ben 2008 de evlendım almanyadan tr geldım.
hamıleyım suan . kısmetse eylülde dogumum var . dogum ıcın almanyaya gıtcem 1-2 ay sonra.
ıns sızde evlenıp yerlesırsınız bıran once evlerınıze
Hosgeldin canim nasilsin? Hayirlisi olsun bakalim.. senin yas kac? nerde yasicaksin Trde?
hosbulduk cankız siteye yenı uye oldum pek fazla analayamasamda umarım dogru yazıyorumdurcok sukur ıyım önumzdekı ay cıkacaz yola ınsallah arabayla gıdecez Turkıyeye cok heycanlıyım saat onıkıbucuk uyku tutmuyor benı ceyızlık esyalara bakıyorum 21 yasındayım Allah nasıp ederse konyada yasıcaz. senın hıkayenı okudum ınsallah sende zorluk yasmassın ama turk ınsanı sıcak kanlıdır ıctendır. en kötu yanı aılenı ölzersın hemde cok egerkı benım gıbı annene duskunsen.ama sevdıgın ınsanla bır ömur boyu olacaksın ınsallah allah tum sevenlerı kavusturur. bana cok kısı dıyor sen Turkıyede zorlanmasmısın dıye burda rahat bı hayatın var dıyorlar ama sevdıgım ınsan taa uzaklardayken hıc bır guzellıgın anlamı yok cok özledım zaten ıns sayılı gun cabuk gecer. senınde dugune az kalmıs yanlıs okumadıysam temmuz ayında ceyıznı ne yaptın tamamladınmı yoksa eksıklerın varm? gelınlıgı Hollandadan mı göturmeyı dusunuyorsun yoksa Turkıyedenmı alırsın?
Kizlar türkiye ye gelip calisanlar var mi aranizda?
Ben su karne ve diploma denklik olayini merak ediyorum.
Ne zaman yaptiniz türkiye ye gelince mi yoksa türkiye ye gelmeden önce mi?
Bilgisi olan var mi? :)
Merhaba canım .
ben bu yaz Hollandadan Ist. gelin geldim..
Gelmeden önce bir kac şirkete basvuru yaptım.. Geldikten sonra konuşmalara gittim ve ise alındım..
Ramazandan sonra baslıyacagım Insallah... Ayrıca calısıcagım sırket Hollandalıya ayıt bır sırket... Dıploma sormadılar bıle..
sadece tecrubeler hakkında konustuk..
Tabi bu benım meslegım uzerıneydı.. dıploma olayı meslekten meslege degısır sanırım...
Tavsıyem eger turkıyeye gelıceksenız ve calısmayı dusunuyorsanız.. gelmeden önce; is basvurusunda bulunmanızda yarar olucaktır
begonya bilgilendimre icin cok cok tesekkür ederim ben bu konuyu unutmusum bile..
ama söyle bir sey var ben evlenipte gidicem icin hemen ise baslayabilecegimi sanmiyorum..
bir iki ay anca evime alisirim türkiyeye alisirm ailemden uzak olmaya alisirim ondan sonra baslamayi düsünyüorum..
umarim bende alman bir sirket bulabilirim yada almanlara ait cünkü benim ikinci ana dilim almanca..
maas konusunda nasil iyi bir gelirin var mi ve sana yetiyor mu?
Rıca ederım :)..
Bende hemen baslamadım zaten ıse...
Konusmaya gıttıgım gun hemen ıse baslamak ıstemedıgımı belırttım.
Oda sorun olmıyacagını soyledı. Bayramdan sonra baslamak ıstedıgımı soyledım ve ondan harıc arada bı kac haftalıgına yurt dısına cıkmam gerekebılecegınıde soyledım..
Hıc sorun degıl dedı. zaten konustugum adam cok sempatıktı.. maas konusuna gelınce .. ılk 3 ay 1300 3 ay sonrası 1500.. ve performansıma göre arttırıcaklarını söyledıler.yol parası ve yemekte onlara ayıt.. bu ucretler bahsettıgım maasın dısında verılıcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?