- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Keleş ablaAma ben sana kıyamam ki
Ben şimdi gördüm ki konunu :) Görür görmez geldim.
Benden mi çekinirdin? Niye ki :) Çok çekiciyim dimi
Bende öpecem seni gelbenden de çekindin mi hiç sorayım bende
Ama seviyorum ben seni o yüzdenNssıl damardan giriyon varyaa cadı seniiii
Ne bileyim, sanki hep böyle uzaktan bir göz gibi gelirdin galiba. Tam açıklayamıyorum da şimdi. Cümlelerin çok yerinde ve güzel her gördüğüm yorumda. O yüzden mi acaba :)))
Evet çok çekicisin. Yalnız ben de içimdeki zapıklıktan mıdır nedir, nickini hep zapıkça okuyorumrakam var ya
Senden hiç çekinmedimÇekineyim mi? Çekinse miydim ? :18:
Anaç geldiğin için :)
Ama seviyorum ben seni o yüzden
Yok yok çekinme, hatta gel bi tanı sen beni :)
Nickime herkes bi kulp taktı alıştım artıkÇok feci benzetmeler aldım bu konuda ama nickimi seviyorum
Bunu diğer kızlara sorman lazımsitenin en yaşlı hatunlarından olunca böyle oluyorr
Ben çok çekin(m)iyorum senden, hani sana keleş abla dediğimde seni "" böyle hissediyorum
Bunu diğer kızlara sorman lazımsitenin en yaşlı hatunlarından olunca böyle oluyorr
sen genede hisset beni
Canımmmmmm, hoşbuldum
Seni öperimmm leonelaaaaa.
Sevgilerimi yolluyorum güzel kalpli kız.
Eee belli bir görmüş geçirmişlik var tabi... Mesela benim yaşımın getirdiği fevriliğim varken, sen artık o fevriliği yenmesini öğrenmişsindir ne güzel Keleş Abla. (Sevdim bu ismi)
Cansın :)
Ben gidiyorum mesaim bitti hoşçakalın.
Senin nickin ne kaa sempatik geldi bana
Ama seviyorum ben seni o yüzden
Yok yok çekinme, hatta gel bi tanı sen beni :)
Nickime herkes bi kulp taktı alıştım artıkÇok feci benzetmeler aldım bu konuda ama nickimi seviyorum
İçini dökmüşsün ne güzel isim de versen belki de karşı tarafında kendini savunacağı bir şeyler olur ve o dda anlatır konu kapanır gider.
Ama herkesin kendi tercihi. Kavga,sataşma tarzında değil de kendince açıklamakta iş. Ne güzel ifade etmişsin .
Seni öperimmm leonelaaaaa.
Sevgilerimi yolluyorum güzel kalpli kız.
Yaş olmuş artık kaç o kadar da olsun yani,asabiyim aslında da burada dengelemeye gayret ediyorum,damarıma basarlarsa biter o zaman.
Sağol minnak kuzumgörüşürüz iyi akşamlar