yurtdisindan katilanlar buraya :)

hosgeldin cnm bayraminiz mubarek olsun nasil gidiyor bayram?

hosbuldum cnm, sagol seninde bayramin mubarek olsun.

Vallah nasil gitsin ailemden uzak , burda bayramlarin bile tadi yokkk

Senin nasil gidiyo? buralarda buyuyenler icin sorun olmaz ama turkiyede buyuyp buraya gelenler icin zor bence.

hosbuldum cnm, sagol seninde bayramin mubarek olsun.

Vallah nasil gitsin ailemden uzak , burda bayramlarin bile tadi yokkk

Senin nasil gidiyo? buralarda buyuyenler icin sorun olmaz ama turkiyede buyuyp buraya gelenler icin zor bence.

sagol cnm,

iyi diyelim iyi olalim. dün türkiyedeydim bugün almanyadayim bayrami türkiyede gecirmek cok güzeldi. bugün yine is basindayim

evet burada büyüyenler icin okadar fark etmiyor ama senin icin zordur kesin. evleniptemi gittin oraya?

ne guzelll bende gitmek istiyodum ama esim gondermedi hemde 2 ay once dogum yaptim bebegim kucuk onun icin gidemedim. kizim buyuk olsaydi biraz esimi ikna ederdimde

Evet gecen sene evlenip geldim

ne guzelll bende gitmek istiyodum ama esim gondermedi hemde 2 ay once dogum yaptim bebegim kucuk onun icin gidemedim. kizim buyuk olsaydi biraz esimi ikna ederdimde

Evet gecen sene evlenip geldim

allah anali babali büyütsün insallah :)
eee göndermemesi normal daha kücükmüs :) kiz mi erkek mi? adi ne? durumun iyidir insallah yasin kac?

allah anali babali büyütsün insallah :)
eee göndermemesi normal daha kücükmüs :) kiz mi erkek mi? adi ne? durumun iyidir insallah yasin kac?

Sagol cnm darisi tum isteyenlere olsun insallah

Kiz iyiyim sukur sagol, 22 yasindayim

sen evlimisin cocugn var mi ?

bu arada almanyadada ablam var sende ordasin sanirim,

Sagol cnm darisi tum isteyenlere olsun insallah

Kiz iyiyim sukur sagol, 22 yasindayim

sen evlimisin cocugn var mi ?

bu arada almanyadada ablam var sende ordasin sanirim,

amin insallah
o bayagi gencsin :) masallah
ben evlenmek istiyorum ama ailem suan izin vermiyor
evet almanyada yasiyorum.
bebisi öp benim icin cok severuim bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…