- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Bu da ayrı bir şey Simon ya. Yani bir kaç ayla olacak şey mi bu? Bir hayata yayılmadıkça ne kadar öğrenilebilir ki. Ben çocukluğumdan beri İngilizce konuşuyorum. İyi seviyede biliyorum diyebilirim ancak asla orada yaşayan biri kadar olamaz, olması mümkün değil. O yüzden dil okulları falan da bana komik geliyor. Hele Türkiye'de dil kursuna falan gitmek zaman kaybı tamamen.
canım o çocuk bakanlar en az 1 yıl gidiyomuş amerikaya
benim kuzenim de ingiltereye öyle gitti baya geliştirmiş normalde o almanyada doğdu büyüdü mesela iyi okulda okudu ama ingilizce öğrenmek için bakıcılık işi yaptı oralarda
ama dil kursunu hiç bilmiyorum ancak biraz pratik kazanırlar bence tutuklukları gider konuşurken
aslında benim de hayalimdi amerikada uzun bi süre kalıp ingilizceyi halletmekti öğrenciyken ama babam izin vermemişti
aslında fırsatım olsa ben de doktora için gitmek istiyorum anadilim seviyesinde konuşmak istiyorum trde ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyo mutlaka dilin konuşulduğu yerde öğrenmek lazım
ama iş sorun işte ya direk akademisyenliğe yönelicem ama baya uğraşılıyomuş oradaki okullara kabul edilmek için
Son düzenleme: