- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Alla alla nasl bisey merak ettimAklıma geldı eczanelerde ünsilinin yanında soguk tutsun dıye buz kutuları verıyorlar onlarda akma falan olmuyor bır torbanın ıcıne dort tane kadar koyun o insilün buz kutusundan böylece ermız cikolatalarınız.
Kahve konusunda katiliyorum malesef, buradaki kahveler daha cesitli :))))Burdakiler çikolata mıvalla kızlar avrupanın en dandik çikolatası bile bin basar değişik bi tadı var..tabi kahveleri de on numara
Farkli bir bakis acisi, tesekkurler :))Götürülen çikolataya bağlı canım, bim'e benzeyen yerlerden alıyor genelde Avrupadaki türkler ucuzundan yani, onlar standart tüm çikolatalar gibi. Bir de markalı çikolatalar var atıyorum; Lindt vs (isviçre markası pahalı çikolata) belki ordada vardır. Bunlar bana göre türkiyedekilerinden ya da birçok ülkeninkinden daha iyi. Konu sahibi en iyi çikolata türkiyede demiş bence alakasıda yok yani neyse. Roman yazdım resmen
Allahh bi sizin siparisler eksikti kizlar
Seker hastaları için insülin iğnesı verıyorlar o iğneler bozulmasın dıye yanın da da mavı plastık bır buz kutusu verıyorlar uzun bır sure dayanır cikolatalarınızı erımeden getırebılırsınız ıslatma falan yapmıyor .Orada ki eczanelere sorun mutlaka vardır .Alla alla nasl bisey merak ettim
Seker hastaları için insülin iğnesı verıyorlar o iğneler bozulmasın dıye yanın da da mavı plastık bır buz kutusu verıyorlar uzun bır sure dayanır cikolatalarınızı erımeden getırebılırsınız ıslatma falan yapmıyor .Orada ki eczanelere sorun mutlaka vardır .
Tad olarak evet farkli ama ben turkiyedeki abur cuburlarin hastasiyimm <3 birde el bagajinda cikolata tasiyabilirmiyiz acabayoksa bavulda perisan olucaklar
Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.
Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?