Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

hea o bedevi benim.
. bende şans olsa hayatta geyiğe çok girmeyen ben ,o geyikte değil başka geyikte yazardı. git bula bulla oraya yaz.
hoş narmığın olduğu için yazdımdı.. sitedeki ilk arkadaımdır kendisi...
bu arada narmık,gel özledim seni . sahalara dön. bekliim dört gözle..
neyse ben hepinizi seviyorum. benim gibi pambuk üyeyi arasanız bulamazsınız. yumuşacığım yumuşacıkkkk
dipnot. eskiler size bu..
yumoşluk ve oky demeyin
. çok değiştim çok

Kuşlardan aldığım bir habere göre piyo bana küsmüş
Pıçaklarım bana küseni
babababaaa atma gülümmm onu sana bizzat ben söyledim. küsüm sana ben hıhhh
pıçaa sokçak kalpmi kaldı bende delik deşik ettin beni gidişinle.

HanımcımPiyonist tabiki sende gönlümün onur üyesi ol:)

Mersii elifcim sağol

Nerde eski okiiiii nerde şimdiki okiiiii neydi o günler demiiii :13:

Bugün bir ara telefondan girip bakabildim buraya :) Şimdi anca giriyorum kızlar.
Hepinizi burda görmek ne güzel. Beklediğim tüm herkes gelmiş .
Kankamstyle UI mi olmuş ? Neden ? Küs olsak da eski günlerin hatrına üzüldüm . En son ban yediğini görmüştüm.Umarım yine gelir.
Oky'e çok katılıyorum , kendisi tam bir pambık ve bir konumda bana verdiği desteği asla unutmam.
Ayrıca evet Narmik, lütfen geri gel. Senin gibi genç güzel anneye ihtiyacımız var.
1Sen var sonra, o nerelerde kim bilir, lütfen o da gelsin.
Serotonin i daha çok görmek isteriz, o da gelsin lütfen.
Onun dışında, Med'im, haklısın biz kadınlar kıskanç varlıklarız. işte ben bunun olmamasını istiyorum, dün geceden beri bu amaçtayım.
Yıkalım egolarımızın, kızgınlıklarımızın duvarlarını diyorum. Hayırlısı bir iki kişi bile ateşkes imzalasa kar kardır :)
Ben şahsen bana düşeni yaptım. Tek bir kişiye ısınmadım dedim, o da niye öyle kenarda kalsın , ateşkes imzalayalım en azından dedim.Bakalım. Hayırlısı be gülüm

leonela seninle küs değilim ama barışasım geldi gel buraya öpücem

Az önce sana rastladım, neden gelmedinnn diye mesaj atacaktım :)
Mesela ben de en başlarda senden çekinirdim :)
Ama sonra çekinmenin getirdiği bir çekiciliğin oldu bende
Ben de öpiiiim

Şaka bir yana cidden iyi niyetli kadınsın oky..Ondan pıçaklanıp duruyon zaten

babababaaa atma gülümmm onu sana bizzat ben söyledim. küsüm sana ben hıhhh
pıçaa sokçak kalpmi kaldı bende delik deşik ettin beni gidişinle.

Karalar bağladın tebi, anladım ben

İşte bu platformda çok zor bu canım.
Bazı krgınlıklar geçmez. Bazı şeyleri içi almıyor insanın açıkçası..

Ama şu konuda hemfikirim, kimse kimseye düşmanlık etmesin, orada burada durmadan sataşıp taciz etmesin v.s..Bunlar insanı bir süre sonra cidden çileden çıkarıyor. Sevmeyebilirsin, ısınamayabilirsin bunda bir sorun yok. Ama her bulduğun fırsatta da arı kovanına çomak sokmazsın, uzak durursun.
Bence bazı olayların kan davasına dönüşmesinin sebebi bu..

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen.
Sana yapılan tacizlere ben de birebir şahit oldum.
Resmen birkaç kişi birlik olup sana ve açtığın, benim de yer aldığım bazı konulara sürekli tacizlerde bulundular.
Diğer konularda dedikodun yapıldı, konularımız kötülendi, olmayan şeyler olmuş gibi anlatıldı, konularımıza birebir dahil olup olumsuzluk yaratılmaya çalışıldı. İkimiz de biliyoruz bunları.
Görünürde belirli bir sebebi var mı? Hayır.
Ama bunların altında bilmediğimiz başka nedenler mutlaka vardır.

Şimdi zamanla değişen bazı şeyler var tabi.
Fazla üstünde de durmak istemiyorum, sadece konu açılmışken söylemek istedim yaşananları.

Son düzenleme:
Az önce sana rastladım, neden gelmedinnn diye mesaj atacaktım :)
Mesela ben de en başlarda senden çekinirdim :)
Ama sonra çekinmenin getirdiği bir çekiciliğin oldu bende
Ben de öpiiiim

Ben şimdi gördüm ki konunu :) Görür görmez geldim.

Benden mi çekinirdin? Niye ki :) Çok çekiciyim dimi

Evet, sürekli laf sokmak da yorar insanı bence.
Ben buna karşıyım. Bir şeyler etki-tepkiyle oluyor. O yüzden çoğunda her iki tarafta suçlu. Isınamamak , sevmemek kötü bir şey değil. Laf sokma olaylarını çözsün insanlar. Ya da söylesin ya böyle böyle yaptın, ondan. Neden yaptın ? O da kendince sebepleri söylesin. Konu kapansın

İçini dökmüşsün ne güzel isim de versen belki de karşı tarafında kendini savunacağı bir şeyler olur ve o dda anlatır konu kapanır gider.
Ama herkesin kendi tercihi. Kavga,sataşma tarzında değil de kendince açıklamakta iş. Ne güzel ifade etmişsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…