- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
yok öyle değil, 500 bin dolarlık yatırım yaparsanız yatırımcı vizesi alırsınız.. ev almanız herhangi bir oturum sağlamıyor.. hatta yatırımcı vizesi de sınırsız oturum hakkı vermiyor, belli bir süre o vize ile abd ye gelir sağladığınızı ispatladıktan sonra göçmen olmaya yani green card a başvurabiliyorsunuz.. çocuk doğumunda da o çocuğun 21 yaşına kadar ebeveynlerine bir katkısı olmuyor maalesef.. 21 yaşına geldiğinde de sponsor olacak birikimi gösterip ailesine gc alabiliyor..
Kalma şansım olacaksa senedi ödemeye de razıyım ben o derece darlandımorada işe girip işe giriş şartı olarak da senet tutarını ödetiyolarmış işe girdikleri kuruma.
benim de akrabam dönmedi
ama sanırım seneti kendi ödedi zaten zenginlerdi aileden
Allah Allah gerçekten mi? Geçenlerde haberlerde dinlemiştim bu söylediğimi
Gerçekten iyi ki konuyu açmışsınız..
Dün geceden sonra kendimi kara kara bunları düşünürken buldum...
Benim de size sormak istediğim bir şey var, ylsy den sonra nasıl kalabiliniyor orda?
geri gelme mecburiyeti yok mu ? ben öyle biliyordum da bu mesajınızı görünce detaylarını merak ettim çok
500.000 bin euromu Maltaya mı veririmBen sonradan gittim kız :)
Şimdi panpa vatandaş olmana gerek yok , zaten vatandaşlık zor, uzun bir süreç. Onun yerine kalıcı oturma izni alabilirsin. Oy veremezsin ama hayatının sonuna kadar o ülkede yaşayıp çalışabilirsin.
Kocan ilk işe başladığında çalışma izni şirketine bağlı olacak. Almanya'da 21 ay çalıştıktan sonra B1 dil sertifikasıyla başvurunca kalıcı çalışma iznini alıyorsun. Bu şekilde istediğin gibi iş değiştirebiliyorsun. İlk 21 ayda iş değiştirmek istersen yabancılar dairesinden izin alman gerekiyor. Almanya 21 ay, diğer ülkeleri bilmiyorum açıp bakmak gerek. Fransa daha kısaydı galiba.
Yabancı biriyle evliysen daha acısız ve kolay yollar var
Vatandaşlık zor 10 yıl mı ne yaşaman gerekiyor.
Maltadan 500.000 euroluk taşınmaz satın alırsan kalıcı oturma izni veriyorlar.
yok gerçekten böyle bir vize alma türü yok.. ama çok fazla bilgi kirliliği ve dolandırıcılık türü var ne yazık ki gc konusunda.. 10 yıla yakındır göçmen avukatlarıyla çalışa çalışa yarı avukat oldum
Doğrudur o zaman canım. Ben haberlerde böyle dediklerini hatırlıyorum hatta eşimi dürtmüştüm bak ev alırsak sınırsız oturma izni alabiliriz diyeNe safım
o senetler neredeyse 1 trilyona yaklaşıyororada işe girip işe giriş şartı olarak da senet tutarını ödetiyolarmış işe girdikleri kuruma.
benim de akrabam dönmedi
ama sanırım seneti kendi ödedi zaten zenginlerdi aileden
Aynen buradan tası tarağı toplar giderdik valla iyi olurdu :)keşke öyle olaydı aslında kredi çeker oraya yatırırdık
o senetler neredeyse 1 trilyona yaklaşıyordoktora zamanı olabilir de yüksek lisanstan başlayan birisi için çok zor bir tutar...
Kac para bi ali agaogluevet öyle malesef
ya da dönmeyip senete kefil olanların başını yakıcaksın
babanı tebrik ettimSurayi okudukca iyi ki babam bi yabanciyla evlenmis diyorum, simdi bana ve ogluma bi cikis kapisi birakmis oldular. Anneme bi kez daha minnettarim, su halimiz acinasi...
Ben cifte vatandasim, oglum zaten Avrupada dogdu, burada dogsa bile yine cifte vatandaslik hakki var. Bizde vatandas olabilmen icin bir Yunanla kan bagini ispatlaman gerekiyo, (calisma ve oturum goc kismini bilemiyorum) orada dogmasan da olur mesela baska yerde dogdun ama annen ya da baban yunan. Yine alabiliyosun diger ulkelerdeki gibi sanirim.babanı tebrik ettimmissburc bebeğin için de geçerlidir umarım hakların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?