Bebek İkinci El Yürüteç, aktivite masası ve fısher price ögretıcı oyuncaklar arıyorum.

n_erkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
240
8
68
Ankara
Sevgili anneler;
Ankarada Fısher price eğitici öğretici oyuncaklar, aktivite masası ve yürüteç (marka önemli değil) arıyorum. İyi ve kullanılabilir durumda olmaları önemlidir. Teşekkürler...

Son düzenleme:
Sevgili anneler;
Ankarada Fısher price eğitici öğretici oyuncaklar, aktivite masası ve yürüteç (marka önemli değil) arıyorum. İyi ve kullanılabilir durumda olmaları önemlidir. Teşekkürler...

Mrb ankaradayım bnde chicco dj yürüteç var göreve gidicez satmayı düşünüyorum çünkü döndüğümüzde kızım yürümüş olur uzun bi görev turuncu sarı olandan 90 tl düşünürseniz elden alabilirsiniz

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ancak bu bahsedilen yürüme yardımcısı gibi bir şey sanırım. Ben bebeğin içine oturduğu ve evin içinde gezindigi bir şey arıyorum. Örümcek gibi yani :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ancak bu bahsedilen yürüme yardımcısı gibi bir şey sanırım. Ben bebeğin içine oturduğu ve evin içinde gezindigi bir şey arıyorum. Örümcek gibi yani :)

Canım bahsettiğim chicco dj yürüteç, tam da senin istediğin gibi bebeğin içine oturup evin her yerinde güvenle gezeceği, önündeki ışıklı piyanoyla oyunlar oynayabileceği, müziklerle eğleneği hayvan seslerini öğreneceği harika ve en kaliteli yürüteç.. sadece 70 tl kaçırma derim:)

Sevgili anneler;

SEvgili Anneler;

Bu mesajı daha önce de yazmıştım ve kızıma hala bir aktivite masası bulamadım. Elinde iyi durumda aktivite masası ve diğer eğiti oyuncak bulunanlar bir ses ederse sevinirim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…