Merhaba , normalde bunun için konu açmam ama sadece diğer ülkelerde durum nedir sormak istedim . Bugün çocuğumla Arabayı park etmek için uğraşırken , iki araba arasına girmekte zorlandım biraz neyse bir adam yardımcı oldu işte trafiği durdurdu işaret verdi falan bende ettim park , teşekkür ettim neyse sonra inecektim, elime kartını tutuşturdu , işte ihtiyacınız olursa biz aslında Hollanda da bu işi yapıyoruz size çok uyguna gelir , tr ye de taşıyacağım falan dedi , siz ne iş yapıyorsunuz diye sordu, sonra arka koltuğu fark etti . çocuk sizin mi diye sordu , evet dedim , uzaklaştım . Yani ben şimdi anlamadım sanırım yurtdışında yaşayan insanlar daha insancıl , bilemiyorum bunu bir kadın yapsa normal algılarım herhalde , gerçekten yurtdışında böyle mi ? İnsanlar hiç tanımadıkları birine bile bu kadar soru sorabiliyor mu , ne iş yapıyorsun falan . Hemen sen diye hitap edebiliyorlar mu , Tabi ki kartı sonra yırttım yani hırlı mı hırsız mı ne tutup yolda tanıştığım birini arayacak değilim .
Sadece sadece tr de mi böyle merak ettim
Sadece sadece tr de mi böyle merak ettim