• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindan turkiyeye bu sicakta cikolata seker göturmek ?

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Evet kizlar yakinda turkiyeye insalllah seyahat edecegim, siparisler simdiden geliyor, cikolata istiyorlar avrupadan. Ama bu sicakta nasil goturebilirim. Seyahat yaklasik 6 saat suruyor ama aktarmalar falan var.
Turkiyede cikolata yokmu vs gibi yorum yapicak olanlar kendilerini yormasinlar simdiden soyleyeyim.

Evet muhtesem kadinlar kulubu uyeleri parlak fikirlerinizi bekliyorum.:KK36:

Burada çikolata var yok değil tabii ki ama oranınkilerin tadı başka:-) ama ne yalan söyleyeyim koruması zor oluyor maalesef:( geldiklerinde erimiş oluyor çoğu zaman. Soğuk tutan termos çantalar var onlar yasak değilse uçakta gümrükte falan onlarla getirebilirsiniz.

Termos çantalar var. Adı başka bişey de olabilir emin değilim. Babam bana Medine'den almıştı. İçine buzlu bi kaç şişe ayup yiyeceği koyunca 14-16 saat sıcaklığını koruyor böyle ni şansın varsa o zaman olur. Bizde normalde Almanya'dan gelen akrabalardan isterdik de bu sene istemedik aynı sorundan

Burada çikolata var yok değil tabii ki ama oranınkilerin tadı başka:-) ama ne yalan söyleyeyim koruması zor oluyor maalesef:KK43: geldiklerinde erimiş oluyor çoğu zaman. Soğuk tutan termos çantalar var onlar yasak değilse uçakta gümrükte falan onlarla getirebilirsiniz.
Tad olarak evet farkli ama ben turkiyedeki abur cuburlarin hastasiyimm <3 birde el bagajinda cikolata tasiyabilirmiyiz acaba :D :D :D yoksa bavulda perisan olucaklar :D

Bana göre en guzel cikolatalar turkiyede var <3 <3. Ama insanlar merak ediyor ister istemez :)
Aklıma geldı eczanelerde ünsilinin yanında soguk tutsun dıye buz kutuları verıyorlar onlarda akma falan olmuyor bır torbanın ıcıne dort tane kadar koyun o insilün buz kutusundan böylece ermız cikolatalarınız.

Burdakiler çikolata mı ;) valla kızlar avrupanın en dandik çikolatası bile bin basar değişik bi tadı var..tabi kahveleri de on numara

Termos çantalar var. Adı başka bişey de olabilir emin değilim. Babam bana Medine'den almıştı. İçine buzlu bi kaç şişe ayup yiyeceği koyunca 14-16 saat sıcaklığını koruyor böyle ni şansın varsa o zaman olur. Bizde normalde Almanya'dan gelen akrabalardan isterdik de bu sene istemedik aynı sorundan
Valla öyle olucak sanirim ama bu cantalar 40 dereceye dayanirmi yaa :D, resmen korku basti sirf cikolata yuzunden :D

Merak ettım gercekten oranın çikolatası cok mu guzel burdakilerden.

Götürülen çikolataya bağlı canım, bim'e benzeyen yerlerden alıyor genelde Avrupadaki türkler ucuzundan yani, onlar standart tüm çikolatalar gibi. Bir de markalı çikolatalar var atıyorum; Lindt vs (isviçre markası pahalı çikolata) belki ordada vardır. Bunlar bana göre türkiyedekilerinden ya da birçok ülkeninkinden daha iyi. Konu sahibi en iyi çikolata türkiyede demiş bence alakasıda yok yani neyse. Roman yazdım resmen

Back
X