• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında Yaşayanlar Yardımcı Olabilir mi?

Ben de tam tersi umutsuzluga düstüm, hatta keske mühendis olsaymisim diye gecirdim icimden :)

Isteginiz en kısa zamanda gerceklesir umarim,bol şans.
Aslında Kanada'da asıl açık iktisat işletme gibi bölümlerde diye duymuştum,araştırsanız bence ülkelerin açık olduğu iş alanlarına göre daha mantıklı yol izlenebilir?

Aslında Kanada'da asıl açık iktisat işletme gibi bölümlerde diye duymuştum,araştırsanız bence ülkelerin açık olduğu iş alanlarına göre daha mantıklı yol izlenebilir?

kesinlikle katılıyorum.. Canada Federal Skilled Worker Program Eligible Occupations diye nette Canada için aranan iş alanlarına bakabilirsiniz. link verecektim ama yasaktır diye yapamıyorum..

kızlar bende yurtdışı istiyorum bir sertifika programı okumak için ama İelts sınavını geçememekten korkuyorum, ingilizcem informal olarak iyidir, konuşurum anlarım zorlanmam ama işin içine academic girince nasıl yapılır bilmiyorum. herkes zor diyorda hiç girip tecrübe eden var mı acaba

kızlar bende yurtdışı istiyorum bir sertifika programı okumak için ama İelts sınavını geçememekten korkuyorum, ingilizcem informal olarak iyidir, konuşurum anlarım zorlanmam ama işin içine academic girince nasıl yapılır bilmiyorum. herkes zor diyorda hiç girip tecrübe eden var mı acaba
ben de girmedim ona
ama 500 tl ve sık sık yapılan bi sınav olduğunu biliyorum
birden çok girilebilir istediğin sonuç olana kadar

ben de girmedim ona
ama 500 tl ve sık sık yapılan bi sınav olduğunu biliyorum
birden çok girilebilir istediğin sonuç olana kadar

kendime güvenebilsem giricem valla şimdi yapamazsam paraya da yazık diyorum, o yüzden önce bir ingilizce kursuna gitmek gibi bir fikrim var ama şu anda dil olarak upper seviyedeyim ülkemizdeki kurslar bana daha fazla yarar sağlar mı yoksa boşa vakit kaybı mı bilemiyorum.

kendime güvenebilsem giricem valla şimdi yapamazsam paraya da yazık diyorum, o yüzden önce bir ingilizce kursuna gitmek gibi bir fikrim var ama şu anda dil olarak upper seviyedeyim ülkemizdeki kurslar bana daha fazla yarar sağlar mı yoksa boşa vakit kaybı mı bilemiyorum.
british council yapıyor sınavı
öncesinde onların verdiği kursa gidilebilir bence
sınava yönelik bilgi ve egzersiz olur

bunun için çok güzel yayınlar var, seviyene göre olan kitaplardan başlayabilirsin. bilmiyorum yayın ismi vermek yasak mı ama Cambridge ve Collins in kaynakları bu konuda çok iyidir. kelime dağarcığınızı geliştirmek için de 4000 Essential English Words with Answer Key (6 kitap) serisini öneririm.. Mune Mune yasaksa kitap isimlerini silebilirim.

Ben de Ielts kursuna gitmeyi düşünüyorum 3 yıl önce 6 almıştım yeterli bir puan değil.

bunun için çok güzel yayınlar var, seviyene göre olan kitaplardan başlayabilirsin. bilmiyorum yayın ismi vermek yasak mı ama Cambridge ve Collins in kaynakları bu konuda çok iyidir. kelime dağarcığınızı geliştirmek için de 4000 Essential English Words with Answer Key (6 kitap) serisini öneririm.. Mune Mune yasaksa kitap isimlerini silebilirim.
Yok yok, link vermiyorsun, reklam amaçlı yönlendirme yapmıyorsun, kitap tavsiyesinde hiçbir sıkıntı yok office:KK39:

Hukuk egitimi aliyorum,hukuk alaninda ilerlemek istedigim icin Yurtdisi sansim yok gibi,kanunlar her ülkede farkli oldugu icin Türkiyedeki egitimin yurtdısında önemi pek yok maalesef.

Eşimin mühendislik diploması var, ben de bu sayede gidiyorum.
Yine nokta atışı yaptın beybisi

Eşin ne mühendisi? Yakın bir zamanda makine mühendisi arkadaşım Kanada'dan ret aldı. Eşide ingilizce öğretmeniydi. Burada evleri, arabaları, paraları var. Bizi çok umutsuzluğa düşürmüştü bu durum.

eğitim fakülteleri bi işe yaramıyor resmen :KK43:
ylsy ye başvurup sonra da amerikadan geri gelmemek en iyisi ama giderken imzalattığı seneti buradaki kefiller ödemek zorunda kalır @kendiylesorunlu

Gerçekten iyi ki konuyu açmışsınız..
Dün geceden sonra kendimi kara kara bunları düşünürken buldum... :cry:
Benim de size sormak istediğim bir şey var, ylsy den sonra nasıl kalabiliniyor orda?
geri gelme mecburiyeti yok mu ? ben öyle biliyordum da bu mesajınızı görünce detaylarını merak ettim çok o_O

Gerçekten iyi ki konuyu açmışsınız..
Dün geceden sonra kendimi kara kara bunları düşünürken buldum... :cry:
Benim de size sormak istediğim bir şey var, ylsy den sonra nasıl kalabiliniyor orda?
geri gelme mecburiyeti yok mu ? ben öyle biliyordum da bu mesajınızı görünce detaylarını merak ettim çok o_O

orada işe girip işe giriş şartı olarak da senet tutarını ödetiyolarmış işe girdikleri kuruma.
benim de akrabam dönmedi
ama sanırım seneti kendi ödedi zaten zenginlerdi aileden

Back
X