Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

canım bu mesajın yeminlen tam beni anlatıyor. kesinlikle fazla yiyemiyorm midem küçülüyor galiba. yeme atakları yaşıyorum çünkü hiç ağzım boş durmazdı. açgözlüydümm. bende bende kendime ne kadar kötü davranmışım . yazık herşeyi yemek olarak görüyordum. Allahıma bin şükür biraz biraz aştım bu durumu. inşallah ömrüm boyuncada böyle devam ederim. Zaten bir müslüman aç gözlü hiç bir zaman olmamalı.

Gunaydin kizlar, burda daha yeni sabah oldu:) dun dedigim gibi tatli krizim yada yeme krizim geldi alismisim gece 10 civari odev calisirken atistirmayi 1 kasik toz tarcin+1 kasik bal karisimi yedim birde 5-6 tane kuru kayisi yesil cayla elh. Durdum sonra sabah baktim etkilememis ama vermisim ama biraz daha yememi azaltmam gerekiyor. Bu yazma isi iyi oldu sabah ilk bakmak istedigim burasi oluyor zor tutuyom kendimi once vazifem sonra bskarim diye:))

yürüyüşümü yaptım 50 dk (5 dk airobik ekledim) 2 saat kadar da annemle çarşı gezdim
kahvaltı:
normal bir kahvaltı(annemdeydim dikkat etmedim)
öğle: nesfit 1 kase sütlü , 1 parça peynir
ara : 2 si bir arada neskafe
akşamplanlanan)
fırında patates 2 dilim
salata
yoğurt
ara: çekirdek + çay

QUOTE="fma108681, post: 44542898, member: 725782"]canım bu mesajın yeminlen tam beni anlatıyor. kesinlikle fazla yiyemiyorm midem küçülüyor galiba. yeme atakları yaşıyorum çünkü hiç ağzım boş durmazdı. açgözlüydümm. bende bende kendime ne kadar kötü davranmışım . yazık herşeyi yemek olarak görüyordum. Allahıma bin şükür biraz biraz aştım bu durumu. inşallah ömrüm boyuncada böyle devam ederim. Zaten bir müslüman aç gözlü hiç bir zaman olmamalı.[/QUOTE]
Aynen canım benim.Kendimizi sevmeliyiz ve zaman ayırmalıyız.Ne demişler.. Başlamak başarmanın yarisidir.Ee desene yolu yarıladık geriye sabırrr kalıyor.

Selam canım
yazmak kesinlikle mükemmel birşey.Kendimizi sorumlu hissedip ağzımızın fermuarını çekiyoruz. :))

Canım menü abartılı değil.
Yürüyüşünü de güzel yapmışsın.Anneciğinle de yürümüşsün daha ne olsun canı benim.

Cumartesi, 09/01/2016
Kahvaltim: 2 yumurta, 5 zeytın, az peynır, turp,1/2 avokado,1c. Kasigi zeytin pul biber karidimi, yesil cay

12:00 arkadaslarimla cay saatimim diyetteyim demedim gunun ortasi gec oldu da diyemeyince tabagima yarim pogaca ve yarim kek alip ikiser catal yedim vicdan azabiyla ama kizlar canjm istemiyordu:)) sorumluluktan olsa gerek

2:00 sekersiz kopuklu kafve, ( kizlar Turk kahvesinden baska kahveler ozellikle suda hemen eriyen kahveler sagligla sakincali birde toksikmis okumustum dikkattli olun arkadaslar:)

Ever cnm bende booool boool yuruyerek ve su icerek kolay bir nirmal dogum yaonistum cok sukur suyuda bolca ic onunda faydasi oluyr ama ozel durunun var doktoruna danis istersenb

Uzulunce yeme bende de var cabm yaa kac gundur mukemmel diyet yapiyrdum bugun dogal gaz faturasi elime gecnce esimun onune koydugun helvayi yenisim inan farkinda deglm esim catali eknden ne guzel kilo verdin cok da guzel farkediliyor yeme sunu diyince anladm ama giden gitti cok kotuyum suan

Amin canm sagl cok sukur atlattik ateslenir ateslenmez soguk algnligi surubu verince antibiyotikten kurtulduk cok sukur evet yaaa hicbir bebis hasta olmasn kiyamam

Ah şu çay saatleri var ya bizi bizden alan..ne keyiflidir..bugün için üzülme keyfini çıkarsaydın.Arkadaşlarına söylememekle iyi yapmışsın kimsenin bilmesine gerek yok .Sen kaldığın yerden devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…