Yürüyemiyorum ( yani ağrı acıdan)

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba.
Konuyla ilgili sağlık yerinde bi bölüm bulamadığım için buraya açmak zorunda kaldım.banlamazsanız sevinirim cidden aradım ama bulamadım.
Konuya gelirsek zayıflamak için tempolu yürüyüş yapıyorum fakat canım çok yanmaya başladı sağ bacağımda kaval kemiğim çok sızlıyor yürürken acıyor dokununca acıyor.
Şimdi de sol ayak tabanım bastıkça sertlrşiyormuş gibi çok acıyor durup ovuyorum bi dkka durup yürüyorum beş dkka idare ediyor sonra yine başlıyor. Ee durunca gdiyor benim tempolu yürüyüş
Yorgunluk 0 .ayaklarım acımasa yürüyeceğim yok çok canım acıyor yrütmüyor. Bunu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım? Doktor bi çare bulur mu ki?

zaten çareyi bi tek doktor bulur, biz nereden bilebiliriz?

belki ters bi hareket yaptınız incindi ya da belki nasır vs çıkacak.

Iyi geceler..
Benim kaval kemiğinde değil ama ayak tabanında da seninkine benzer bir.sorun var.. ayakta cok.kaldigimda, yürüdüğümde, evde iş için kosturduğumda ayaklarımın altı sızlıyor dizkapaklarıma kadar vuruyor bazen ağrısı..
Ben de çok uzun süreden beri var ama çok ciddiye almamıştım . Bu aralar yoğunlaştı.. Benim dahil olduğum topikten arkadaşlara fikir danıştım, topuk dikeni.olabileceğini ve ortopediye gitmem gerektigini söylediler. Şimdi uygun bir zamani bekliyorum gitmek icin..Seninkini bilmem ama sanırım senin de ortopediye gitmen gerekiyor.

merhaba, benimde aşırı kilodan yürümekte zorlanıyorum. zamanla sağ bacağımın kaval kemiğinde bastırdığımda şiddetli ağrılar çekmeye başladım. ilk başta kilodan taşıyamıyor diye düşündüm ama bir süre sonra şişmeler bağladı sağ tarafımda bacak ve kol. şekerden şiştiğini düşündük inmeyince kalp ve damara gittik, damar tıkanıklığımı oldu acaba diye.

doktor sadece bacakta olsa bu ihtimal var ama koldada var şişlik, muhtemelen lenfödemdir. bu sinsi bir hastalıktır sora kronikleşebilir dedi. nukleer tıp denen bir yöntem varmış, tetkikler orda yapılıyormuş. bulunduğum şehirde cihazlar olmadığı için yardımcı olamadılar bana başka bir şehirdeki üniversite hastanesini önerdiler.

sorununuz benimkiin başlangıç aşamasıyla, çözümü değil ama yaşadığım tecrubeyi aktarabilirim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…