Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Hayirli bayramlar herkeseee
Bende 1 haftadir sehir disindayim
Pazartesi evime donuyorum
Agustosun 20sine kadar kendimi kampa alicam ,snr yine sehir disina cikacagim icin
Sıkı dukan ve spora adayacagim kendimi
Sizlerde abartiya kacmadan herseyin tadina bakarak az kacamakla tatili bitirebilirsiniz insallah

Sinemcim sevindim tekrar baslayacagina insallah iyi gider diyetin istedigin sonucu alirsin canim.
Bende Ramazanda.2.kilo felan verdim ama bayramda aldim galiba cuma tartilicam bakalim hayirlisi tekrar basliyicam vermeye:)

Selam kizlar geri döndüm. Internetim sıkıntılı olduğu için ugrayamadim.
Ben bayramda 79 olacağım demiştim âmâ malesef olamadım 82.8 im su an. Ama pes etmek yok devam et cem insaallah.
Su an evde değilim şehir dışındayım O yuzden yürüyüş yapamıyorum. Inşaallah kilo almadan bitiririm ratilimi

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
7/08/2016 7 Haftam 83.4kg +3.1kg

Cuma yazamamistim kizlar:)
Kilo almisim ama ramazani 81.1 bitirdim ne olduysa bayramda oldu simdi de 1 haftaya toparlarim insallah 79.9kg olmak istiyorum haftaya cuma vucud su tutmustur umud ederekten cabucacik vericegime inaniyorum hayirlisi bakalim:)

kızlarrr
Ramazan bitti
Tatil bitti
eeeee şimdi ne zamanı
tahmin ettiniz demi
tabiki sıkı bir diyet ve spor programı.
Kalan 10 kilo
Hadi hep beraber tekrar bi azimle hırsla başlıyalım.
Yarın sabah aç karnına tartınıp yazarım buraya inşallah 2 ay gibi kısa bir sürede hallolacak.

Arkadaslar yukarida yazdigim spor programina basladim 35 dakikalik egzersiz toplam program 3 ayri videodan olusuyor her birini 2 hafta boyunca yapiliyor toplamda 6 hafta icinde cok guzel sonuclar alanlar var. Bir kac sene once kendimde denemistim ama 3 haftada burakmistim simdi tekrar basladim katilmak isteyen varsa buyrun:)

İyi akşamlar kızlar.
Ben de çok olmadı başlayalı ama bayramda 60.3 ten 61.6 ya yukseldim yine bayram öncesi birkaç gün ve bayramın ilk iki günü abarttım diye hep toparlamaya başladım ama 60.9 u gördüm yine
Ama maalesef benim tatil planlarım yaz boyunca parça parça
Umarım o aralarda almam
Ama ben de burdayım her şeye rağmen:))

Selam hanimlar goruyorumki herkes kg alip donmus
Cabuk gelen cabuk gider dusuncesiyle sil bastan basliyoruz
Bugun tartida 81.5 gordum yaziklar olsun bana
Aylardir 79 dum bi turlu sıkı baslayamamistim rejime ,simdi kilo aldim yazik emeklerime,emeklerimize
Neyse hayiflanmaya gerek yok bizim elimizde

Mrb bayanlar kimse bana bi tepki vermemiş ...yazmaya çekiniyorum ..gruba katıldım mi ben şimdi
Selam canlarrr
betycim öncelikle hoşgeldin aramıza tabiki bize katılabilirsin :)
ben hala tatildeyim ama yarın hayırlısı ile eve döneceğim dönünce inşallah programa tam gaz devam edeceğim inşallah..Gelince yazarım buraya inşallah görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…