- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Bayramdan sonra bende oyle yapmayi dusunuyorum canim cok iyi olur beraber yapalim insallah.canim ben de beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum iste duygusal yemeden siyrilmaya çalışıyorum. sana onerim bir süre ikimiz de beraber karatay tarzinda gidelim yuzde yuz uygulayalim demiyorum ama ugrasalim ne dersin?
normalde sebzeyle aram yok ama bu aksam sebze yiyerek baslayacagim işe
Canım benim bende sana uğradığımda sanki çok sevdiğim bir komşumu ziyaret etmişim gibi hissediyorum :))Kizlar kendimi bildim bileli kabizli problemim vardir benim bu aralar yeni bir kur ogrendim coook faydasini goruyorum cok sukur. Bir smoothie tarifi vericem onun hic bir kabkzlik kalmayacak insallah gun icin suyu da eksik edilmesse tabi
1 kucuk pancar
1 havuc
1 elma
Hepsinin kabugunu soyun (elma ve havuc organikse soymaniza gerek yok)
Su ( ben 150ml kadar koydum isteye gore az veya cok koyabilirsiniz)
Hepsini bir guzel blenderdan gecirin ve icin hem cancerden koruyormus hemde cilde parlaklil veriyor daha bircok faydalari saymakla bitmez. Simdi iftardan sonra ara olarak ictim ama sonra sabahlari spordan sonra icmeyi dusunuyorum zaten oyle tavsiye ediliyor sabah suyumuzu ictikten sonra icmegi
Leylacım probleminin çözülmesine çok sevindim.Gerçekten kilonun en büyük sebeplerinden biride maalesef wc sorunudur.Kizlar simdi daha umitliyim kilo verebilicegime cunku aile doktorumda yillar once demisti kabizlik sorununu cozmeden kilo verip muhafaza etmem cok zor olur. Bir suru lif karisimi yazardi ama fayda etmezde simdi bu smoothie inanilmazdi cok mutluyum kizlar sanki Rabbim dualarimi kabul etti hamdolsun
Tamam canım benim biz burdayız :)Arkadaşlar ben bu ara fazla ugrayamiyorum. Internetim çok az önümüzdeki ayın altısında kadar idare etmem gerekiyor . Ama cuma bildirimlerimi yaparım inşallah.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Sporumuda aynı hız devam.
Sizde pes etmeyin bayrama çok az kaldı. Inşaallah ben bayrama 79 ile girerim. Öpüyorum hepinizede sağlıcakla kalin
Evet haklisin Aysecim ama mevsimi olmasada aliyorum senin yazdiklarinin hepsini denedim hatta 4 litre kadar.da.su iciyordum yesil cay zaten benim hezamanki kullandigim cay siyah cay sadece misafir aldigimda kullaniyorum. Ama bedenim alisti bunlara fayda etmedi malesef.Canım benim bende sana uğradığımda sanki çok sevdiğim bir komşumu ziyaret etmişim gibi hissediyorum :))
senin bu yazdığın karışımı biz burda kışın yada bahara doğru yapabiliriz o vakit burada bu sebzeler en sağlıklı halinde bulunur.Şimdi alıp kullanırsak pek doğal olmaz ama bende bu sorunumu 3 lt kadar su içince çözebiliyorum birde çok açık demlenmiş yeşil çayda iyi geliyor :)
Doğru söylüyorsun tatlım farklı sebze karışımlarıda deneyebiliriz yeterki problemimizi çözsün örneğin kabak,salatalık, ekşi elma veya ananas,mango vs. olur mu acaba bilemedim :)Evet haklisin Aysecim ama mevsimi olmasada aliyorum senin yazdiklarinin hepsini denedim hatta 4 litre kadar.da.su iciyordum yesil cay zaten benim hezamanki kullandigim cay siyah cay sadece misafir aldigimda kullaniyorum. Ama bedenim alisti bunlara fayda etmedi malesef.
Eminim bu smoothie baska mevsimsel meyve sebzelerlede yapilabilir seker orani az olanlardan tabi
Canlarrr iyi akşamlar...
Diğer topikte paylaştım tabii kii sizi de unutmadım
Şimdi aşağıdaki video da 19. dk da bir hareket varr ben yapınca bayağı bir basen ve kalçalarimda yanma hissettim çok hoşuma gitti....
Oturduğun yerde yapılıyor valla bayağı zorluyor dünden beri yapıyorum...
Tavsiye ederim canlar....
Hatta anlayan varsa hatunun tam olarak ne dediğini çok makbule geçer....
Canım yeniden yükledim bakk bayağı hareket varr hoş bir video..İyi akşamlar Pınarcım
videoyu göremiyorum ama sen bunu yapıp mutlu olduğuna göre güzel hareketler demek ki :)
benim göbek problemim var mekik dışında şöyle rahat ama etkili egzersizlerden bende öneri isterim canlar :)
Pinarcim guzelmis hareketler ama video baya eskiye benziyor 19 dak harekete baktim evet kalcalar icin guzel hareket kadin da hareketi tarif ediyor yaparken iste elle ileri ve asagi oturmaya calisma gibi butur seyler. Istersen netten daha yenilerinden bulup gonderebilirim ing yapmak istemezsiniz diye gondermiyordum:)Canlarrr iyi akşamlar...
Diğer topikte paylaştım tabii kii sizi de unutmadım
Şimdi aşağıdaki video da 19. dk da bir hareket varr ben yapınca bayağı bir basen ve kalçalarimda yanma hissettim çok hoşuma gitti....
Oturduğun yerde yapılıyor valla bayağı zorluyor dünden beri yapıyorum...
Tavsiye ederim canlar....
Hatta anlayan varsa hatunun tam olarak ne dediğini çok makbule geçer....
Tatlım Sağol...Pinarcim guzelmis hareketler ama video baya eskiye benziyor 19 dak harekete baktim evet kalcalar icin guzel hareket kadin da hareketi tarif ediyor yaparken iste elle ileri ve asagi oturmaya calisma gibi butur seyler. Istersen netten daha yenilerinden bulup gonderebilirim ing yapmak istemezsiniz diye gondermiyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?