S sophronie Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 912 264 133 14 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #1 gramerim mükemmel fakat konuşmada pek yeterli görmüyorum kendimi. yurtdışına gidersem aktif bi şekilde ingilizce konuşurum diye düşünüyorum. önerebileceğiniz kurslar var mı?
gramerim mükemmel fakat konuşmada pek yeterli görmüyorum kendimi. yurtdışına gidersem aktif bi şekilde ingilizce konuşurum diye düşünüyorum. önerebileceğiniz kurslar var mı?
G gulcinar Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 51 0 86 Ankara 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #2 los angeles daki kurslar ii die duydum vize almada daha kolay oluomuş hem yanlız biraz pahalı bi yermiş
los angeles daki kurslar ii die duydum vize almada daha kolay oluomuş hem yanlız biraz pahalı bi yermiş
bonibon Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2007 428 0 96 - Yurtdışı 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #3 en yakin malta da güzel dil kurslari var... avrupa da cok ragbet görüyorlar.. netten bir arastirabilirsiniz...
en yakin malta da güzel dil kurslari var... avrupa da cok ragbet görüyorlar.. netten bir arastirabilirsiniz...
inertia Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 106 0 96 İstanbul 10 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #4 canm bilgi edinebildin mi bende düşünüyorum fakat 3 aylık bi kurs nekadara gelır bilmiyorum arastırdıysan bilgi verir misin?
canm bilgi edinebildin mi bende düşünüyorum fakat 3 aylık bi kurs nekadara gelır bilmiyorum arastırdıysan bilgi verir misin?
A Arimayaspeedy Guru Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 328 4 296 Isparta 14 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #5 3 aylık kurslar 15bin civarı ama konaklama fln derken 25-30 bini bulur bende 2 haftalık londra merkezde okul arıyorum :)
3 aylık kurslar 15bin civarı ama konaklama fln derken 25-30 bini bulur bende 2 haftalık londra merkezde okul arıyorum :)
B BlueAsus Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2010 171 0 96 Hollanda 20 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sophronie #6 sophronie .!.: gramerim mükemmel fakat konuşmada pek yeterli görmüyorum kendimi. yurtdışına gidersem aktif bi şekilde ingilizce konuşurum diye düşünüyorum. önerebileceğiniz kurslar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben ingiltereyi oneririm. Ama bu ne amaclar ingilizce ogrenmek istedigine bagli. Gunluk konusma icin mi? yoksa tofel,ielts ..vs icin mi? Maltayi hic onermem. Adada tikilipta napcan.
sophronie .!.: gramerim mükemmel fakat konuşmada pek yeterli görmüyorum kendimi. yurtdışına gidersem aktif bi şekilde ingilizce konuşurum diye düşünüyorum. önerebileceğiniz kurslar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben ingiltereyi oneririm. Ama bu ne amaclar ingilizce ogrenmek istedigine bagli. Gunluk konusma icin mi? yoksa tofel,ielts ..vs icin mi? Maltayi hic onermem. Adada tikilipta napcan.