- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
acaba formda belli kalıptaki telefonları mı kabul ediyorlar diye düşünmeye başladım artık..Şey olmuyor mu işte Türkiyenin uluslarası bir kodu var onu yazmalısın numaranın başına galiba verdiğin örnek de doğru öyle olmalı
Şimdi bir başvuru formu dolduruyorum da Abd dan beni arayabilecekleri şekilde nasıl yazarım numaramı biliyor musunuz? Çünkü ne yazarsam yazayım kabul etmiyor(
şu şekilde olmuyor mu? 09 050x xxx xx xx ?
cık olmadı yahu..009 tel
Yani 0090 532....
aa hç onu düşünmemiştim ahahah evet yurtdışına kapalı olabilir telefonAcaba hattı yurtdışına açtırmak mı gerekiyor ?
+90502XXXXxxx yap bosluk yok.cık olmadı yahu..
şimdi açtırdım mesaj atıp ama hala görmüyor acaba belki bir süre sonra yeniden m denemem lazımkiAcaba hattı yurtdışına açtırmak mı gerekiyor ?
etmedi maalesef başlık altında yazan herkesin dediğini bir denedim+90 ile yazdığınızda kabul etmiyor mu?
form doldururken telefon numaramı görmüyor da o yüzden maalesef01190 532 xxx xx xx telefon numarası şeklinde aranıyorduUsa'dan ama formda bu şekilde olmaması gerekliydi, bu adamlar kendi yurt dışı çıkış kodlarını bilmiyor mu?
Şimdi bir başvuru formu dolduruyorum da Abd dan beni arayabilecekleri şekilde nasıl yazarım numaramı biliyor musunuz? Çünkü ne yazarsam yazayım kabul etmiyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?