- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
konuyu iyi ki açmışım
bana umut verdiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
office teşekkür ederim
bana hayatta çıkmaz ama yine de başvurucam :)
geçen sene başvursaymışım keske
başvur başvur biz de sevgilimle başvurduk çıkmadı ama bu sene yine deneyeceğiz:)office teşekkür ederim
bana hayatta çıkmaz ama yine de başvurucam :)
geçen sene başvursaymışım keske
konuyu iyi ki açmışım
Aslında Kanada'da asıl açık iktisat işletme gibi bölümlerde diye duymuştum,araştırsanız bence ülkelerin açık olduğu iş alanlarına göre daha mantıklı yol izlenebilir?Ben de tam tersi umutsuzluga düstüm, hatta keske mühendis olsaymisim diye gecirdim icimden :)
Isteginiz en kısa zamanda gerceklesir umarim,bol şans.
Aslında Kanada'da asıl açık iktisat işletme gibi bölümlerde diye duymuştum,araştırsanız bence ülkelerin açık olduğu iş alanlarına göre daha mantıklı yol izlenebilir?
Ben de tam tersi umutsuzluga düstüm, hatta keske mühendis olsaymisim diye gecirdim icimden :)
Isteginiz en kısa zamanda gerceklesir umarim,bol şans.
ben de girmedim onakızlar bende yurtdışı istiyorum bir sertifika programı okumak için ama İelts sınavını geçememekten korkuyorum, ingilizcem informal olarak iyidir, konuşurum anlarım zorlanmam ama işin içine academic girince nasıl yapılır bilmiyorum. herkes zor diyorda hiç girip tecrübe eden var mı acaba
ben de girmedim ona
ama 500 tl ve sık sık yapılan bi sınav olduğunu biliyorum
birden çok girilebilir istediğin sonuç olana kadar
british council yapıyor sınavıkendime güvenebilsem giricem valla şimdi yapamazsam paraya da yazık diyorum, o yüzden önce bir ingilizce kursuna gitmek gibi bir fikrim var ama şu anda dil olarak upper seviyedeyim ülkemizdeki kurslar bana daha fazla yarar sağlar mı yoksa boşa vakit kaybı mı bilemiyorum.
kızlar bende yurtdışı istiyorum bir sertifika programı okumak için ama İelts sınavını geçememekten korkuyorum, ingilizcem informal olarak iyidir, konuşurum anlarım zorlanmam ama işin içine academic girince nasıl yapılır bilmiyorum. herkes zor diyorda hiç girip tecrübe eden var mı acaba
kendime güvenebilsem giricem valla şimdi yapamazsam paraya da yazık diyorum, o yüzden önce bir ingilizce kursuna gitmek gibi bir fikrim var ama şu anda dil olarak upper seviyedeyim ülkemizdeki kurslar bana daha fazla yarar sağlar mı yoksa boşa vakit kaybı mı bilemiyorum.
Yok yok, link vermiyorsun, reklam amaçlı yönlendirme yapmıyorsun, kitap tavsiyesinde hiçbir sıkıntı yok officebunun için çok güzel yayınlar var, seviyene göre olan kitaplardan başlayabilirsin. bilmiyorum yayın ismi vermek yasak mı ama Cambridge ve Collins in kaynakları bu konuda çok iyidir. kelime dağarcığınızı geliştirmek için de 4000 Essential English Words with Answer Key (6 kitap) serisini öneririm..Mune yasaksa kitap isimlerini silebilirim.
Ben de Ielts kursuna gitmeyi düşünüyorum 3 yıl önce 6 almıştım yeterli bir puan değil.
Aslında Kanada'da asıl açık iktisat işletme gibi bölümlerde diye duymuştum,araştırsanız bence ülkelerin açık olduğu iş alanlarına göre daha mantıklı yol izlenebilir?
Eşimin mühendislik diploması var, ben de bu sayede gidiyorum.
Yine nokta atışı yaptın beybisi
eğitim fakülteleri bi işe yaramıyor resmen
ylsy ye başvurup sonra da amerikadan geri gelmemek en iyisi ama giderken imzalattığı seneti buradaki kefiller ödemek zorunda kalır @kendiylesorunlu
Eşin ne mühendisi? Yakın bir zamanda makine mühendisi arkadaşım Kanada'dan ret aldı. Eşide ingilizce öğretmeniydi. Burada evleri, arabaları, paraları var. Bizi çok umutsuzluğa düşürmüştü bu durum.
Gerçekten iyi ki konuyu açmışsınız..
Dün geceden sonra kendimi kara kara bunları düşünürken buldum...
Benim de size sormak istediğim bir şey var, ylsy den sonra nasıl kalabiliniyor orda?
geri gelme mecburiyeti yok mu ? ben öyle biliyordum da bu mesajınızı görünce detaylarını merak ettim çok![]()