• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışından kozmetik alışverişi?

gulmisal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
241
0
96
Antalya
Arkadaşlar en son internetten yurtdışından kozmetik alımı yasaktı o durumla ilgili bi gelişme var mı biliyormusnuz? Elf den birşeyler almak istiyorum ama gelir mi gelmez mi belli değil?bilen duyan var mı

bunu ben de merak ediyorum..ben de cheapsmellsten parfüm almak istiyorum bir de göz kremi , nemlendirici..
acaba onlara da yasak var mı ?

Kozmetik ve sporcu gıdaları şu an yasak kapsamında arkadaşlar. Diğer ürünlerdede 75€ sınır var ve yılda 5 kez alma hakkımız..

maalesef kozmetik ürünleri yasak. Fırça alırsan sorun olmaz fakat yanına eşantiyon, tanıtım amaçlı kozmetik ürünü koyarlarsa sorun çıkacaktır.

kızlar bende yasak diye biliyordum ama en son satın alınan makyaj malzemesi yazısında bi arkadaş nyx ın gloslarından 24 subatta almış 3 martta elime ulaştı dedi
8 dolarda kargo ödemiş ama hangi siteden adıgını bilmiyorum....

kullanan varsa nerden temin ediyorlar ve memnun kaldılarmı? yaş sınırı varmı? bilen varsa cevap yazarmısınız teşekkürler arkadaşlar..

kullanan varsa nerden temin ediyorlar ve memnun kaldılarmı? yaş sınırı varmı? bilen varsa cevap yazarmısınız teşekkürler arkadaşlar..

ben kullanıyorum yaş sınırını bilmiyorum çok memnunum cildim karma. yurtdışından değil de kadınlar gününde %50 fiyatına aldım..

nerden almıştın bende kullanmak istiyorum ama hiç biryerde bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim

Gümrük dökümanı yapıştırıyorlar ya pakete. İçindekinin değerinin kaç dolar olduğunu filan gösteriyorlar.
Orada gift(hediye) seçeneği de var. Hediye olarak gönderilince belki alışveriş sayılmıyordur. Ben bir deneme yaptım bakalım elime ulaşacak mı... İki hafta sonra cevabını öğrenmiş oluruz.

ben daha yeni ebayden 120 li far paleti siparisi verdim parasini yatirdim postaya verilmis normalde bir gun sonra geliyomus ama 4 gun kapali heryer bakalim pazartesi elime ulasicaakmi tabi ben bu arada belcikada yasiyorum o yuzden sorun olmaz sanirim turkiyeyemi yasakmis bu anlamadim ben

Pazar akşamı bende ELF ten sipariş verdim far paleti ve pudra fırçası. Salı günü kargoya verildiği maili geldi. Umarım sorunsuz gelir, elf e mail attım bu konuda ürünlerinizi alamazsanız para iadesi yaparız diye geri dönüş yaptılar. Şansa kaldı işim artık.. Çok istediğim için dayanamadım verdim sipariş.. Elime ulaşırsa bilgilendirirm sizide.

Back