yurtdışında nasıl okuyabilirim?

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
arkadaşlar istanbulda 4 yıllık kazanamadım ist dısında tuttu ama tercih yapmadım. yurtdışında iyi bi üniversitede nasıl okuyabilirim. istediğim okulu ve bölümü seçebilir miyim? ayrıca çok masraflı olur mu?

bende amerika istiyorum bunun için belli araştırmalar yapmakdayım ama benim isteğim hem çalışıp hem okumak

Canım, belirli bir ülke tercihin yoksa sana kendi üniversitemi kesinlikle öneriyorum ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu biraz araştır istersen her konuda yardımcı olurum mesaj at bana

ayrıca yurtdışında okursam burs alma imkanım olur mu
Merhaba :) ben amerika bilmiyorum ama birlesik krallik icin konusacak olursam bir tanidigim birlesik krallik galler deki bangor universitesinde psikoloji yuksek lisans yapti senelik yaklasik 11.000 £ asagi yukari ama 6.000 £ indirim aldi 5.000€ odedi. Buda turk lirasiyla 30 bin gibi bir seye denk geliyor bu sadece egitim masrafi orada yasam masraflari vs. Youtube yurtdisinda universite okumak yazarak bulabilirsin. Cidden bilgi sahibi olabilecegin videolar var

Almanya'da okumak ucretsizdir universite almanca bilginiz varsa orayi dusunebilirsiniz amerika pahalidir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…