Yurtdışına taşınmak ve evlilik hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Ya bırak, üzülmeye bile değmez. Hani desen, yaşlı annesi bir başına kalacak, birinin yanına olması lazım, o da yok. Kız kardeşi zaten Tr’de imiş.

Çocuklar yaz tatillerinde gelir görür babalarını. Bu adamın taleplerine göre hayatına yön vermenin anlamı yok. Bu yıl olmasa birkaç yıla zaten bu ip inceldiği yerden kopacak. Hazırlıksız yakalanmaktansa, şimdiden bilerek kendine yol çizmen en mantıklısı.

Boşanmadan gidin. Hem çocuklarla cikisiniz kolay olur belki. Yada tam tersi miydi hatırlayamadım şimdi. Hasretinize dayanamazsa gelir. Dayanirsa da. Acar davayı boşanır.

Boşanmadan gidin. Hem çocuklarla cikisiniz kolay olur belki. Yada tam tersi miydi hatırlayamadım şimdi. Hasretinize dayanamazsa gelir. Dayanirsa da. Acar davayı boşanır.
Muhtemelen gidersem bu şekilde olacak çünkü çocukların çıkışına izin vermeyebilir

Aynen öyle cesaret edemiyorum ama bu ben dul kalırım aman naparım korkusundan öte pişman olup geriye dönememek ve çocuklar tarafından bak senin yüzünden böyle oldu tavrı görmekten korkmam

3 kızı var 2 si evli biri bekar yanında ama şunu doğru dediniz ben de açıkcası beraber kesin yaşlanırız diyemiyorum şu an 13 sene oldu ve dediğinz gibi hazırlıksız yakalanmaktan daha iyi olacak

Aynen öyle cesaret edemiyorum ama bu ben dul kalırım aman naparım korkusundan öte pişman olup geriye dönememek ve çocuklar tarafından bak senin yüzünden böyle oldu tavrı görmekten korkmam

30.000i bu y.vşak kocaya yedireceğinize keşke dul kalsaydınız. Parayı niye verdiniz yahuu hiç mi aklınız yok???

Korkmayın ABDde dul mul yok, bekarım bu da 2 çocuğum diyin geçin kimsenin umrunda değil diğer insanların uçkuru. Sizi gayet güzel bir hayat bekliyor yani.

Bir de çocuklarıniz kaç yaşlarında, iş durumunuz nasıl olacak
2 ve 12 iş durumu green card kazandık onunla gideceğim eğer olursa önce tek gidip bi düzen kurup öyle çocukları almayı seçeblrm tek çocuğum annem üst katımızda oturuyor ( biz annemin ebindeyz) annem ben yokken 6 ay bir sene çocuklara bakabilir

Eğer bu adam için de çocuklarına Amerika'da yaşama ilerde vatandaşı olma şansını vermezsen, ilerde senden nefret ederler. Ben olsam ederim kesin bilgi.

%1000000000
ABD pasaportu şu dünyada alması en zor olan şey, çalışma iznin varsa bile yıllarca Greencard çıksın diye dua ediyorsun ondan sonra da en az 5 yıl bekliyorsun vatandaş olmak için. Valla benim annem bu y.vşak adam için koca koca diye ölüp elimden bu şansı alsaydı kendimi vururdum. Ciddiyim bakın bir silah alır kendimi vururdum.

Verirken tek düşüncem olur yol bulup herkesin gönül rahatlığıyla olmasıydı içimden bi his hep dedi aslında sonu böyle olacak die ama yine de şans verdm

Eğer bu adam için de çocuklarına Amerika'da yaşama ilerde vatandaşı olma şansını vermezsen, ilerde senden nefret ederler. Ben olsam ederim kesin bilgi.
Benm de tek istediğim çocukları ABD vatandaşı etmek onu da dedm gidelim bakalım olmadı döner 6 ayda giriş çıkış yapar vatandaşlığı sürdürürz ama yok

Tek kelime konuşamayan Çinli kadınlar çocuklarına gelecek sunmak için kalkıp gidiyorlar bulaşıkçılık, temizlik her şeyi yapıyorlar onlar kadar aklınız yok mu? Tanıdığım bir kadın Google'da yönetici, annesi Çinden kalkıp gelmiş babası ölmüş kadın Çinin köyündeki evini satıp gemi bileti almış ABDye dil mil bilmeden öylece gelmiş. Sizin derdiniz çocuk mocuk değil bizi yemeyin, derdiniz koca diye bu adam yapışmak. ABD çok büyük bir ülke tonla erkek var korkmayın dul kalmazsınız bir koca daha bulursunuz

Bunları anlatamıyorum işte hepimizin geleceğiyle oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…