- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Bana göre en guzel cikolatalar turkiyede var <3 <3. Ama insanlar merak ediyor ister istemez :)Merak ettım gercekten oranın çikolatası cok mu guzel burdakilerden.
buz kalıbı alın.. yada buzdolabı poşetine suyu koyup yatay şekilde kendiniz yapın buzunuzu..
Kutunun içine buz tabletleri ile koyabilirsiniz ama o zamanda ıslanır mı bilemedim
Tad olarak evet farkli ama ben turkiyedeki abur cuburlarin hastasiyimm <3 birde el bagajinda cikolata tasiyabilirmiyiz acabaBurada çikolata var yok değil tabii ki ama oranınkilerin tadı başkaama ne yalan söyleyeyim koruması zor oluyor maalesef geldiklerinde erimiş oluyor çoğu zaman. Soğuk tutan termos çantalar var onlar yasak değilse uçakta gümrükte falan onlarla getirebilirsiniz.
SAgolun kizlar cevaplar icin bende oyle dusundum ama islanma riskinden dolayi cesaret edemiyorum :)
Getiririmmmm tabiiiii <3Offff oranın çikolataları yaa bana da getirir misin :) :)
Alman çikolatalarının hastasıyım çerez gibi yerim olursa ve burdakilerla yakından uzaktan alakası yok
Aklıma geldı eczanelerde ünsilinin yanında soguk tutsun dıye buz kutuları verıyorlar onlarda akma falan olmuyor bır torbanın ıcıne dort tane kadar koyun o insilün buz kutusundan böylece ermız cikolatalarınız.Bana göre en guzel cikolatalar turkiyede var <3 <3. Ama insanlar merak ediyor ister istemez :)
Valla öyle olucak sanirim ama bu cantalar 40 dereceye dayanirmi yaaTermos çantalar var. Adı başka bişey de olabilir emin değilim. Babam bana Medine'den almıştı. İçine buzlu bi kaç şişe ayup yiyeceği koyunca 14-16 saat sıcaklığını koruyor böyle ni şansın varsa o zaman olur. Bizde normalde Almanya'dan gelen akrabalardan isterdik de bu sene istemedik aynı sorundan
Dayanır dayanır Medine çöl sıcağına dayandıktan sonra ona da dayanır ama kalitelisini bulmak lazımValla öyle olucak sanirim ama bu cantalar 40 dereceye dayanirmi yaa, resmen korku basti sirf cikolata yuzunden
Allahh bi sizin siparisler eksikti kizlarçikolatalarıda buzdolabı poşetine koy..
bu kadar akıldan sonra gelirken banada çikolata getir
Merak ettım gercekten oranın çikolatası cok mu guzel burdakilerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?