• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindan turkiyeye bu sicakta cikolata seker göturmek ?

Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:
Hamileyim valla benımde canım cekti bu konu burada paylaşılırmı yurtdışında akrabası olan var olmayan var neolacak şimdi

bedava mal baldan tatlıdır denır ya
alaman çikolatası da bedava geldıgı ıcın mıllete güzel gelıyo bence
bi ara denıyodu kı almanyadakı Nutella Tr. dekınden cok daha güzel dıye ben hıc bır fark goremedım aynı tat
sadece aldi deki kırmızı paket bol fındıklı cıkolatayı severım ucuz oluyo bıde

Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Köpük kutuya koyabilirsiniz. Maraştan, trabzona yaz sıcağında dondurma geldi o şekilde. Erimeden kaldı.

Buz olayı olmaz bencede el bagajıyla ucaga almazlar zaten bagaj bolumunde de ne olur Allah bilir :)
buzu almazlar cünkü eriri sıvı diye ama cikolataları el bagajına koyabilir ben belcikadan gelirken 2 el valizinede cikolata ve aldıgım hediyelikleri koymustum bisey olmadı

Havaalnında sıkıntı olmaz ki. Tek problem şehir içinde arabalrda çok vakit geçircekseniz olabilr.

Back
X