• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindan turkiyeye bu sicakta cikolata seker göturmek ?

Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:
Valla yengemler almanya da kendimi bildim bileli hep getirirler ne eriyecek canım ya valla kalıpları bile bozulmuyor yaptığı bişey de yok valize kapatıp getiriyor :KK48:

Nereden geleceksiniz? Cok bambaska bir yerdense tamam ama almanya falansa direkt turkiyede aynilari var burdan alip verin. Abim geldi gecen almanyadan. Herkes cikolata bekleyecek biliyor. Burdan alip dagitti.

Bişey olmuyo uçak serin oluyor hava alanıda öyle istedigin kadar götür :dondurma:

Ucak ve havaalani tamam da havaalanindan eve... veya orada havaalanina kadar... gecen abimi karsilamaya gittim sabiha gokcene. Nerdeyse kendim eriyordum. Tabi yakin bir yerde ikamet ediyor da olabilirler bilemem, sadece o gunku sicagin sokunu ben hala atamadim

Ucak ve havaalani tamam da havaalanindan eve... veya orada havaalanina kadar... gecen abimi karsilamaya gittim sabiha gokcene. Nerdeyse kendim eriyordum. Tabi yakin bir yerde ikamet ediyor da olabilirler bilemem, sadece o gunku sicagin sokunu ben hala atamadim
Valla hiç bişey olmuyor direk güneş geçmiyorki bagaja koyacaklar buz falan gereksiz bana göre.

Ayrica yillarimi (3 yil orta ogretimde patisserie-pastanecilik okudum ardindan 3 yil nutrition-beslenme oludum türkiyeye gelince de onu gastronomi tamamlamak icin 2 yil daha okudum 5 yildir da calisiyorum) pasta ve cikolataciliga vermis biri olarak; buza maruz birakilan cikolata cikolata degildir artik. Buz pressi veya buz cantasi dogru bir yontem degil

Valla hiç bişey olmuyor direk güneş geçmiyorki bagaja koyacaklar buz falan gereksiz bana göre.

Aynen buz zaten cikolataya zarar verir. Bizimki tam bayram zamaniydi. Yolumuz havaalanindan eve 4 saat surdu ben nedense onun etkisinden kurtulamadim. O zaman konu sahibesi kap gel cikolatalari :) aman buz olayina girme. Mahvedersin cikocuklari

Aynen buz zaten cikolataya zarar verir. Bizimki tam bayram zamaniydi. Yolumuz havaalanindan eve 4 saat surdu ben nedense onun etkisinden kurtulamadim. O zaman konu sahibesi kap gel cikolatalari :) aman buz olayina girme. Mahvedersin cikocuklari
Buz olayı olmaz bencede el bagajıyla ucaga almazlar zaten bagaj bolumunde de ne olur Allah bilir :)

Kaç saatlik uçak mesafesi.. ilk defa mı götüreceksin ? Bizimki 5 saatlik ama hiç erime olmadı şimdiye kadar.

A101lerde toffee ve merci cikolatalar satiliyor aetik. Euro 4 lira oldugu icin burada, buradan almak daha bile ucuz olabilir belki. Hani Hacca gideneler haci yzuugu diye cin mali yuzukleri alir dagitirlar ya Turkiyeden onlarin hesap gibi yapin sizde :D bu numaram icin bir paket belcika cikosu isterim yemeyeli uzun zaman oldu. Icine ne koyuyorlarsa pek bi lezzetli oluyor :KK53:

Canim bi posete koy valizine koy ucakdaki valiz bölümleri serin oluyor ben hersene götüruyorum hic sorun olmuyor tabi hafif tipleri kayiyorda okadarda olsun ama hic eridigini görmedim

Canım valizde her sene getiriyor amcamlar hem de arabayla 12saat..
Bişey olmuyor dolaba atıp öyle yiyoruz..
Ayrıca burdaki çikolataları ordakilerle bir tutanlar yapmayın kızlar bi isveç bi alman çikolatasıyla burdaki market çikolatası aynı demeyin bana :)
Hele kahveleri bile buram buram kokuyor içmesen bile kokla mis gibi ;) parfümlerine kremlerine zaten söz edilemez :)
Ama ben gidersem ben de bol bol çikolata alıcam yurtdışından

A101lerde toffee ve merci cikolatalar satiliyor aetik. Euro 4 lira oldugu icin burada, buradan almak daha bile ucuz olabilir belki. Hani Hacca gideneler haci yzuugu diye cin mali yuzukleri alir dagitirlar ya Turkiyeden onlarin hesap gibi yapin sizde :KK70: bu numaram icin bir paket belcika cikosu isterim yemeyeli uzun zaman oldu. Icine ne koyuyorlarsa pek bi lezzetli oluyor :KK53:

Artik onu herkes biliyor ama :D Bizim komsunun oglu almanyadan geldi diye her gorduklarine cikolata dagittilar. Bi baktim esimin bayildigi icin eve stokladigi cikolatalardan :D

Back
X