- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Eşimin mühendislik diploması var, ben de bu sayede gidiyorum.
Yine nokta atışı yaptın beybisi
mühendis olaydık keşkeeee :'(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin mühendislik diploması var, ben de bu sayede gidiyorum.
Yine nokta atışı yaptın beybisi
Ahahahah ilahi kiz guldurdun beni :)))
Bekar olarak bizim hala sansimiz var sekerimyabancı birini bul oturt nikah masasina :)))
Rica ederim canimteşekkürlerMavi dalgalarrr
Sevdigim insan ve viyana iste...Endisem yuzunden bitti..Oysa yurtdisini severim ben...Kendi yasadigi yerden biriyle evlendi..
Valla panpa benim işler kötü gidiyordu derken......yeni iş buldum hem de ortak oluyorum :) patron olunca sırtım yere gelmez ama patronluk olmasaydı belki evlenicektim. Bana ilgi gösteren 2 hans abi var ama ben 2sine de pek ilgi duymuyorum birini seçip bodoslama dalacaktım![]()
Valla Amerika şart değil zeytinciğim, eğitimle alakalı geleceğimin olabileceği bir ülke olsun yeter. Sence eğitim bilimlerinden yaparsam yükseği şansım olur mu ya? Akademisyensin ya, benden daha net görebilirsin diye soruyorum, kusura bakma.eğitim fakülteleri bi işe yaramıyor resmen
ylsy ye başvurup sonra da amerikadan geri gelmemek en iyisi ama giderken imzalattığı seneti buradaki kefiller ödemek zorunda kalır-lotus-
Canim bildigim su ki cogu ulke vatandaşlik vermiyor .
Cok zor vatandaşlik almak.
Evlensen bile bazi ulkelerde yine vatandaşlik alamiyorsun.
Bu işler zor bilirim ben yurt disini .
Ben bir sene vize beklemiş insanim zor ya.
Iş nedeniyle kalanlar var gidip kalirsin 10 sene neyse ama vatandaşlik zor iş.
Valla panpa benim işler kötü gidiyordu derken......yeni iş buldum hem de ortak oluyorum :) patron olunca sırtım yere gelmez ama patronluk olmasaydı belki evlenicektim. Bana ilgi gösteren 2 hans abi var ama ben 2sine de pek ilgi duymuyorum birini seçip bodoslama dalacaktım![]()
Yok biz çalışma iZni bekliyoruz şu anda. Evraklar falan tamam, sorun yok gibi ama ...
Yok biz çalışma iZni bekliyoruz şu anda. Evraklar falan tamam, sorun yok gibi ama ...
canım neden kusura bakayım :)Valla Amerika şart değil zeytinciğim, eğitimle alakalı geleceğimin olabileceği bir ülke olsun yeter. Sence eğitim bilimlerinden yaparsam yükseği şansım olur mu ya? Akademisyensin ya, benden daha net görebilirsin diye soruyorum, kusura bakma.
Annemler dershaneye falan yazdırıyorlar beni, atanayım diye. Ama ben korkuyorum, 3. sınıfım daha, buna rağmen önümü pek aydınlık göremiyorum.
H1B mi goha?
Ya Malta da adı ne bilemiyorum, single-permit diye geçiyor sanırım direk
türkiyede düzgün bir isi olan bile insanca yasamıyor, hollanda da mcdonalds calısanları trdeki kıdemli bir ogretmenden daaha cok maas alıyor. trde memur olup sürünmektense hollandada menu hazırlarım.Eger uluslararasi gecerli bi mesleginiz yoksa(hemsire,doktor,muhendis vs) kendinizi mcdonaldsta menu hazirlarken bulabilirsiniz.
Eger uluslararasi gecerli bi mesleginiz yoksa(hemsire,doktor,muhendis vs) kendinizi mcdonaldsta menu hazirlarken bulabilirsiniz.
Eger uluslararasi gecerli bi mesleginiz yoksa(hemsire,doktor,muhendis vs) kendinizi mcdonaldsta menu hazirlarken bulabilirsiniz.