• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindan turkiyeye bu sicakta cikolata seker göturmek ?

Birsey olmaz aslinda alufolie sararsan diye düşünüyorum yinede sen bilirsin canım iyi tatiller

Soguk tutan cantalardan ya da bulabilirseniz köpük tasima kaplarindan edinin onlarla getirin, ben de avrupaya her gittiğimde bir canta dolusu cikolata ve kahve geririyordum, esime getirtiyorum simdi de.
Hatta esim mersinden kerebic, marastan kesme dondurma falan getiriyor köpük ve termos cantayla.

Hatta Maraş'tan o köpükler içine kuru buz da koyuyorlar hiç erimiyor

Ama yurt dışı uçakta sıkıntı olur mu bilemedim gümrük vs bu ne der mi

Şimdiden iyi yolculuklar,akşam saatlerinde seyehat edeceksiniz hicbirsey olmaz çikolatalara zaten ucak gökyüzünde -50derecede uçuyor
Gündüz ucacaksaniz aktarma falan eriyebilir onun için Rossman da çok güzel büyük Kuhltasche ler var onun içinde bişey olmuyor,biz bu sıcakta arabayla giderken kartonlarca çikolatayi erimeyen goturuyoruz çünkü araba kombi ve Klima sürekli açık olduğu için bişey olmuyor
Dedigim gibi uçuş saatiniz aksamsa bişey olmaz
Şimdiden iyi tatiller

Bende götürürüm genelde onu isterseler turkiye 4 saatlik bi yol kisin oluyo gittim zaman istersen buz dolabina köy donsun sonrada bi kaç poşete sar ki eridinde birsey olmasin gittiyin zamanda hemen cikarip normal dolaba atarsin

koy büyük valizin icine ben öyle yapiyorum eve varir varmaz da cikarip dolaba atiyorum oldu bitti hic ugrasma buz kalibi vs. paketli zaten erise de bisey olmaz.

Eczanelerde bulunan plastik buzluklar oluyor. Normal görevi iğneleri alıp eve götürürken soğuk tutmak, bozulmaması için. Bende 2-3 tane var her daim buzlukta tutuyorum. Sıcak havalarda yolculukta yiyeceklerin arasına koyuyorum poşet içinde. Buz gibi tutuyor. Dışarı sızdıran birsey değil, kolay kolay eriyen birseyde değil. Plastikten yassı bir şişe gibi düşünün inş bulursunuz. Fazla yerde tutmaz çok mantıklı tavsiye ederim.

Ayy takib ettiğim konuya bak.Konusahibi senle değil derdim kendimle:)

Yokmu bi marasli dondurma gonderiyorlar onlar dondurucuda şokluyorlar sonrada beyaz köpük kutulara koyup icine de buz kalıbı koyuyorlar marastan bi cok sehre otobusle arabayla filan gidiyir bi keresinde nasiplendiydim tas gibiydi. Cikolatalari şoklat ve beyaz köpük kutu ve buz kalıbi al mis gibi gider bence ama bi Maraşlı yorumu daha etkin olur

ben goturuyorum, direk ucmama ragmen buradan evden cikisim ile istanbulda eve varisim arasinda 10 saat gibi bir sure gecmis oluyor. pek de bir sey olmuyor. cotedor ve linddin cikolatalari erimiyor.

Bu dondurmacıların kullandığı köpük kutular var.. içine değişik bir buz konuyo.. ona koysan..

Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:
Valla ben dun 1 tane ufak cikolata atmistim cantama bugun ictim.kendisini :D sen getir cikolatayi yiyemeyen icer benim gibi :D

Ben cukulata isteyenleri anlayabiliyorum , kardesim haftaya yurtdisina cikiyor bende hemen cukulata istedim :)
Arkadaslar soylemis zaten buz kalibi alin 12 saat soguk tutuyor sogutucu canta icinde

Uçakların buzlukları oluyor diye biliyorum rica edip inene kadar orada muhafaza edemez misiniz?
Ayrıca ben isveç Alman vs çikolatası yedim ve tadı çok kötü, insanlar nasıl beğeniyor anlam veremiyorum.

Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:
arac ici buzlu termoslar var onlarda goturebilirsiniz duger turlu heryer cikolatayla batar

Back
X