Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Güzel bir topic. Hayırlı olsun. :KK31:

Barış salın, barış gelsin. En Büyük TÜRKİYE:KK55:

bana düşman olan, gereksız bır şekilde rakip görenler var.
ama bir sorun onlara sör size/ sana ne yaptı? verecek cevap yok:KK14:
çünkü insan yediği haltı iyi bilir.
yoksa bir halt yedimde benim mi haberım olmadı?

ben yalancı insana, gözünle bazı şeyleri gördüğün halde inkar edene insana, sana durduk yere her şeyi yaptıktan sonra '' senınle sorunum yok, sana bilmem karşı neyim '' diyen insana aşırı uyuzum arkadaş.
kimin nasıl oynadığınıda çok iyi biliyorum
ama umurumda da değil açıkçası :KK14: ben, bana duruk yere saran insanlarla asla konusmak istemıyorum.
ne hakaretler yedim bir şey yapmadığım halde
sinirlerimi feci bozanlar oldu.
insan bir şey yapsa gam yemez, ama sana bir şey yapmadığın halde saran biiri oluyorsa
maalesef bu benım sorunum dğil, ama başı ağrıyan
orda burda laf sokuşturulan ben oluyorum.

kendinize kör bakmayın, her zaman ''ben buyum'' dıyecebılecek cesaretınız olsun:KK34:
tekrar ediyorum, sorun lütfen '' surrender sana / size ne yaptı? '' diyin :KK14:
insanların bu denli oyun oynamaları acayip sinirlerimi bozuyor
bir kere de oynamayın yahu.

Son düzenleme:
bana düşman olan, gereksız bır şekilde rakip görenler var.
ama bir sorun onlara sör size/ sana ne yaptı? verecek cevap yok:KK14:
çünkü insan yediği haltı iyi bilir.
yoksa bir halt yedimde benim mi haberım olmadı?

ben yalancı insana, gözünle bazı şeyleri gördüğün halde inkar edene insana, sana durduk yere her şeyi yaptıktan sonra '' senınle sorunum yok, sana bilmem karşı neyim '' diyen insana aşırı uyuzum arkadaş.
kimin nasıl oynadığınıda çok iyi biliyorum
ama umurumda da değil açıkçası :KK14: ben, bana duruk yere saran insanlarla asla konusmak istemıyorum.
ne hakaretler yedim bir şey yapmadığım halde
sinirlerimi feci bozanlar oldu.
insan bir şey yapsa gam yemez, ama sana bir şey yapmadığın halde saran biiri oluyorsa
maalesef bu benım sorunum dğil, ama başı ağrıyan
orda burda laf sokuşturulan ben oluyorum.

kendinize kör bakmayın, her zaman ''ben buyum'' dıyecebılecek cesaretınız olsun:KK34:
tekrar ediyorum, sorun lütfen '' surrender sana / size ne yaptı? '' diyin :KK14:
insanların bu denli oyun oynamaları acayip sinirlerimi bozuyor
bir kere de oynamayın yahu.

al benden de o kadar. var böyle insanlar. hemde özel mesajları bile dururken forumda ben yapmadım, demedim diyenler bile var. e napıcam onumu karalayayım şimdi yada kendimimi aklayayım. ne uğraşıcam defolup gitsin. engeller yoluma devam ederim :KK34:
konuşmadığımız halde birde beni takip edip yaptığım yorumu üstüne alınıp cevap veriyorlar. ama işte engelliler sıkıntı o. en-gel-li :KK19:

Zamanında gaza gelip kırdığım, haksızlık ettiğim insanlarla sorunlarımı halletim çok şükür..Sör, seramikmozaik ve bahtsız bedevi okyim :KK60:

Bu insanlarla durduk yere, hiç gereksiz yere çatışmalara girdim..Neyse ki her şeyi halletik..

Hiç tanımadığım, beni de hiç tanımayan bir kaç kişinin benimle derdi olduğunu düşünüyorum..Sebebini bilmiyorum..Hani şahsi husumet olur, kişisel bir problem olur anlarım..Ama ortada hiç bir şey yokken sergilenen tavır ve "özellerde" konuşulan şeylere anlam veremiyorum..
Bu şekilde benimle sorunu olan bir kaç kişi de mevcut:KK25:

Leocum konun güzel bir amaca hizmet ediyor..Ama sanmıyorum ben amacına tam manasıyla ulaşsın..
Biz kadınlar kıskanç ve birbirini çekemeyen bir cinsiz:KK14:

Hanım abla bu cümleden sonra kim cesaret edip söyleyebilir :KK60:
Valla dayak yer :KK60:

önemli olan insanın hatasını anlaması
ben şöyle yaptım diyebılecek cesaretın var senın :KK34: içi dışı bir insandan asla çekinmeyeceksın derler.
her insan doğrucu davud sevmez, ama ben sevıyorum böyle ınsanları
çünkü azlar... en azından herkesın bildiği sebepten bozulmamışız senınle, çünkü nedenı çok saçmaydı
9-10 aydır anlam veremedım bu saçma nedene...aramızın düzendiğine bende sevındım.
daha fazla bişi yazmayacagım, kım neyın ne oldugunu bılıyor nasıl olsa
bilmeyenlerde kendi gibi bilir, olur biter :KK14:

al benden de o kadar. var böyle insanlar. hemde özel mesajları bile dururken forumda ben yapmadım, demedim diyenler bile var. e napıcam onumu karalayayım şimdi yada kendimimi aklayayım. ne uğraşıcam defolup gitsin. engeller yoluma devam ederim :KK34:
konuşmadığımız halde birde beni takip edip yaptığım yorumu üstüne alınıp cevap veriyorlar. ama işte engelliler sıkıntı o. en-gel-li :KK19:
binbir çeşit insan var maalesef.
başka sorunlarını sana yansıtıyorlar, suçlu sen oluyorsun.

belkıde insanlara mesaj atıp, yalan yanlış yazmadıgım için bazıları sör'ü sevmıyor.
sorun değil, ben halımden memnunum fazlasıyla :KK14:
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, o da sorun değil
10.köyden seslenırım ben:KK23:

Son düzenleme:
Hanımcım:KK16:Piyonist tabiki sende gönlümün onur üyesi ol:)

Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar sör:KK14:
Boşvereceksin bazı şeyleri..

Kuşlardan aldığım bir habere göre piyo bana küsmüş:KK6:
Pıçaklarım bana küseni:KK22:

X