• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Parti üzerinden gitmeyelim de bir düşünceyi bağnazca savunan kesim diyelim
ben bu yurtdışı işine çözüm buldum.altın gününe girer gibi aramızda para toplayalım.her ay birimiz gitsin yurtdışına.kaç kişi lazım bir paris turu için hesaplayalımm :KK45: :KK53:

daha şanslısın .köyleri merkezden çok çok güzel çünkü.yiyecekmiş gibi bakan yok daha ne istiyorsun? :KK45:
Ben hep kocam beyle gezmeye çıkıyorum, sıkıysa baksınlar :confused: şaka bir yana, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ceycey. Hayatımda hiç görmediğim bir yerken oraya bile alıştım. Az gidince seviyor insan.

orda en son çatışmalar vardı yakıp yıkıyorlardı.iyi ki gidemiyoruz bakkk.polyanna gibi düşünelimmm :KK45:
Yok kız,benim Rus daha bu ay oradan geldi. Aynı tr gibi, vatandaşlar yokluktan,ekonomiden ,bir aldığını ertesi gün alamamaktan birbirine girmiş. Ama turistlerin parası gün gectikce değerleniyor. İç bölgeler eylem,tekerlek yakanlarla dolu,sahiller ise plaj partisi yapan turistlerle 😕😕😕

Ben hep kocam beyle gezmeye çıkıyorum, sıkıysa baksınlar :confused: şaka bir yana, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ceycey. Hayatımda hiç görmediğim bir yerken oraya bile alıştım. Az gidince seviyor insan.
yengenç ten özendim kamp çadırlarına baktım haftasonu decatlon da.çok güzelleri vardı.sonra dur cey cey dedim.sen gece bunun içinde asla uyuyamazsın.sabaha dek korkudan 3 buçuk atarsın.çadır neyine dedim almadımm :KK53:

Yok kız,benim Rus daha bu ay oradan geldi. Aynı tr gibi, vatandaşlar yokluktan,ekonomiden ,bir aldığını ertesi gün alamamaktan birbirine girmiş. Ama turistlerin parası gün gectikce değerleniyor. İç bölgeler eylem,tekerlek yakanlarla dolu,sahiller ise plaj partisi yapan turistlerle 😕😕😕
ha parası bizim paradan değersiz yaniii.o zaman tam aradığımm yermişşşş.sahili de varmış miss.bekle beni srilankaa geliyorum:halay:

yengenç ten özendim kamp çadırlarına baktım haftasonu decatlon da.çok güzelleri vardı.sonra dur cey cey dedim.sen gece bunun içinde asla uyuyamazsın.sabaha dek korkudan 3 buçuk atarsın.çadır neyine dedim almadımm :KK53:
Valla bende korkarım kamp yapmaya ceycey, bu ülkede herşeyden korkar oldum...
Diğer yandan çadırların indirimli bile 2 bin TL...her şekilde falso.

ha parası bizim paradan değersiz yaniii.o zaman tam aradığımm yermişşşş.sahili de varmış miss.bekle beni srilankaa geliyorum:halay:
Valla beni çok çağırdılar da gitmedim 😂😂 eğer ilgini çekerse ucuz biletler gidiş 120 Euro falan. Vize de kapıda vize, dolar verip giriyorsun yani evraksiz

Şu an eli yüzü düzgün oteller 4/5 gece için 30k oldu milana. O parayı otele gömene kadar gider gezerim valla
Turkiyedeki otel fiyatlarını çok iyi bilmiyorum kuzum , ben her zaman yurtdisini tercih ederim , bodrumda 30 bine tatil yapacağıma 15 bine kosta yaparım, zevk meselesi 😄

Valla bende korkarım kamp yapmaya ceycey, bu ülkede herşeyden korkar oldum...
Diğer yandan çadırların indirimli bile 2 bin TL...her şekilde falso.
Ya ekonomi kötü ama bizim insanimiz ucuz alışveriş yapmayı bilmiyor bence...
Benim çadırım fresh and black . Yani kenarları kıvırınca manzaraya uyanıyorsun, çanta ayakkabı koyma alanı var, içerisi havadar ama sıcak değil ,terlemiyorsun (fresh) aynı zamanda karanlık,rahatca uyuyabiliyorsun (black) .
Ben aldığımda tabii ki daha ucuzdu ama şu an decatlonda 980 lira . Eski çadırımi yıllarca kullandım, sorun çıkarmadı. O decatlonda 400 lira . Ki ben ikinci el 100 liraya sattım kendiminkini.
Üstelik gençlik spor bayramina özel decatlonda 500 liraya yüz lira indirim var.
Bir şeyi alacakken epey gibi sitelerde karşılaştırıp ,özellikleri size uyan birkaç marka belirler,sonra onları cimri gibi sitelerde aratır ve bı sure takipte kalırsanız almayı düşündüğünüz her şeyi bir tık daha indirimli alabilirsini,

Ablacım birikim 40.000 değil onun 5-6 katı da ben kocamın aileden kalanları bitirdi demesinler diye ne bileyim gereksiz hassasiyet yapıyorum belki de 🤦🏻‍♀️ Şimdi ilk iş pasaporta başvurdum zaten sonra bakalım şengen mi, Balkanlar mı bir rota çizicem. Sağolasın güzel desteğin için 😍
Ohooooo ne düşünüyorsun kuzucum, git gez keyfine bak. Biraz moral depolarsın, seni böyle dünya başına yıkılmış gibi görmek istemiyorum artık, vallahi bir gün duvardan duvara çarpacağım seni ( mecazen tabii, Mune şiddet eğilimli demesinler sonra, sevmek manasında hahahaha)

Ya ekonomi kötü ama bizim insanimiz ucuz alışveriş yapmayı bilmiyor bence...
Benim çadırım fresh and black . Yani kenarları kıvırınca manzaraya uyanıyorsun, çanta ayakkabı koyma alanı var, içerisi havadar ama sıcak değil ,terlemiyorsun (fresh) aynı zamanda karanlık,rahatca uyuyabiliyorsun (black) .
Ben aldığımda tabii ki daha ucuzdu ama şu an decatlonda 980 lira . Eski çadırımi yıllarca kullandım, sorun çıkarmadı. O decatlonda 400 lira . Ki ben ikinci el 100 liraya sattım kendiminkini.
Üstelik gençlik spor bayramina özel decatlonda 500 liraya yüz lira indirim var.
Bir şeyi alacakken epey gibi sitelerde karşılaştırıp ,özellikleri size uyan birkaç marka belirler,sonra onları cimri gibi sitelerde aratır ve bı sure takipte kalırsanız almayı düşündüğünüz her şeyi bir tık daha indirimli alabilirsini,
yenGEnC yenGEnC öncelikle senin gezip görme özelliğini çok takdir ediyorum. Bir şekilde uygun fiyatlara gezip görüyorsun. Maalesef çocuklu biri olarak bekarlık dönemlerim gibi planlar yapamıyorum. Herşey x 3 demek ve heryere gidemiyoruz...

Turkiyedeki otel fiyatlarını çok iyi bilmiyorum kuzum , ben her zaman yurtdisini tercih ederim , bodrumda 30 bine tatil yapacağıma 15 bine kosta yaparım, zevk meselesi 😄
d maris gecen seneye gore %150 zamli, mandarin ayni sekilde ve artik mandarinde tl gecmiyor. onceden odalar tl restoranlar euroydu simdi komple euro. bodrum edition gecen seneye gore %100 zamli. maca kizina havlusuz sezlongsuz iceceksiz sadece beach girisi 750 tl. bunlar marmaris-bodrum tarafindaki gelismeler. cesmeye hic bakmadim sinirlerim bozuldu 😂

fiyatlari aldim rezervasyon yaptirmadan kapattim 🕺🏻

Herkesin hayattan beklentileri farklı, yurt dışı görmek insana çok şey katar herkes görmeli ufkunu genişletmeli deniyor ancak bu herkes için geçerli değil. 1 senedir amerikadayım bebe bu benim en büyük hayalimde ancak bakıyorum çok da mühim değilmiş. Gerçekten bu konu sizin için saldığınız kadar önemli olmayabilir onu demeye çalışıyorum, önemliyse bile daha yaşınız genç mesleğinizle ilgili kurslar, devlet yönlendirmelerini araştırabilirsiniz. Gezgin sayfalarında inanılmazsa ucun uçak bileti bulma, yer bulma videoları var. 1 senenizi alır ancak çok uygum fiyatlarla yurt dışını tatilinizi ayarlayabilirsiniz istediğiniz ülkede. 1,50 dolara Kanada uçak bileti bulan görmüştüm geçen sene🙏🏻
amerika kimsenin ufkunu gelistirmez valla ben de su an yasiyorum ama ayrilmak icin gun sayiyorum. les bir ulke. okul haric kimse kendine bir sey katamaz burada. ben yine gorece iyi bir yerdeyim ama daha kiyi taraflarini hic dusunemiyorum midem kalkiyor. o yuzden avrupa ile asla kiyaslanmamali. amerikayi begenmemis olabilirsiniz ama siz de galiba avrupaya gitmediniz.

ben yaklasik 100 ulke gordum ve herkesin de imkani dahilinde yurt disina cikmasini tavsiye ederim ama bu ekonomide mumkun degil. o yuzden hicbir tavsiyem yok. bu insanlarin hak ettikleri de pariste bktan bir kruvasani yemek icin 1.5 yil bloglarda arastirma yapmak degil. hep en onemli pointi kaciriyoruz maalesef. bu kadar sonuc odakli olmak bu ulkenin hafizasina zarar veriyor.

Keşke alsaydınız, ön alıştırma için balkona kurardınız bir de kamp videosu :)))

Back