Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Puding tarifi var harika taf

Bu arada bu sabah tartildim 85.9kg olmusum masallah bana. Dukanin ilk evresinin bitiminde tartilicam. Verilicek kilo 20 den fazlaysa ilk evre 7-10 gun devam edilebiliyormus.

Puding tarifi var harika taf
Sinemcim sagolasin ama hic o tarifleri simdilik yapmak istemiyorum tatlandirici kullanmak dogru gelmiyor bana olabildigince basit tutucam beslenmemi ugrasmak istemiyorum tariflerle acikcasi. Ama gunler ilerledikce fikrim degisebilir tabi hayirlisi bakalim.

Kendini daha iyi bilirsin canim ama benim icin de en dogru diyet gibi cunku yemeyi seven hamura hayir diyemeyen tatliya bayilan biri icin yazilmis bu diyet:)))
Dukan baslarsan beraber ilerleriz belki. Dukan ozel yabanci sutesinden bilgilerimi girdim benim icin kilo secimi 66 kg oldu birde bana ozel dukan diyeti ayarlaniyordu ama o ucretli ondan siteden devam etmedim okuduklarimla devam edicem insallah:)

Kizlar dukan ilk gunun sonundayim 3 ogunumude yedim doygun ama tarif edemedigim bir his ac degilim ama canim birseyler yemek istiyor ama ne istedigimi bilmiyorum hamur tatlimi onlarda degil boyle bir garip hisediyorum anlayamadim gitti

Kizlar dukan ilk gunun sonundayim 3 ogunumude yedim doygun ama tarif edemedigim bir his ac degilim ama canim birseyler yemek istiyor ama ne istedigimi bilmiyorum hamur tatlimi onlarda degil boyle bir garip hisediyorum anlayamadim gitti
Canim ilk gunler hep boyle yerim diye dusunuluyor ama sonra cesitlilik istiyor insan
Tavuk yemekten fenalik geliyo cunku
Dedigim tatli kurabiyeleri seyir doneminde ve abartmamak sartiyla tuketmen gerekiyor
Canin bisiler tuketmek istiyorsa zero ic 2 kutuya kadar izin var
Rahatladigini hissediceksin ,bide bol su ic bedenin saf proteinden dolayi kuruluk hissi veriyordur ,oyuzden tarif edemedigin bi duygu yasiyorsun
Bana bu sekilde oluyordu cunku

Sinemcim hakli olmaya haklisinda ben korkuyorum bir tadini aldimmi kendimi durduramam diye zaten gazli icecekleri cok nadir kucuk bardak dogum gunlerinde icerim yillar once buraktim icmeyi. Eve gazli yada meyve suyu almiyorum oyle alisti oglumda ama disarida teklif edilince ogluma hayir demiyorum kendim icmemeye calisiyorum.

Sinemcim yazdigin gibi de oldu o kadar canim tatli birsey istediki iki sise diet gazli icicek ictim cok iyi geldi sanki migdemdeki yedigim tavuklari eritti. Kahvaltim cok lezettsiz aksam yine idare ediyor az sosluyom tavugu:) Sinemcim bildigin menuleri yada nerden bakabilicegimi ilgili bilgin varmi?

Kizlar dun dukan atak evresini bitirdim seyir evresine gectim onuda kendime uyarlayarak devam edicem
Atak ta 3.5 kg vermisim aslinda 6 gun yapmam gerekiyordum ama 2 gun yapabildim sadece

Kizlar dun dukan atak evresini bitirdim seyir evresine gectim onuda kendime uyarlayarak devam edicem
Atak ta 3.5 kg vermisim aslinda 6 gun yapmam gerekiyordum ama 2 gun yapabildim sadece
Ohhhh ohhhh çok sevindim canım...
Yaa yazamıyorum ben hala normal moda gecemedim..
Nasıl verdinn 3,5 kg çok güzel inşallah devamı gelir..

Ohhhh ohhhh çok sevindim canım...
Yaa yazamıyorum ben hala normal moda gecemedim..
Nasıl verdinn 3,5 kg çok güzel inşallah devamı gelir..
Dukan ilk atak gunu yatim Pinarcim. Aslinda 6 gun yapmam gerekiyordu dayanamadim tavuk et yemekten fenalik geldi

Dukan ilk atak gunu yatim Pinarcim. Aslinda 6 gun yapmam gerekiyordu dayanamadim tavuk et yemekten fenalik geldi
Anladım canım olsun başladın yaa gerisi gelir eminim kii....
Dukanla benim bir iki arkadaşım verdi...
Gitmeye başlayınca kilolar motivasyonun da artar demii
Daha güzel haberler verirsin bekliyoruz canım...

Leylacim kilo vermene cok sevinddim canim
2 gunde harika bi sonuc,asla birakma dukani.bende tatilden snr hemen baslayacagim insallah.
ilkayin dukan tarifleri var takip edebilirsin ordan .her donem icin ayri tarifler veriyor.
Cok protein tuketmekten ici şışiyo insanin :) gazli icecek iyi gelmistir :) gunde 20 dk yada 30 dk yurumeyi ihmal etme cok sıķılastigini goruceksin canim

Evet gazli icicekler iy geldi:) az meyve, patlamis misir gibi seyleri ekleyip ps gunleri yapicam simdilik canim. Spora basladim kosuyor yuruyorum beden hareketleri hic yapasin yok
Cuma 82.4kg dum dukan baslarken 85.9kg yazmistim galiba bunlari hatirlamiyom iki forum yazmaktan:)))

Selam.hanimlar
Tatil.bitti kilo almis olarak dondum malesef
Bu sabah 83.4 u gordum
Hemen dukana basladim insallah 5 gun devam edicem .bu sefer yedigim yuttugum yeter 70 olana kadar bozmak yok dukani.
Allah yardimcimiz olsun insallah
Sizler nasilsiniz sayfa ilerlememis onemli bisi yoktur umarim

Selam kizlar. Uzun bir aradan sonra 85 olarak geri döndüm. Hepimiz birden birakmisiz hadi ramazandakigubi canlı olalım birbirimize destek olalım.

Selam kizlar. Uzun bir aradan sonra 85 olarak geri döndüm. Hepimiz birden birakmisiz hadi ramazandakigubi canlı olalım birbirimize destek olalım.

Merhaba yeni katıldım aranıza ben de 92 kg ile bugun diye başladım ama normal yediklerimi kestim beyaz ekmek yerine yulaflı ekmekten bir dilim tuketiyorum. Bir de koşu bandında yuruyecegim. Bu dukan diyeti ile ne kadar kilo verdiniz hanımlar bir de nasıl oluyor dukan diyeti neler tuketiyorsunuz zorlanıyormusunuz?

Hosgeldin aramiza
Aysecim su sira giremiyor, topik kaptanimiz oluyor , geldiginde seve seve sana destek vericektir bu yolda
Dukan diyetini sadece ben yapiyorum
Diger arkadaslarimiz karatay diyeti ve kendi birledikleri diyeti uyguluyorlar

Dukan diyeti bana uygun uygulayabiliyorum
Dukan diyeti deneyimlerimiz topigi var ,istersen bastan sona oku , cok detayli bilgiler bulabilirsin canim
Heedefin kac kg vermek canim
Baslamak yolun yarisidir inaniyorum sonuca varicaksin istedigin ideal kg ulasicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…