Puding tarifi var harika tafKizlar dukan beslenmesine basladim ve cok hosuma gidiyor vee en cok sevindiren ilk evresinde baharatlar kullanilabiliyormus yani taze maydanoz gibi baharatlari da kullandim cok iyi hisediyorum insallah boyle devam eder.
Okulumun baslamasina 4 haftam kaldi o zamana kadar
Sinemcim sagolasin ama hic o tarifleri simdilik yapmak istemiyorum tatlandirici kullanmak dogru gelmiyor bana olabildigince basit tutucam beslenmemi ugrasmak istemiyorum tariflerle acikcasi. Ama gunler ilerledikce fikrim degisebilir tabi hayirlisi bakalim.Puding tarifi var harika taf
Kendini daha iyi bilirsin canim ama benim icin de en dogru diyet gibi cunku yemeyi seven hamura hayir diyemeyen tatliya bayilan biri icin yazilmis bu diyet:)))Canim
Dukan bi mucize benim acimdan
Inan diyetisyenin verdigi liste hic bana gore degil .cmrstinden beri yapiyorum bunaldim vallahi,saati yiyip icmekten ,birakmama az kaldi sanirim ,leylaaa bende dukana geri dondum demem az kaldii .
Su tatili atlatip donucem bende dukana
Canim ilk gunler hep boyle yerim diye dusunuluyor ama sonra cesitlilik istiyor insanKizlar dukan ilk gunun sonundayim 3 ogunumude yedim doygun ama tarif edemedigim bir his ac degilim ama canim birseyler yemek istiyor ama ne istedigimi bilmiyorum hamur tatlimi onlarda degil boyle bir garip hisediyorum anlayamadim gitti
Sinemcim hakli olmaya haklisinda ben korkuyorum bir tadini aldimmi kendimi durduramam diye zaten gazli icecekleri cok nadir kucuk bardak dogum gunlerinde icerim yillar once buraktim icmeyi. Eve gazli yada meyve suyu almiyorum oyle alisti oglumda ama disarida teklif edilince ogluma hayir demiyorum kendim icmemeye calisiyorum.Canim ilk gunler hep boyle yerim diye dusunuluyor ama sonra cesitlilik istiyor insan
Tavuk yemekten fenalik geliyo cunku
Dedigim tatli kurabiyeleri seyir doneminde ve abartmamak sartiyla tuketmen gerekiyor
Canin bisiler tuketmek istiyorsa zero ic 2 kutuya kadar izin var
Rahatladigini hissediceksin ,bide bol su ic bedenin saf proteinden dolayi kuruluk hissi veriyordur ,oyuzden tarif edemedigin bi duygu yasiyorsun
Bana bu sekilde oluyordu cunku
Ohhhh ohhhh çok sevindim canım...Kizlar dun dukan atak evresini bitirdim seyir evresine gectim onuda kendime uyarlayarak devam edicem
Atak ta 3.5 kg vermisim aslinda 6 gun yapmam gerekiyordum ama 2 gun yapabildim sadece
Dukan ilk atak gunu yatim Pinarcim. Aslinda 6 gun yapmam gerekiyordu dayanamadim tavuk et yemekten fenalik geldiOhhhh ohhhh çok sevindim canım...
Yaa yazamıyorum ben hala normal moda gecemedim..
Nasıl verdinn 3,5 kg çok güzel inşallah devamı gelir..
Anladım canım olsun başladın yaa gerisi gelir eminim kii....Dukan ilk atak gunu yatim Pinarcim. Aslinda 6 gun yapmam gerekiyordu dayanamadim tavuk et yemekten fenalik geldi
Evet gazli icicekler iy geldi:) az meyve, patlamis misir gibi seyleri ekleyip ps gunleri yapicam simdilik canim. Spora basladim kosuyor yuruyorum beden hareketleri hic yapasin yokLeylacim kilo vermene cok sevinddim canim
2 gunde harika bi sonuc,asla birakma dukani.bende tatilden snr hemen baslayacagim insallah.
ilkayin dukan tarifleri var takip edebilirsin ordan .her donem icin ayri tarifler veriyor.
Cok protein tuketmekten ici şışiyo insanin :) gazli icecek iyi gelmistir :) gunde 20 dk yada 30 dk yurumeyi ihmal etme cok sıķılastigini goruceksin canim
Hosgeldin aramizaMerhaba yeni katıldım aranıza ben de 92 kg ile bugun diye başladım ama normal yediklerimi kestim beyaz ekmek yerine yulaflı ekmekten bir dilim tuketiyorum. Bir de koşu bandında yuruyecegim. Bu dukan diyeti ile ne kadar kilo verdiniz hanımlar bir de nasıl oluyor dukan diyeti neler tuketiyorsunuz zorlanıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?