Yurtdışına taşınmak ve evlilik hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Asla koca değil derdim o tarz biri değilm

Aynen öyle cesaret edemiyorum ama bu ben dul kalırım aman naparım korkusundan öte pişman olup geriye dönememek ve çocuklar tarafından bak senin yüzünden böyle oldu tavrı görmekten korkmam

Cocuklar ve siz esinizin umrunda bile degilsiniz. Varsa yoksa kok ailesi. Sizce boyle bir baba icin cocuklar bak senin yuzunden derler mi? Adam cocuklara karsi sorumlulugunun farkinda degil ki. Siz bu adami bile bile ailesine maddi yardimda bulunuyorsunuz. Iyi niyetinize yazik baska bir sey degil.

Hepinize çok teşekkür ederim biraz daha gözüme açmama yardımcı oldunuz çevremdeki insanlar genelde aaaa boşanıp mı gitcen bu yüzden evliliğini mi bitircen tavrı takınıyor ve bi şekilde psikolojik baskı oluyor inşallah yakın zaman da ben ve çocuklarım gideriz ve buradan paylaşırım

Beni aşağılayan adamla evliliği sürdürmek mi??? Çocuklarımla daha iyi , özgüvenli bir hayat mı???? Oturun kendi kendinize bunu ciddi ciddi sorun......

Eşiniz dürüst bir insan değil. Ben olsam böyle biriyle evli kalmak istemezdim. Karısının parasini annesine vermek nedir?Resmen kandırmış sizi. Ne olacak şimdi o para geri alabilecek misiniz? Ben olsam arar annesini geri isterim. Ortalığı ayağa kaldırırım.

1+1 TOKİ evlerndeydi o evi satın aldılar o parayla annesi çalışmıyor asgari ücretle 2 ev geçindirmeye çlışıyor daha doğrusu benm evimi annem geçindiriyor verirken bile bile ladeş yaptım desem yeridir tenezzül edip istemem

Gidip gitmeme konusunda saka yapiyor olmalisiniz!!! Tabi ki de gidin. Hatta o kocaniz olacak bozuntu, bosanmaktan vazgecerse de, onu mutlaka bosayip gelin.

Cocuklariniz ileride size iki Ana Dili olduklari icin minnettar olacaklar emin olun.
Çok teşekkür ederim cvp için o kadar haklısınız ki ihtiyacım olan böyle 3-5 insanın desteğiydi bakıyorum bi kişi de otur evinde dememş hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim

Eşinizin annesini bırakıp yurtdışına gitmek istememesini anlarım. Hakta veririm belki. Ama elinizden paranızı almak için oyun oynamasi bence kabul edilebilir birşey değil. Bence yurtdışı kararından önce evliliginize devam edip etmeyeceginizi düşünün.

Gidip gitmeme konusunda saka yapiyor olmalisiniz!!! Tabi ki de gidin. Hatta o kocaniz olacak bozuntu, bosanmaktan vazgecerse de, onu mutlaka bosayip gelin.

Cocuklariniz ileride size iki Ana Dili olduklari icin minnettar olacaklar emin olun.
Çok teşekkür ederim cvp için o kadar haklısınız ki ihtiyacım olan böyle 3-5 insanın desteğiydi bakıyorum bi kişi de otur evinde dememş hepinize tekrar tekrar
Yolunuz simdiden acik olsun
Teşekkürler

ben yorum yapana kadar umarım eşyanı toplamış o öküze yol vermişsindir .

şaka bir yana mutlu bir evliliğin varsa bile ben olsam bunu göze alırdım . ve giderdim

İlerde çocuklarınız bu fırsatı kaçırdığınız için çok söylenirler size orası kesin. Üstüne bir de mutsuz evliliğinize şahit oluyor çocuklar.

Zaten adam sizden boşanacak bir gün. Size boşan da git o zaman demiş. Zor olur mu; evet. Ama er ya da geç olacak, sizi de çocukları da gözden çıkarmış. Acımasız olan siz değilsiniz.

ben yorum yapana kadar umarım eşyanı toplamış o öküze yol vermişsindir .

şaka bir yana mutlu bir evliliğin varsa bile ben olsam bunu göze alırdım . ve giderdim
Gitme konusunda 100% netleşti
Nasilsa gitmez/gudemez diyor o yuzden bir rahatlik. Bosanmaya bi kalk bakalim, anandan emdigin sutu nasil burnundan getirecek.. izle ve gor
Tam da öyle biri aslında diğer bir açıdan bakınca boşanmak için süper fırsat aaa bak ben gel dedm sen gelmedin sen bıraktın beni diyip o baskısından kurtulabilirim malum tr deki erkek baskısı o durumdan korkmuyor da değilim inşallah kolay bir şekilde hallolur

Eğer kocanız iyi bir babaysa bosanin ama amerikan gitmeyin bence. Evet Amerika çok büyük bir fırsat çocuklar için ama babamı yılda mac 1 defa görebilecek olduktan sonra gitmek istemezdim ben boşanmış bir ailenin çocuğu olarak. Avrupa olsa yakın tatillerde devamlı görüşürsün ama amerikan uçak biletleri bile çok pahalı. Eğer ilgisiz bir babaysa çocuklar onunla çok bağ kurmadıysa gidin amerikaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…