Merhaba kizlar,
Hic beklemedigim hatta dusunmedigim bisey oldu, gecen hafta Turkiyeye gelin olacagim kesinlesti..
Aramizda benim gibi Turkiyeye gelin olmus yada olucak kizlar varmi..
Buyrun konusalim, birbirimizden fikir alalim, tecrubelerimizi paylasalim
şimdiden allah kavustursun canım mutluluklar ben aynı ilde bir ilçeden başka bir ilçeye gidicem ama gurbetcı olmak daha zor olsa gerek
Amin canim cok saoll, seninki yine iyimis yaaa:) ben ta hollandadan Turkiyeye gidecegim..
Senide Allah kavustursun canimm
Ne guzel yaaaa turkiyeye gideceksin, bende turkiyeden hollandaya geldim gelmez olaydim. Annemi cok ozledimmmmm
Turkiyeye gidecegimde tabi benim icinde zor olucak,, hollandada dogmus buyumus biri olarak..
Neden sevmedin hollandayi cnm :))
Sevdim Hollanda yi guzel ulke hollandaya lafim yok , Fakat annemi cok ozluyorum. Butun cevremi ailemi orda birakip geldim ve burda kimseyi tanimiyorum etmiyorum alismaya calisiyorum sadece bu arada okula gidiyorum dilide cok zor geliyo sanki ogrenemicem gibiamannnn oyle iste canim ya anne babalarimiz buyutuyo elin adami geliyo alip goturuyo :84: sen hangi sehirdesin cnm ve turkiyede hangi sehre gidicen ?
kocalarınızı kandırın gelin memleketinize
ee canim benimde ailem cevrem hepsi burda, bende nevsehirde fazla kisi tanimiyorum.. ayni hesap yani.. evet ya bide okul cikardilar.. sen ne zaman geldin hollandaya? ben oss' ta kaliyorum sen nerdesinn? nevsehire gidecegim trde..
Merhaba kizlar,
Hic beklemedigim hatta dusunmedigim bisey oldu, gecen hafta Turkiyeye gelin olacagim kesinlesti..
merhaba canım düğün ne zaman?umarım türkiyeye adapte olursun.canın sıkılırsa yanıma gel bende nevşehirdeyim
Merhaba kizlar,
Merhaba Cankiz. Hic beklemedigim bisey oldu derken ne demek istedin onu anlamadim :) Yani evlenecegin kisi ile nasil tanistin türkiyeye gelin gidecegine nasil karar verdin onu merak ettim :)
Bende yurt disindan türkiyeye gelin gidecegim. Allah nasip kismet ederse 2012 de dügünümüz olacak. Bu konuda insaAllah bir birimize yardimci oluruz.
Merhaba kalbimin1cisi :))
Yani Hollandada yasamayi dusnuyorduk, tum dusunceler buraya gore idi.. simdi hersey tam tersine dondu.. biraz shokoldum anlayacagin.. Canim nisanlimla turkiyede tanistik ama burda yasamaya karar vermistik.. yani ailem buraya gelmeyi kabul edersek verdi beni :)) nisanlim istemiyordu zaten hollandayi ama yinede kabul etmisti.. hem kabul etmisti hemde buraya gelmemek icin nedenler aramaya baslamisti anlayacagin.. Nevsehirde ucan balon sirketinde calisiyor isci olarak, sonra ucan balon pilotluguna basvurdu ve egitimlere baslayacak yakinda. Sonuc olarak pilot olacak ve bu nedenle Trde yasamaya mecburuz.. maasi falan iyi olunca hollandada ne yapayim dedi.. bende beynimden vurulmus gibi oldum :))
sen nerde yasiyorsun suan.. ? nisanlini nerde tanidin.. ?
Merhaba canim. Ucan balon pilotlugu olarak iyi bir geliri varmi ki bunu biliyormusun? Yani gecim yapabilecekmisiniz türkiyede? Peki sen gitmek istemiyormusun türkiyeye? Yani artik avrupaya gelmek eskisi kadar kolay degil. Yanlis bilgi sahibi degilsem hatta buraya gelir gelmez ise bile baslayamiyorlarmis. Birde dil sorunu olacak. Her gittigi yere seninle gitmesi gereceken. Sen tercümani olman gerekecek. Ve türlü türlü sorunlar daha olacak. Ben bu yüzden türkiyeden evlenirsem esimi buraya getirtmem diyordum. Sözlüm uzaktan akrabam uzun yillardir görüsmüyorduk Allahin yazisi bir gün yollarimiz bulustu ve evlilige dogru ilerliyoruz yavas yavas. Bizde en basindan beri benim türkiyeye gidecegim belli idi. Tabi ki bende türkiyeye tasininca sorunlar yasacagim adapte olana kadar. Her ne kadar dilini dinini bilsem de avrupada yetistigim icin avrupa kültürünede aliskinim. Türkiyede ki hayata alisana kadar biraz zaman gecmesi gerekir diye düsünüyorum. Peki suan annen baban ne diyorlar senin türkiyeye tasinacagina?
Selam kizlarrr bende varim
Allah nasip ederse bende almanyadan türkiyeye gelin gidecegim...Cokta umutluyum dogrusu yapamam edemem diye bir kaygim yok tek sorunum ailem onlardan uzak olmak düsündürüyor beni ama ne yapalim artik katlancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?