• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışından Türkiye Cep Numarası Arama

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.747
83
Şimdi bir başvuru formu dolduruyorum da Abd dan beni arayabilecekleri şekilde nasıl yazarım numaramı biliyor musunuz? Çünkü ne yazarsam yazayım kabul etmiyor :((
şu şekilde olmuyor mu? 09 050x xxx xx xx ?

Şey olmuyor mu işte Türkiyenin uluslararası bir kodu var onu yazmalısın numaranın başına galiba verdiğin örnek de doğru öyle olmalı yani uluslararası kod oysa o yazılıyor

Şey olmuyor mu işte Türkiyenin uluslarası bir kodu var onu yazmalısın numaranın başına galiba verdiğin örnek de doğru öyle olmalı
acaba formda belli kalıptaki telefonları mı kabul ediyorlar diye düşünmeye başladım artık..
Abd olunca bir de zaten

kalsın madem yaw sorun benlik değil gibi
yaptım hepsini kabul etmiyor neyse bakalım...
teşekkür ederim size :KK200:

01190 532 xxx xx xx telefon numarası şeklinde aranıyorduUsa'dan ama formda bu şekilde olmaması gerekliydi, bu adamlar kendi yurt dışı çıkış kodlarını bilmiyor mu?

01190 532 xxx xx xx telefon numarası şeklinde aranıyorduUsa'dan ama formda bu şekilde olmaması gerekliydi, bu adamlar kendi yurt dışı çıkış kodlarını bilmiyor mu?
form doldururken telefon numaramı görmüyor da o yüzden maalesef:(

Şimdi bir başvuru formu dolduruyorum da Abd dan beni arayabilecekleri şekilde nasıl yazarım numaramı biliyor musunuz? Çünkü ne yazarsam yazayım kabul etmiyor :KK43:(
şu şekilde olmuyor mu? 09 050x xxx xx xx ?

09 değil +90 diye başlamalısınız diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim

Back
X