- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi helloeverybody
Birsey olmaz aslinda alufolie sararsan diye düşünüyorum yinede sen bilirsin canım iyi tatiller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soguk tutan cantalardan ya da bulabilirseniz köpük tasima kaplarindan edinin onlarla getirin, ben de avrupaya her gittiğimde bir canta dolusu cikolata ve kahve geririyordum, esime getirtiyorum simdi de.
Hatta esim mersinden kerebic, marastan kesme dondurma falan getiriyor köpük ve termos cantayla.
Evet daha lezzetli, hemde beleş olunca dadından yenmiyorMerak ettım gercekten oranın çikolatası cok mu guzel burdakilerden.
Hmmmmm cevap veriyorum, harikadııııııııırrrrr
Hmmmmm cevap veriyorum, harikadııııııııırrrrr![]()
Valla ben dun 1 tane ufak cikolata atmistim cantama bugun ictim.kendisiniEvet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.
Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.![]()
Evet cok farkli cesit var ve cok lezzetli , nutellanin icerigi bile farkli avrupada o kadar diyim siz anlayinMerak ettım gercekten oranın çikolatası cok mu guzel burdakilerden.
arac ici buzlu termoslar var onlarda goturebilirsiniz duger turlu heryer cikolatayla batarEvet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.
Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.![]()