• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında Yaşayanlar Yardımcı Olabilir mi?

Farketmez ki restoranda calisirken para kazanip okuyabilir, en azindan yarinindan endiseli olmaz.. en fazla 3-4 sene disini sikar, meslegi olur, buradaki gibi torpille de degil emeginin hakkiyla ise girer.. su an yasadiginiz yer kanada ile beraber dunyanin en yasanilabilir yeri.. bu ulkedeki okullar bes para etmiyor zaten bence Avustralya da goc icin cok ideal..
Konu sahibi, avustralya vizemi henüz aldım. Yakında hayallerimin ülkesine topuk.
İnşallah ofişim de gelecek yanıma.
Eşinin mesleği ne??

Konu sahibi, avustralya vizemi henüz aldım. Yakında hayallerimin ülkesine topuk.
İnşallah ofişim de gelecek yanıma.
Eşinin mesleği ne??

eşim askeri bir alanda yaşıyor ve çalışıyor, dün helikopterden üstlerine 1 saat ateş açılmış saklanmışlar falan, bu durum da iyice endişendirdi beni
o yüzden iş değiştirmesini de istiyorum aslında.

eşim askeri bir alanda yaşıyor ve çalışıyor, dün helikopterden üstlerine 1 saat ateş açılmış saklanmışlar falan, bu durum da iyice endişendirdi beni
o yüzden iş değiştirmesini de istiyorum aslında.
Memur ama, yani tam olarak ne iş görüyor?
Bak sağlıksa eğer kanada ve avustralya çok iyi bir seçenek.
O vize alabilirse sen de yanında okumaya ya da ülke prosedürlerine göre eş vizesi almaya hak kazanabilirsin

O vize alabilirse sen de yanında okumaya ya da ülke prosedürlerine göre eş vizesi almaya hak kazanabilirsin

hayır ya malesef teknik hizmet sınıfında, ısıtma sistemleriyle ilgileniyor çalıştığı yerde

Z zeytinagaci sağ ol konuyu açtığın için, ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim.
Şimdilik yerleşme gibi bir planım olmasa da yani öğrenciyim ya, o kadar uzun bakamıyorum. En azından yüksek lisansı dışarıda yapabilsem diyorum. Ama hep olmaz gibi geliyor, umutsuzum.

+1
Sağlık + mühendislik her yerde geçer akçe.

Z zeytinagaci sağ ol konuyu açtığın için, ben de eğitim fakültesi öğrencisiyim.
Şimdilik yerleşme gibi bir planım olmasa da yani öğrenciyim ya, o kadar uzun bakamıyorum. En azından yüksek lisansı dışarıda yapabilsem diyorum. Ama hep olmaz gibi geliyor, umutsuzum.

eğitim fakülteleri bi işe yaramıyor resmen :(
ylsy ye başvurup sonra da amerikadan geri gelmemek en iyisi ama giderken imzalattığı seneti buradaki kefiller ödemek zorunda kalır -lotus- -lotus-

Back
X