- 15 Kasım 2014
- 1.251
- 1.604
- Konu Sahibi istanbullondra
Hasan beyi daha önce düşünüp daha sonra yaşanan hissedilen olumsuzluklardan dolayı vazgecilmiş olabilir bunun akabininde sonucunu begendiği kişinin dr una operasyonunu yaptırmış olabilir dr un uyarılarına ragmen kendini hazır hissetmediği için dr a diretip sonra kendi memnun değilse dr un haklı oldugunu görüyorsa bu komik bişey mi acaba birbirinizden hoşnut olmayabilirsiniz ama yinede başkalarının mutsuzluguyla alay etmek kendini mutlu göstermek de cok acı gercektenKonu başlığında hasan bey mi yazıyor ben göremedim
senin durumun daha komik olduğun ameliyat şimdi dikleştirme karın germe diyorsun o durumda olmak inan daha komik
Ne olursa olsun burda kimselerle paylaşamadıgımız sonucları birbirimizle paylaşıyoruz sonucları kötüysede mutsuZsada bunu üzülerek üZüntüsünü paylaşıyoruz bu şekilde atışmalar yersiz cok gereksiz dr un alakasından memnun kalmadıysa bunu ister paylaşır burda ister kendine saklar biri memnundur diğeri aynı memnuniyette olamayabilir beklenti başka olabilir
Yurtdışında yaşayanlarda geliyor amelyat oluyor en az tr de yaşayanlar kadar para ödüyorlar bu operasyonlara ve dr eger dr sa onun da işi hastası olma ihtimali olan kişilere bilgi vermek biz tr de yaşayanlar olarak gidip asistanla mı görüşüyoruZ ben karar vermeden önce doktorumla en az 4 kere belki daha fazla görüşmüşümdür her seferindede sabırla güleryüzlü bi şekilde aydınlattı beni o zaman bizde tr de yasayanlar olarak gidip asistanlarla görüşelim tmm karar verdim amelyatı şu gün yapalım diyelim sonra amelyata 2 gün kala gidip dr la tanışıp konuşalım yani yurtdışındakilere yapılan muamele bu oluyor o zaman her dr için söylemiyorum bunu okuduklarıma dayanarak söylüyorum Hasta eger talep ediyorsa Yurtdışındada olsa hasta telefonla görüşebilme için randevu verilmeli hastasıyla konuşmalı dr . Çünkü işi bu. Tr de yaşıyorsa hasta dr telde görüşmeyebilir buyrun muayenehanemde görüşelim der o konuda haklısın yoksa estetiği belki ciddi düşünmeyen bile arar durur kimse de bunun önünü alamaz ama yurtdışındakiler de ciddi olmadıgı halde dr u arayıpta bi sürü telefon faturası ödemek istemez heralde elbette vardır istisnalar ama bunada yapcak bişi yok