Yurtdisindan gelip ameliyat olmak isteyenlere daha yuksek fiyatlar mi veriliyor?

Seracim, aynen canim. Ben de sana katiliyorum. Asistanlar otomatige baglamis cevaplari. Sanki canli ile degil de telesekreterle gorusuyoruz. Isi iyice ticarete baglamislar...Ondan sonra da ,yurtdisindakiler... neymis efendim... iptal ediyorlarlarmis.
:KK70: Otomatge baglamis lar cok guldum valla ama dogru :)
Evet eger vazgeciyorsak bir nedeni var elbet given veren doktordan neden vazgeceyim ki degilmi:KK53:

Ben cok kez denedim ve turkiyeden bir arkadasim fiyat isterken ayni fiyat verilmiyordu ne yazikki bunu hasan beyle yasadim ve guvenim o an bitti
Avrupadakileri $ isareti olarak gormeleri sinir ediyor beni
Ikincisi hasan bey bi kere telefon acmadi o kadar rica ettim halde
Ama ben hasan bey haric butun doktorlarla konustum yurt disinda oldugum halde !

Sana hasan bey herkese verdiği fiyattan daha mı yüksek verdi yani aaa çok ilginççç

soocute,
Yurtdisindan bir kac gune gelip ameliyat olacaklarin psikolojisini anlayamazsiniz cunku bunu yasamak zorunda kalmamissiniz. Baskalari iptal etti diye de ilgi beklemeyelim oyle mi?! Hmm...peki o iptal edenlerin sebepleri neydi acaba da dusunmeli bence.

Fiyat o kadar da onemli degil aslinda, demistim onceden de. Onemli olan, benim gibi ameliyat olacak baskalaraina farkli fiyat verilmesi.
Ben ne istedigimi ve neye ihtiyacimin oldugunu biliyor ve bunun icin o kadar para oduyorsam, karsiligini da beklerim.Kimse kusura bakmasin. Bir gorusme 1 dka da surebilir, 1 saat te. Hepimiz calisiyoruz,hepimizin zamani degerli...bunlar genel olarak dusuncelerim.Doktor ve asistan konusuna girmicem zira burdan hic kimseyle polemige girmek istemiyorum.

Sen benim yazdıklarımı iyi okumuyorsun sanıyorum bende olsam belki öyle düşünürüm dedim.. değil mi sizin ki dezavantajj.... bunda hem fikir olalım

Şimdi toparlamak gerekirse 8.5 verdim yani senden fazla belki şu an bi kampanya falan vardır bilmiyorum ya da işlem ile alakalı....

Başka Dr lar ile görüş onlarla konuş ve içine sinen kişide ameliyat ol.. Burda polemik yaratan yok .... belki bir günde 50 kişi arıyo bütün teleforlara Dr un bakmasını herkesle konuşmasını beklemek ütopik ben olaya objektif bakıyorum...

Önemli olan içine sinen bir Dr a ameliyat olman ali olur veli olur ayşe olur bunlar önemli değil :) hakkında hayırlısı olsun canım
izlemeye almışım seni ama fikir de belirtmemişsin mesela bana göre bu ameliyatı isteyen birinin de fotoları bakıp fikrini söylemesi lazım demek ki ilgi değişken bir şey

Forumdan bildiğim kadarıyla iptal edenler genelde daha uyguna ameliyat olmayı seçenler.... iki ay önce İlgili dedikleri Dr larını şimdi ilgisiz diye nitelendiriyorlar....

Tatlım takılma Dr ismine konuş tel de içine sinan kişiye ameliyat ol En doğrusu budur... burda bi dünya sonuç fotosu var kimin ki daha iiyi zaten anlarsın :):)

Son düzenleme:
Sen benim yazdıklarımı iyi okumuyorsun sanıyorum bende olsam belki öyle düşünürüm dedim.. değil mi sizin ki dezavantajj.... bunda hem fikir olalım

Şimdi toparlamak gerekirse 8.5 verdim yani senden fazla belki şu an bi kampanya falan vardır bilmiyorum ya da işlem ile alakalı....

Başka Dr lar ile görüş onlarla konuş ve içine sinen kişide ameliyat ol.. Burda polemik yaratan yok .... belki bir günde 50 kişi arıyo bütün teleforlara Dr un bakmasını herkesle konuşmasını beklemek ütopik ben olaya objektif bakıyorum...

Önemli olan içine sinen bir Dr a ameliyat olman ali olur veli olur ayşe olur bunlar önemli değil :) hakkında hayırlısı olsun canım
izlemeye almışım seni ama fikir de belirtmemişsin mesela bana göre bu ameliyatı isteyen birinin de fotoları bakıp fikrini söylemesi lazım demek ki ilgi değişken bir şey

Forumdan bildiğim kadarıyla iptal edenler genelde daha uyguna ameliyat olmayı seçenler.... iki ay önce İlgili dedikleri Dr larını şimdi ilgisiz diye nitelendiriyorlar....

Tatlım takılma Dr ismine konuş tel de içine sinan kişiye ameliyat ol En doğrusu budur... burda bi dünya sonuç fotosu var kimin ki daha iiyi zaten anlarsın :):)
:cool:

Bende yurtdışından gelenlerdenim ve evet o "gün alıp, birsürü kişilerden biri olup iptal edenlerdenim". Yüzyüze görüşemiyoruz yani istanbulda olanlar en az bir kez ön muayeneye gitme şansı var ve bu diyelim bir yarim saatini aliyordur, sonraki kontrollerede gidemiyoruz, yani 2 saat te ordan, bu toplam 2, 5 saati iki dakika telefona çevirip araması gerekir. Insan amelyat olacagi kişiyle hiç olmazsa telefonda konuşup tanışmak ister. Bu argümanlari söyleyerek ben dr.u beni geri aramasini istedim ve aradi sağolsun. Benim vazgeçme sebebim çok bilmiş asistanı yüzündendi. Benim biraz olan karnima lazer lipodan sonra sarkar dedi, oysa ona fikrini sormadim bile. Ertesi gün tekrar aradim, yeni foto attim size dedim, bu karnimin neresi sarkar dedim, ben öyke bişey demedim asla dedi, yani bana, ona iftira attigimi demeye getirdi. Yediremedim kendime. Başka yerde oldum amelyatlarimi ve ben memnunum, dr. hala ilgili, birgün bile bekletmiyor bi sorum olduğunda.

Fiyata gelince ben hiç bir dr.a fiyatiniz nedir demedim. Az çok fiyatlardan haberim vardi. Bu yüzden benim birikimim bukadar dedim, mümkünse randevu alayım dedim. Benim verdiğim fiyat az geldiği halde arayip beni bilgilendirdiler.

Zaten yurt dışından gelen arkadaşlara ben bir kaç Dr dan gün alın diyorum ne olur ne olmaz kime dedim hatırlamıyorum ama öyle yapmanızda fayda var sonçta uçak biletleri alınmış oluyo ve son dk Dr bulmak çok zor ...

Eger ben hasan beye olmadiysam bunun ucretler alakasi yok beni ima ediyorsun yada etmiyorsun umurumda degil !
Birincisi laser lipo istemiyordum en son tekniloji olan vaser lipo istiyordum oda hasan beyde yoktu
Ikincisi hasan beyle o kadar israr ettigim halde bir kere bile telefon acmadi bana esmeraldam esmeraldam dedigi gibi yinede az bi zaman ayirabilirdi Bize yurt disinda oldugumuz icin zaten sonrasinda zaman harcamiyacakti bize ondan sayabilirdi !
Ucuncusu de hasan beyin yaptigi ameliyatlarda duydugum sonuclar sen belki soyluyosun ama cogu burda bana ozelden soyledi neyse...
Sanki hasan bey 24 saat ameliyatta hic mi vakti yoktu bizi aramak icin vardir elbet baska doktorlarin varsa hasan beyin de vardir
Bu arada gecen 8000 odedim dedin simdi ise 8,5 oldu birden karar ver artik ne kadar verdin ? :))

Zaten yurt dışından gelen arkadaşlara ben bir kaç Dr dan gün alın diyorum ne olur ne olmaz kime dedim hatırlamıyorum ama öyle yapmanızda fayda var sonçta uçak biletleri alınmış oluyo ve son dk Dr bulmak çok zor ...
Bunu gerçekleştirebilmek için hem randevu hem amelyatgününü almak gerekir, yani ozamanda birinden birini iptal etmek gerekir. Dr.lar bundan hoşlanacağını sanmıyorum.

Eger ben hasan beye olmadiysam bunun ucretler alakasi yok beni ima ediyorsun yada etmiyorsun umurumda degil !
Birincisi laser lipo istemiyordum en son tekniloji olan vaser lipo istiyordum oda hasan beyde yoktu
Ikincisi hasan beyle o kadar israr ettigim halde bir kere bile telefon acmadi bana esmeraldam esmeraldam dedigi gibi yinede az bi zaman ayirabilirdi Bize yurt disinda oldugumuz icin zaten sonrasinda zaman harcamiyacakti bize ondan sayabilirdi !
Ucuncusu de hasan beyin yaptigi ameliyatlarda duydugum sonuclar sen belki soyluyosun ama cogu burda bana ozelden soyledi neyse...
Sanki hasan bey 24 saat ameliyatta hic mi vakti yoktu bizi aramak icin vardir elbet baska doktorlarin varsa hasan beyin de vardir
Bu arada gecen 8000 odedim dedin simdi ise 8,5 oldu birden karar ver artik ne kadar verdin ? :))

Ben genel konuştum seni niye kastedeyim
saha özelden ne söylediler bilemem
ben kimsenin sonucu ile ilgili özelden konuşmuyorum benim için başkasının sonucu değil kendi sonucum ilgilendiriyor herkes keşke memnun olsa mutlu olsa sonucundan.
ben 8.5 demiştim zaten eski mesajlarıma bakabilirsin
Ameliyat olan bizleriz istediğimiz kişiye oluruz dimi herkesin aklı var mantığı var kendi karar verir
hasan bey 24 saat mi ameliyat yapıyor bunu bana değil asistan sorarsın hiç mi vaktin yoktu beni arayacak kadar diYe

Ayrıca bilmeniz gereken şey her zaman hasta Dr seçme Dr da hastayı seçer

Bunu gerçekleştirebilmek için hem randevu hem amelyatgününü almak gerekir, yani ozamanda birinden birini iptal etmek gerekir. Dr.lar bundan hoşlanacağını sanmıyorum.
Biz hasta olarak Dr ları mı düşünceğiz kendimizi düşüncez ki hani biz yüzyüze görüşüyoruz sizler görüşmüyorsunuz o bakımdan daha mantıklı bana göre

Konu başlığında hasan bey mi yazıyor ben göremedim
senin durumun daha komik olduğun ameliyat şimdi dikleştirme karın germe diyorsun o durumda olmak inan daha komik :KK70::KK70:
Komik mi geliyor benim durumum ne guzel o zaman otur gul :)
Ben diklestirme ve germe olmadan izsiz olan ameliyatlari tercih ettim ve denemek istedim :KK66: bakiyorum da benim yazdiklarimi okuyorsun :))Ha konu basinda hasan yazmiyor ama az daha hasana ameliyat olan biri acyigi icin artik onu takibe almissiniz ne yazsa ziplayin bakim :)

Komik mi geliyor benim durumum ne guzel o zaman otur gul :)
Ben diklestirme ve germe olmadan izsiz olan ameliyatlari tercih ettim ve denemek istedim :KK66: bakiyorum da benim yazdiklarimi okuyorsun :))Ha konu basinda hasan yazmiyor ama az daha hasana ameliyat olan biri acyigi icin artik onu takibe almissiniz ne yazsa ziplayin bakim :)

Forum burası genel olarak yeni konulara bakıyorum ve mesajları okuyorum fikir verebileceğim şey varsa veriyorum... benim hangi konuya ne yazdığım seni ilgilendirmediği halde bu durum sana komik geliyorsa eline ayna alıp gülmeni tavsiye ederim gülmek iyidir kasları çalıştırır :)

Inanamıyorum!!!
Nasıl komik bulunur birinin memnuniyetsizliği. Şaştım kaldım. Insanlık ölmüş
Evet canim malesef bakma sen o baska yerlerede insallah herkse guzel sonuc alir memmun olur dedigine icinden oyle gecmiyor demekki mutlu olmayanlara guluyorlar :)
Ben uzulmuyorum cunku ben mutsuz degilim bunu ben istedim ve buna hazirdim bastan beri diklestirme ve germe istemedim biliyosun zaten ama hic bir sey icin gec degil :KK66:

öncelikle beklentiyi netleştirmek lazım.dr dan ne ne bekliyorum ne istiyorum..işini iyi yapsın benle ilgilenmese de olur ya da sonuç umrumda değil yeter ki benimle ilgilensin ya da hem işini iyi yapsın hem de çok ilgili olsun. bu sonuncu ne yazık ki fazla rastlanmayacak bi durum..
açıkcası ben işini iyi yapmasını tercih ederim.zaten işini iyi yaparsa benim de onun ilgisine ihtiyacım kalmaz.
çok dr dolaştım sadece bi tanesinden ihtiyacım olan ilgiyi gördüm.ameliyat öncesi için tabii belki sonrasında o da diğerleri gibi benzer davranışlar sergiliyodur
ilk görüşme 3 saat sürmüştü.o kadar saatini bana ayırabilmişti.odasında bulundugum süre zarfında telefonlarına dahi bakmadı.
günde tek ameliyat yapıyordu.birinden çıkıp diğerine girmediğinden konsantrasyonu benim üstümde olacaktı
fiyat konusu da netti.kişiye göre değişen bi politikası yok.tek ve sabit ücret tabii yaptığı işleme göre.
en hoşuma giden de ameliyattan 1 gün önce telde kendisiyle konuşmanın şart olmasıydı eğer konuşmazsam ameliyatımı yapmayacağını söyledi asistanı
ben ayrıntılara önem veren biriyim.tüm bunlar onu tercih etmem için yeterli sebeplerdi ama bambaşka bi sebepten dolayı kendisine ameliyat olmadım.pişman mıyım hayır.
yani demem o ki eğer sadece ilgi yeterli olsaydı böyle bi dr a gözüm kapalı emanet ederdim kendimi..

öncelikle beklentiyi netleştirmek lazım.dr dan ne ne bekliyorum ne istiyorum..işini iyi yapsın benle ilgilenmese de olur ya da sonuç umrumda değil yeter ki benimle ilgilensin ya da hem işini iyi yapsın hem de çok ilgili olsun. bu sonuncu ne yazık ki fazla rastlanmayacak bi durum..
açıkcası ben işini iyi yapmasını tercih ederim.zaten işini iyi yaparsa benim de onun ilgisine ihtiyacım kalmaz.
çok dr dolaştım sadece bi tanesinden ihtiyacım olan ilgiyi gördüm.ameliyat öncesi için tabii belki sonrasında o da diğerleri gibi benzer davranışlar sergiliyodur
ilk görüşme 3 saat sürmüştü.o kadar saatini bana ayırabilmişti.odasında bulundugum süre zarfında telefonlarına dahi bakmadı.
günde tek ameliyat yapıyordu.birinden çıkıp diğerine girmediğinden konsantrasyonu benim üstümde olacaktı
fiyat konusu da netti.kişiye göre değişen bi politikası yok.tek ve sabit ücret tabii yaptığı işleme göre.
en hoşuma giden de ameliyattan 1 gün önce telde kendisiyle konuşmanın şart olmasıydı eğer konuşmazsam ameliyatımı yapmayacağını söyledi asistanı
ben ayrıntılara önem veren biriyim.tüm bunlar onu tercih etmem için yeterli sebeplerdi ama bambaşka bi sebepten dolayı kendisine ameliyat olmadım.pişman mıyım hayır.
yani demem o ki eğer sadece ilgi yeterli olsaydı böyle bi dr a gözüm kapalı emanet ederdim kendimi..
Canim kendin diyosun gorusmem 3 saat surdu diye biz yurt disinda oldugumuz icin o 3 saatini daha aza indirip bizede vakit ayarliyabilir degilmmi?
Fiyat da yaptigi isleme gore evet ben sadece protez istedim ve arkadasim da ayni sekilde istedi ve degisik fiyatlar oldu .. Islem ayniydi sonucta
Doktor ne kadar iyi olursa olsun ilerde komplikasiyon lar olabilir hersey guzel olacak diye emin olamayiz ve o zaman da o doktorun ilgisine ihtiyac duyacaksin
Allah kimseye vermesin komplikasiyonlari ama ne yazikki oluyor

X