Yurtdisina esya gonderimi

Gumrugu dusunmemistim
Tabi gumrukten gececek bide acip bakarlar vs .. off cok can sıkıcı onu dusunmek

Bavulla zaten alabildigimiz kadar esyayi alicaz yanimiza , kiyafetlerin hepsini giderken gotururuz diye dusunuyorum zaten gitmeden buyuk bi temizlik yapar azaltirim herhalde
Sorun bavula sigmayacak olanlar :)
Ama guzel tavsiyeler geldi , kendime bi yol plani cizdim , dikkat etmem gereken seyleri de ogrendim

Siz yine de interrail türkiye ve yardımrail sayfasına bir yazin. Çünkü o sitedeki neredeyse herkesin bir yurtdışı deneyimi var, kimi evlenmiş gitmiş, kimi göç etmiş vs vs... Bence size daha çok yardımcı olurlar.
Öyle inanılmaz bir site ki, yurtdisindaki (ex) sevgiliye hediye gönderme konusunda bana yardımcı olan kizin sevgilisi (yani idisinin didisinin bilmemnesi) beni hiiic tanımadığı bilmediği halde 1 saat yol gidip erkek arkadaşımın evine pasta ve çiçek götürmüştü dogumgununde.
Üstelik bu iş için para ödemek istedigimde de uzun mesafe ilişkisini en iyi kendisinin bildiğini, para kabul edemeyeceğini ve yardım etmekten mutlu olduğunu soylemisti
Yani bir yazın derim ben .
Ayrıca yeni maceranız da hayırlı olsun

Inceleyecegim her iki sayfayi , tesekkur ederim
40 yasinda 2 cocukla maceraya atilmak deli isi geliyor ama nedense cok iyi hissediyorum kendimi :)) insallah hayirli olur cocuklarim icin , cok tesekkurler

Uc ülke değiştirmiş ve defalarca taşınmış biri olarak boşuna vaktinizi harcadiginizi soylemek istedim. Astarı yüzünden pahalıya geliyor. Elektronik eşyayı özellikle hiç tasimayin boşuna. Genelde akım ve priz problem oluyor. Valizinize ne sigarsa alin. Çocuklar zorlanmasin diye en sevdikleri oyuncaklari muhakkak alın. Ülkeye göre belki caydanlik ve cezvenizi atın valize bir de tercih ettiğiniz baharatlari. Mesela sumak heryerde bulunmuyor.

Demeyin ya
Esimde sizin gibi dusunuyor ben israrla goturme taraftariyim
Elektroni konusunda haklisiniz sanirim tv burda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…