• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında Yaşayanlar Yardımcı Olabilir mi?

Ahahahah ilahi kiz guldurdun beni :)))
Bekar olarak bizim hala sansimiz var sekerim :KK66: yabancı birini bul oturt nikah masasina :)))

Valla panpa benim işler kötü gidiyordu derken......yeni iş buldum hem de ortak oluyorum :) patron olunca sırtım yere gelmez ama patronluk olmasaydı belki evlenicektim. Bana ilgi gösteren 2 hans abi var ama ben 2sine de pek ilgi duymuyorum birini seçip bodoslama dalacaktım:bicak::deli:

Valla panpa benim işler kötü gidiyordu derken......yeni iş buldum hem de ortak oluyorum :) patron olunca sırtım yere gelmez ama patronluk olmasaydı belki evlenicektim. Bana ilgi gösteren 2 hans abi var ama ben 2sine de pek ilgi duymuyorum birini seçip bodoslama dalacaktım:bicak::deli:

patroniçeliğin hayırlı olsun :)

eğitim fakülteleri bi işe yaramıyor resmen :KK43:
ylsy ye başvurup sonra da amerikadan geri gelmemek en iyisi ama giderken imzalattığı seneti buradaki kefiller ödemek zorunda kalır -lotus- -lotus-
Valla Amerika şart değil zeytinciğim, eğitimle alakalı geleceğimin olabileceği bir ülke olsun yeter. Sence eğitim bilimlerinden yaparsam yükseği şansım olur mu ya? Akademisyensin ya, benden daha net görebilirsin diye soruyorum, kusura bakma.
Annemler dershaneye falan yazdırıyorlar beni, atanayım diye. Ama ben korkuyorum, 3. sınıfım daha, buna rağmen önümü pek aydınlık göremiyorum.

Canim bildigim su ki cogu ulke vatandaşlik vermiyor .
Cok zor vatandaşlik almak.
Evlensen bile bazi ulkelerde yine vatandaşlik alamiyorsun.
Bu işler zor bilirim ben yurt disini .
Ben bir sene vize beklemiş insanim zor ya.
Iş nedeniyle kalanlar var gidip kalirsin 10 sene neyse ama vatandaşlik zor iş.

Yok biz çalışma iZni bekliyoruz şu anda. Evraklar falan tamam, sorun yok gibi ama ...

E o Zaman bizi işe al, bak hem ben müyendisim de

Valla Amerika şart değil zeytinciğim, eğitimle alakalı geleceğimin olabileceği bir ülke olsun yeter. Sence eğitim bilimlerinden yaparsam yükseği şansım olur mu ya? Akademisyensin ya, benden daha net görebilirsin diye soruyorum, kusura bakma.
Annemler dershaneye falan yazdırıyorlar beni, atanayım diye. Ama ben korkuyorum, 3. sınıfım daha, buna rağmen önümü pek aydınlık göremiyorum.
canım neden kusura bakayım :)
ben eğitim bilimlerindeyim
ben bi yollar bulabilirsem sana da yol gösteririm
eğitim bilimleri daha parlak görünüyor bence alandansa

Eger uluslararasi gecerli bi mesleginiz yoksa(hemsire,doktor,muhendis vs) kendinizi mcdonaldsta menu hazirlarken bulabilirsiniz.

Eger uluslararasi gecerli bi mesleginiz yoksa(hemsire,doktor,muhendis vs) kendinizi mcdonaldsta menu hazirlarken bulabilirsiniz.
türkiyede düzgün bir isi olan bile insanca yasamıyor, hollanda da mcdonalds calısanları trdeki kıdemli bir ogretmenden daaha cok maas alıyor. trde memur olup sürünmektense hollandada menu hazırlarım.
türkiyeyi cok seviyorum o ayrı. cok da ozledim burnumda tutuyor trafigi bile. ama insanca yasamıyoruz, insan yerine konulmuyoruz bu bir gerçek

Back
X