğaça yemeden de misafirlerinle devam edebilirdin.
Ya coook haklisin ucundan dedim ama bu sefer oyle olmadi misafirler gitti ardindan bir acikma geldiki sorma dolastim dolastim sonunda ayvayi yedim(( neler neler yazsammi yazmasammi bilmem ama dun gece 5:30 saatlik uykunun etkisiyle birlesen yukselmis kan sekerim benim yolumdan ettiler. Onunuzde mahcubum ama suan saat 4:05 aksam ve agzimi kapatiyom bundan sonrada misafirlerlede olsa diyetime devam edicem ama nasil olucam tamam evime alinca kendime uygun hazirlarim birseyler ama davete gittigimde nasil hayir diyicegimi bilmiyom fikri olan varmi? Diger turlu ucundan olmuyormus bunu ogrendim tabini alinca aklimda kaliyor sonrada gelsin patlama

Benim hafta en az 2 defa ya misafirlige gidilir ailece tada alinir nasil yapam bilmem herhalde sonunda yine diyeteyim oldugumumu aciklayayim (

Ca[QUOeTE="Hedef58, post: 44564636, member: 727230"]Benim hafta en az 2 defa ya misafirlige gidilir ailece tada alinir nasil yapam bilmem herhalde sonunda yine diyeteyim oldugumumu aciklayayim ([/QUOTE]
Canım benim biliyorum. Zor oluyor ama gittiğin yerlerde salata mutlaka olur veya benzeri onlardan yiyebilirsin.

Ca[QUOeTE="Hedef58, post: 44564636, member: 727230"]Benim hafta en az 2 defa ya misafirlige gidilir ailece tada alinir nasil yapam bilmem herhalde sonunda yine diyeteyim oldugumumu aciklayayim (
Canım benim biliyorum. Zor oluyor ama gittiğin yerlerde salata mutlaka olur veya benzeri onlardan yiyebilirsin.[/QUOTE]
Artik yememek zor olmuyorda benim sorunum diyet oldugumu belli etmemeye calisiyorum ama artik anlarlar sadece burakmak ayip olur diyeti hmmm hade hayırlısı ıns.

Ben birakiyrm bu isi ama son kez belki bir yardiminiz dokunur ne yapmaligim.blmiyrm 1 haftalik spor ve cok.guzel dyetten sonra 3 kilo almayi baska km becereblr

Ben birakiyrm bu isi ama son kez belki bir yardiminiz dokunur ne yapmaligim.blmiyrm 1 haftalik spor ve cok.guzel dyetten sonra 3 kilo almayi baska km becereblr
Canım günaydın
Diyetisyene başvurmanı önerenilirim yada dahiliye doktoruna belki kan tahlili falan yaparak nedenini öğrenebiliriz

Canım günaydın
Diyetisyene başvurmanı önerenilirim yada dahiliye doktoruna belki kan tahlili falan yaparak nedenini öğrenebiliriz
Yarin saglikocagnda tahlil yaptirirm olmazsa canm ama daha yeninyaotrdim 1 ay once yapildi bir sknti cikmadi diuetsyene de gttm internetteki diyetleri kopyala yapistr hastann eline tutustur bitti anladklari sy bu sevmiyrm verdikleri dyeti 7 yil once bir dyetsyene gtmistim kadin otrdu bnmle bu gun ne yiylm sugun ne yiyelm 2 dolma olsun mu hadi 3 olsun flan ne guzl dyet vermisti bana oyle doktor bir daha da bulanadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…