Sevgili anneler;
Ankarada Fısher price eğitici öğretici oyuncaklar, aktivite masası ve yürüteç (marka önemli değil) arıyorum. İyi ve kullanılabilir durumda olmaları önemlidir. Teşekkürler...
Bnmki örümcek zaten.Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ancak bu bahsedilen yürüme yardımcısı gibi bir şey sanırım. Ben bebeğin içine oturduğu ve evin içinde gezindigi bir şey arıyorum. Örümcek gibi yani :)
Yoksa normal yurutec mi yahu :) bilemedim bak şimdi. Bir resim atarmisiniz size zahmet
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ancak bu bahsedilen yürüme yardımcısı gibi bir şey sanırım. Ben bebeğin içine oturduğu ve evin içinde gezindigi bir şey arıyorum. Örümcek gibi yani :)
Evet normal yürüteç:) bir türlü mesaja resim yükleyemedim ama ilan sayfamda orjinal resmi var lütfen inceleyin kargo en fazla 15 tutar sanırım. http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-bebek-esyalari-uygun-fiyata-kacirmayin.htmlYoksa normal yurutec mi yahu :) bilemedim bak şimdi. Bir resim atarmisiniz size zahmet
Güncel arkadaşlar
Güncel arkadaşlar
Sevgili anneler;
Ankarada Fısher price eğitici öğretici oyuncaklar, aktivite masası ve yürüteç (marka önemli değil) arıyorum. İyi ve kullanılabilir durumda olmaları önemlidir. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?