Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tacizcilik oynuyoz
oğ moto motoellere varda baha yohh mii
He he peki özelden taciz ederim
Piyonist benim yaptığım onurlu taciz
çok sertim ben motorcuyuz bizoğ moto moto
ahahaaa bu çok iyiydi ya onur varsa işin içinde bende isterimPiyonist benim yaptığım onurlu taciz
bana düşman olan, gereksız bır şekilde rakip görenler var.
ama bir sorun onlara sör size/ sana ne yaptı? verecek cevap yok
çünkü insan yediği haltı iyi bilir.
yoksa bir halt yedimde benim mi haberım olmadı?
ben yalancı insana, gözünle bazı şeyleri gördüğün halde inkar edene insana, sana durduk yere her şeyi yaptıktan sonra '' senınle sorunum yok, sana bilmem karşı neyim '' diyen insana aşırı uyuzum arkadaş.
kimin nasıl oynadığınıda çok iyi biliyorum
ama umurumda da değil açıkçası ben, bana duruk yere saran insanlarla asla konusmak istemıyorum.
ne hakaretler yedim bir şey yapmadığım halde
sinirlerimi feci bozanlar oldu.
insan bir şey yapsa gam yemez, ama sana bir şey yapmadığın halde saran biiri oluyorsa
maalesef bu benım sorunum dğil, ama başı ağrıyan
orda burda laf sokuşturulan ben oluyorum.
kendinize kör bakmayın, her zaman ''ben buyum'' dıyecebılecek cesaretınız olsun
tekrar ediyorum, sorun lütfen '' surrender sana / size ne yaptı? '' diyin
insanların bu denli oyun oynamaları acayip sinirlerimi bozuyor
bir kere de oynamayın yahu.
Zamanında gaza gelip kırdığım, haksızlık ettiğim insanlarla sorunlarımı halletim çok şükür..Sör, seramikmozaik ve bahtsız bedevi okyim
Bu insanlarla durduk yere, hiç gereksiz yere çatışmalara girdim..Neyse ki her şeyi halletik..
Hiç tanımadığım, beni de hiç tanımayan bir kaç kişinin benimle derdi olduğunu düşünüyorum..Sebebini bilmiyorum..Hani şahsi husumet olur, kişisel bir problem olur anlarım..Ama ortada hiç bir şey yokken sergilenen tavır ve "özellerde" konuşulan şeylere anlam veremiyorum..
Bu şekilde benimle sorunu olan bir kaç kişi de mevcut
Leocum konun güzel bir amaca hizmet ediyor..Ama sanmıyorum ben amacına tam manasıyla ulaşsın..
Biz kadınlar kıskanç ve birbirini çekemeyen bir cinsiz
Hanım abla bu cümleden sonra kim cesaret edip söyleyebilir
Valla dayak yer
binbir çeşit insan var maalesef.al benden de o kadar. var böyle insanlar. hemde özel mesajları bile dururken forumda ben yapmadım, demedim diyenler bile var. e napıcam onumu karalayayım şimdi yada kendimimi aklayayım. ne uğraşıcam defolup gitsin. engeller yoluma devam ederim
konuşmadığımız halde birde beni takip edip yaptığım yorumu üstüne alınıp cevap veriyorlar. ama işte engelliler sıkıntı o. en-gel-li
HanımcımPiyonist tabiki sende gönlümün onur üyesi ol:)