Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Ben şimdi gördüm ki konunu :) Görür görmez geldim.

Benden mi çekinirdin? Niye ki :) Çok çekiciyim dimi

Ne bileyim, sanki hep böyle uzaktan bir göz gibi gelirdin galiba. Tam açıklayamıyorum da şimdi. Cümlelerin çok yerinde ve güzel her gördüğüm yorumda. O yüzden mi acaba :)))
Evet çok çekicisin. Yalnız ben de içimdeki zapıklıktan mıdır nedir, nickini hep zapıkça okuyorum rakam var ya

Nssıl damardan giriyon varyaa cadı seniiii
Ama seviyorum ben seni o yüzden

Yok yok çekinme, hatta gel bi tanı sen beni :)

Nickime herkes bi kulp taktı alıştım artık Çok feci benzetmeler aldım bu konuda ama nickimi seviyorum

Bunu diğer kızlara sorman lazım sitenin en yaşlı hatunlarından olunca böyle oluyorr

Eee belli bir görmüş geçirmişlik var tabi... Mesela benim yaşımın getirdiği fevriliğim varken, sen artık o fevriliği yenmesini öğrenmişsindir ne güzel Keleş Abla. (Sevdim bu ismi)

Eee belli bir görmüş geçirmişlik var tabi... Mesela benim yaşımın getirdiği fevriliğim varken, sen artık o fevriliği yenmesini öğrenmişsindir ne güzel Keleş Abla. (Sevdim bu ismi)

Yaş olmuş artık kaç o kadar da olsun yani,asabiyim aslında da burada dengelemeye gayret ediyorum,damarıma basarlarsa biter o zaman.

Cansın :)

Ben gidiyorum mesaim bitti hoşçakalın.

Sağol minnak kuzum görüşürüz iyi akşamlar

Ama seviyorum ben seni o yüzden

Yok yok çekinme, hatta gel bi tanı sen beni :)

Nickime herkes bi kulp taktı alıştım artık Çok feci benzetmeler aldım bu konuda ama nickimi seviyorum

Tanıyım tanıyım
Bence nickin çok orjinal ama ordaki 13 ü hep tersten okuyorum kendimce. Neden bilmiyorum dedim ya benim zapıklığım

Sağ ol canım ama isim verirsem polemiğe dönüşür.

Onlar kendilerini biliyorlar zaten.

Seni öperimmm leonelaaaaa.
Sevgilerimi yolluyorum güzel kalpli kız.

Viva'mmmm... Ben de seni kocaman öpüyorummm ....
Ve mesela bunu söylemek isterim, Viva ile çok eski arkadaşız burada.
Fakat birbirimize çoğu zaman zıtızdır. Ama yine de çok iyi anlaşırız ve severim.
Arada bir fikir danışırım çünkü objektif ve orjinal , kendine has , özgür yorumlarına ihtiyaç duyarım

Yaş olmuş artık kaç o kadar da olsun yani,asabiyim aslında da burada dengelemeye gayret ediyorum,damarıma basarlarsa biter o zaman.

Sağol minnak kuzum görüşürüz iyi akşamlar

Bende çok var o asabilik. Fevrilik daha doğrusu. Sonunu düşünmeden, yolda insanlara filan köpürüyorum. Bir gün altımın ortasından vuracaklar beni ALLAH korusun
Görüşürüz Keleş Ablam, yine bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…