Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar istanbulda 4 yıllık kazanamadım ist dısında tuttu ama tercih yapmadım. yurtdışında iyi bi üniversitede nasıl okuyabilirim. istediğim okulu ve bölümü seçebilir miyim? ayrıca çok masraflı olur mu?
Canım, belirli bir ülke tercihin yoksa sana kendi üniversitemi kesinlikle öneriyorum ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu biraz araştır istersen her konuda yardımcı olurum mesaj at bana
Merhaba :) ben amerika bilmiyorum ama birlesik krallik icin konusacak olursam bir tanidigim birlesik krallik galler deki bangor universitesinde psikoloji yuksek lisans yapti senelik yaklasik 11.000 £ asagi yukari ama 6.000 £ indirim aldi 5.000€ odedi. Buda turk lirasiyla 30 bin gibi bir seye denk geliyor bu sadece egitim masrafi orada yasam masraflari vs. Youtube yurtdisinda universite okumak yazarak bulabilirsin. Cidden bilgi sahibi olabilecegin videolar var