Bebek İkinci El Yürüteç aramalı mıyım? :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
Ben odadaysam kızım oyuncaklarıyla çok güzel oynuyor. Odadan çıktığım anda yaygarayı basıyor. Bu durumu anlattığım herkes yürüteç al. Sen işini yaptıkça oda peşinden dolanır diyor. En sevmediğim şeylerden biri yürüteç. Evin içinde duvardan duvara çarpan kocaman bişey ama acaba diyorum şimdilerde. Çok kararsızım kızım 7 aylık. Yüzükoyun 3 sn anca duruyo, hiç ama hiç sevmiyo.

Bu arada yürüteni olanlarda bir yandan foto ve fiyat koyarsa fikirleriyle birlikte sevinirim.

Yürüteç almamak için çok direndim ama aynen benim bücürde odada ağlıyordu emeklemediği için yanımada gelemiyordu
yürüteç aldım kolaylık oldu bana baya oyalanıyordu bir yerden düşününce gerekli

diğer yandan çok kısa zaman kullanılacak bir iki aya ya emekliycek yada sıralmaya başlıcak o zaman gerek kalmıcak yürütece karar senin bir iki ay daha böyle idare ederiz dersen alma ama 2 ayda lsa rahat edeyim dersen al

Bi bilsem.. 2. El uygun bişey bulursam aliim, sonra satarım diyorum bi yandan. Bumbo koltuk muhteşem bişeymiş mesela çok iyi etmiştim onu almakla. Kızım çok sıkılmadınız sürece oturuyo. Ve oturmayı çok kolay öğrendi. Düşmesi sayılıdır. Içimden bi ses yürüteç içinde aynı şeyi diyo, oh iyiki almışım dicekmişim gibi

Evet yürüteci olanlaaaaaaaaar

Bende ayni kaderi paylasiyorum seninle kararsiz kaldim
ama uygun temiz bisey bulursam bende alicam galiba
bende burdan takip edeyim b:17:

benim kızım da bayağı oyalandı yürüteçle bence ucuz birşey al ben 30 liraya almıştım gayet de güzel kullandı.hatta şimdi başka bir arkadaşıma verdim o kullanıyor.çok pahalı almaya değmez ama kısa süreli de olsa ihtiyaç.çünkü bir süre sonra ondan da sıkılıyorlar.

Bence de al . Ama dengeli olanini al cunku bazilari devriliyor. Onemli olan o. Fiyat sonraki asama ilk kizima aldigim dengesiz cikti cok ise yaramadi. Ikinci kizima akdigim biraz pahaliydi ama hic devrilmedi hala duruyor istersen resmini atarim

Bence de al . Ama dengeli olanini al cunku bazilari devriliyor. Onemli olan o. Fiyat sonraki asama ilk kizima aldigim dengesiz cikti cok ise yaramadi. Ikinci kizima akdigim biraz pahaliydi ama hic devrilmedi hala duruyor istersen resmini atarim

Görmek isterim. Fiyatıda makulse daha çok görmek isterim.

Bence çok güzel bir şey ya. Yaramaz kardeşimin hayatını kurtarmıştı. Emeklerken her yere sürünüyo her yeri karıştırıyo ediyo. Bir de evimiz dubleksti emekleye emekleye merdivenlere çıkma çabaları.

Yürüteçte güvende olduğuna emin oluyorsun. Bir de çok eğleniyorlar sanki içinde. bizimki bir salınırdı antrede offf nasıl da hızlı giderdi. Çok gülüyorum hatırladıkça. Uygun fiyatlı güvenli bir şey bulursan mutlaka al.

Güzel ve kaliteli bir yürüteç uygun fiyat ve bence kolay sorunsuz bir alışveriş teşekkürler pmayna
Ücret işini bu akşam halledicem yarın sabah hesabında olur görüşmek üzere..

Yürütecimizi bulduk. Konu kapanabilir yada yürüteç arayanlar için açık kalabilir. Ilgilenen herkese teşekkürler..

Canım tam bence alma diycektim ki bulmuş ve almışsın. Hayırlı olsun :) ama 1 aya zaten emkliycekti. Ben 2 çocuğumuda yürüteçsiz büyüttüm. Doktor zararlı demişti bana bende çok taraftar değildim zaten. Neyse tekrar hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…