Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Zamanında gaza gelip kırdığım, haksızlık ettiğim insanlarla sorunlarımı halletim çok şükür..Sör, seramikmozaik ve bahtsız bedevi okyim :KK60:

Bu insanlarla durduk yere, hiç gereksiz yere çatışmalara girdim..Neyse ki her şeyi halletik..

Hiç tanımadığım, beni de hiç tanımayan bir kaç kişinin benimle derdi olduğunu düşünüyorum..Sebebini bilmiyorum..Hani şahsi husumet olur, kişisel bir problem olur anlarım..Ama ortada hiç bir şey yokken sergilenen tavır ve "özellerde" konuşulan şeylere anlam veremiyorum..
Bu şekilde benimle sorunu olan bir kaç kişi de mevcut:KK25:

Leocum konun güzel bir amaca hizmet ediyor..Ama sanmıyorum ben amacına tam manasıyla ulaşsın..
Biz kadınlar kıskanç ve birbirini çekemeyen bir cinsiz:KK14:

Hanım abla bu cümleden sonra kim cesaret edip söyleyebilir :KK60:
Valla dayak yer :KK60:

hea o bedevi benim.:KK1:
. bende şans olsa hayatta geyiğe çok girmeyen ben ,o geyikte değil başka geyikte yazardı. git bula bulla oraya yaz.
hoş narmığın olduğu için yazdımdı.. sitedeki ilk arkadaımdır kendisi...
bu arada narmık,gel özledim seni . sahalara dön. bekliim dört gözle..:KK3:
neyse ben hepinizi seviyorum. benim gibi pambuk üyeyi arasanız bulamazsınız. yumuşacığım yumuşacıkkkk:KK53:
dipnot. eskiler size bu..
yumoşluk ve oky demeyin
. çok değiştim çok:KK1:

Kuşlardan aldığım bir habere göre piyo bana küsmüş:KK6:
Pıçaklarım bana küseni:KK22:
babababaaa atma gülümmm onu sana bizzat ben söyledim. küsüm sana ben hıhhh :KK19::KK19:
pıçaa sokçak kalpmi kaldı bende delik deşik ettin beni gidişinle.:KK19:

Hanımcım:KK16:Piyonist tabiki sende gönlümün onur üyesi ol:)

Mersii elifcim sağol:KK19:

. bende şans olsa hayatta geyiğe çok girmeyen ben ,o geyikte değil başka geyikte yazardı. git bula bulla oraya yaz.
neyse ben hepinizi seviyorum. benim gibi pambuk üyeyi arasanız bulamazsınız. yumuşacığım yumuşacıkkkk:KK53:
yumoşluk ve oky demeyin

Nerde eski okiiiii nerde şimdiki okiiiii :KK1: neydi o günler demiiii :13:

Bugün bir ara telefondan girip bakabildim buraya :) Şimdi anca giriyorum kızlar.
Hepinizi burda görmek ne güzel. Beklediğim tüm herkes gelmiş .
Kankamstyle UI mi olmuş ? Neden ? Küs olsak da eski günlerin hatrına üzüldüm . En son ban yediğini görmüştüm.Umarım yine gelir.
Oky'e çok katılıyorum , kendisi tam bir pambık ve bir konumda bana verdiği desteği asla unutmam.
Ayrıca evet Narmik, lütfen geri gel. Senin gibi genç güzel anneye ihtiyacımız var.
1Sen var sonra, o nerelerde kim bilir, lütfen o da gelsin.
Serotonin i daha çok görmek isteriz, o da gelsin lütfen.
Onun dışında, Med'im, haklısın biz kadınlar kıskanç varlıklarız. işte ben bunun olmamasını istiyorum, dün geceden beri bu amaçtayım.
Yıkalım egolarımızın, kızgınlıklarımızın duvarlarını diyorum. Hayırlısı bir iki kişi bile ateşkes imzalasa kar kardır :)
Ben şahsen bana düşeni yaptım. Tek bir kişiye ısınmadım dedim, o da niye öyle kenarda kalsın , ateşkes imzalayalım en azından dedim.Bakalım. Hayırlısı be gülüm :KK1:

leonela seninle küs değilim ama barışasım geldi :KK53:gel buraya öpücem :KK54:

Az önce sana rastladım, neden gelmedinnn diye mesaj atacaktım :)
Mesela ben de en başlarda senden çekinirdim :)
Ama sonra çekinmenin getirdiği bir çekiciliğin oldu bende :KK23::KK23:
Ben de öpiiiim :KK54:

yumoşluk ve oky demeyin

Şaka bir yana cidden iyi niyetli kadınsın oky..Ondan pıçaklanıp duruyon zaten :KK60:

babababaaa atma gülümmm onu sana bizzat ben söyledim. küsüm sana ben hıhhh :KK19::KK19:
pıçaa sokçak kalpmi kaldı bende delik deşik ettin beni gidişinle.:KK19:

Karalar bağladın tebi, anladım ben:KK14:

Bugün bir ara telefondan girip bakabildim buraya :) Şimdi anca giriyorum kızlar.
Hepinizi burda görmek ne güzel. Beklediğim tüm herkes gelmiş .
Kankamstyle UI mi olmuş ? Neden ? Küs olsak da eski günlerin hatrına üzüldüm . En son ban yediğini görmüştüm.Umarım yine gelir.
Oky'e çok katılıyorum , kendisi tam bir pambık ve bir konumda bana verdiği desteği asla unutmam.
Ayrıca evet Narmik, lütfen geri gel. Senin gibi genç güzel anneye ihtiyacımız var.
1Sen var sonra, o nerelerde kim bilir, lütfen o da gelsin.
Serotonin i daha çok görmek isteriz, o da gelsin lütfen.
Onun dışında, Med'im, haklısın biz kadınlar kıskanç varlıklarız. işte ben bunun olmamasını istiyorum, dün geceden beri bu amaçtayım.
Yıkalım egolarımızın, kızgınlıklarımızın duvarlarını diyorum. Hayırlısı bir iki kişi bile ateşkes imzalasa kar kardır :)
Ben şahsen bana düşeni yaptım. Tek bir kişiye ısınmadım dedim, o da niye öyle kenarda kalsın , ateşkes imzalayalım en azından dedim.Bakalım. Hayırlısı be gülüm :KK1:

İşte bu platformda çok zor bu canım.
Bazı krgınlıklar geçmez. Bazı şeyleri içi almıyor insanın açıkçası..

Ama şu konuda hemfikirim, kimse kimseye düşmanlık etmesin, orada burada durmadan sataşıp taciz etmesin v.s..Bunlar insanı bir süre sonra cidden çileden çıkarıyor. Sevmeyebilirsin, ısınamayabilirsin bunda bir sorun yok. Ama her bulduğun fırsatta da arı kovanına çomak sokmazsın, uzak durursun.
Bence bazı olayların kan davasına dönüşmesinin sebebi bu..

Son düzenleyen: Moderatör:
bana düşman olan, gereksız bır şekilde rakip görenler var.
ama bir sorun onlara sör size/ sana ne yaptı? verecek cevap yok:KK14:
çünkü insan yediği haltı iyi bilir.
yoksa bir halt yedimde benim mi haberım olmadı?

ben yalancı insana, gözünle bazı şeyleri gördüğün halde inkar edene insana, sana durduk yere her şeyi yaptıktan sonra '' senınle sorunum yok, sana bilmem karşı neyim '' diyen insana aşırı uyuzum arkadaş.
kimin nasıl oynadığınıda çok iyi biliyorum
ama umurumda da değil açıkçası :KK14: ben, bana duruk yere saran insanlarla asla konusmak istemıyorum.
ne hakaretler yedim bir şey yapmadığım halde
sinirlerimi feci bozanlar oldu.
insan bir şey yapsa gam yemez, ama sana bir şey yapmadığın halde saran biiri oluyorsa
maalesef bu benım sorunum dğil, ama başı ağrıyan
orda burda laf sokuşturulan ben oluyorum.

kendinize kör bakmayın, her zaman ''ben buyum'' dıyecebılecek cesaretınız olsun:KK34:
tekrar ediyorum, sorun lütfen '' surrender sana / size ne yaptı? '' diyin :KK14:
insanların bu denli oyun oynamaları acayip sinirlerimi bozuyor
bir kere de oynamayın yahu.

Aynen.
Sana yapılan tacizlere ben de birebir şahit oldum.
Resmen birkaç kişi birlik olup sana ve açtığın, benim de yer aldığım bazı konulara sürekli tacizlerde bulundular.
Diğer konularda dedikodun yapıldı, konularımız kötülendi, olmayan şeyler olmuş gibi anlatıldı, konularımıza birebir dahil olup olumsuzluk yaratılmaya çalışıldı. İkimiz de biliyoruz bunları.
Görünürde belirli bir sebebi var mı? Hayır.
Ama bunların altında bilmediğimiz başka nedenler mutlaka vardır.

Şimdi zamanla değişen bazı şeyler var tabi.
Fazla üstünde de durmak istemiyorum, sadece konu açılmışken söylemek istedim yaşananları.

Son düzenleme:
Az önce sana rastladım, neden gelmedinnn diye mesaj atacaktım :)
Mesela ben de en başlarda senden çekinirdim :)
Ama sonra çekinmenin getirdiği bir çekiciliğin oldu bende :KK23::KK23:
Ben de öpiiiim :KK54:

Ben şimdi gördüm ki konunu :) Görür görmez geldim.

Benden mi çekinirdin? Niye ki :) Çok çekiciyim dimi :KK76:

Şaka bir yana cidden iyi niyetli kadınsın oky..Ondan pıçaklanıp duruyon zaten :KK60:

Karalar bağladın tebi, anladım ben:KK14:

İşte bu platformda çok zor bu canım.
Bazı krgınlıklar geçmez. Bazı şeyleri içi almıyor insanın açıkçası..

Ama şu konuda hemfikirim, kimse kimseye düşmanlık etmesin, kuyusunu kazmasın, orada burada durmadan sataşıp taciz etmesin v.s..Bunlar insanı bir süre sonra cidden çileden çıkarıyor cidden. Sevmeyebilirsin, ısınamayabilirsin bunda bir sorun yok. Ama her bulduğun fırsatta da arı kovanına çomak sokmazsın, uzak durursun.
Bence bazı olayların kan davasına dönüşmesinin sebebi bu..

Evet, sürekli laf sokmak da yorar insanı bence.
Ben buna karşıyım. Bir şeyler etki-tepkiyle oluyor. O yüzden çoğunda her iki tarafta suçlu. Isınamamak , sevmemek kötü bir şey değil. Laf sokma olaylarını çözsün insanlar. Ya da söylesin ya böyle böyle yaptın, ondan. Neden yaptın ? O da kendince sebepleri söylesin. Konu kapansın :emir_bebek:

Aynen.
Sana yapılan tacizlere ben de birebir şahit oldum.
Resmen birkaç kişi birlik olup sana ve açtığın, benim de yer aldığım bazı konulara sürekli tacizlerde bulundular.
Diğer konularda dedikodun yapıldı, konularımız kötülendi, olmayan şeyler olmuş gibi anlatıldı, konularımıza birebir dahil olup olumsuzluk yaratılmaya çalışıldı. İkimiz de biliyoruz bunları.
Görünürde belirli bir sebebi var mı? Hayır.
Ama bunların altında bilmediğimiz başka nedenler mutlaka vardır.

Şimdi zamanla değişen bazı şeyler var tabi.
Fazla üstünde de durmak istemiyorum, sadece konu açılmışken söylemek istedim yaşananları.

İçini dökmüşsün ne güzel isim de versen belki de karşı tarafında kendini savunacağı bir şeyler olur ve o dda anlatır konu kapanır gider.
Ama herkesin kendi tercihi. Kavga,sataşma tarzında değil de kendince açıklamakta iş. Ne güzel ifade etmişsin .

X