Hangi ulke? 1500 eur cok iyi fiyatmis butun ev icinLojistik sirketleri var bu is icin.. bizim arkadaslar goturmuslerdi.. onlarin mobilyayi baskasi odemisti o yuzden nakliye parasi verdiler sade. 1500-2000 avro arasiydi. Tabi bi tir dolusuydu tum ev esyalari vardi icindr. Bi kac biseyi unutmuslar koymayi sonradan alacaklardi.. kirilma vs olmamis
1500-2000 arasi tam bilmiorum. AlmanyaHangi ulke? 1500 eur cok iyi fiyatmis butun ev icin
Cok iyiymis bu fiyat1500-2000 arasi tam bilmiorum. Almanya
Ahhaa ben ordan da yetisirim buraya bebegimnereye gidiyon vicdansız
gitme eşyaların yeniymiş
Ben de sadece bakır cezve ve ikili Türk kahvesi fincanı koyacağım bavula :)
Gel kuzummmm goturuyum seni deYa gitme ya beni de goturiyi yapiyorsun iyi ulkenin gidisati belli kiyin kiyin kaymakta fayda var.. hangi ulke milanam?
Esya goturme hakkinda soyle diyeyim.. her seyi ama her seyi sat, o parayla orada cok daha iyilerini alirsin.. yani hatira olacak seyleri koy bavuluna kiyafet bile alma..kargolarda esya ne kadar azsa fiyat o kadar pahali olur.. gittigin avrupa ulkesinde ki elektrik voltaji, calisip calismama riski de cabasi.. degmez inan..
Orada ozlem cektigimiz seyler ptt kargoyla gelicek sanirim :)Televizyon vs degil ama kitap cezve cay mercimek kiyafet gibi esya hep yolluyorum paris'e babam icin. Koca koca iki koli 100 tl tutuyor ptt kargo ile. Yalniz pek hizli degil.
Orada ozlem cektigimiz seyler ptt kargoyla gelicek sanirim :)
Super cok tesekkur ederimBunu fikir olması açısından mutlaka yazmak istedim. Büyük ürünlerde sıkıntı olur ama diyelim çok acil bir evrak ya da ürün lazım Türkiye' den PTT' nin TURPEX sistemi var. Kargolar DHL' e geçiyor PTT' den. Taahhütlü bir şekilde ve çok kısa zamanda gidiyor. Fiyatı da UPS' e göre falan çok uygun. Benim için hayat kurtarıcı oldu o yüzden herkese anlatıyorum :)
Donmeyi dusunmuyoruz acikcasiYurtdisindayim, eger Tr'ye bir gun geri donecekseniz evi de kapatmayacaksaniz, burdan alabilirsiniz esyalari.
Bana ilk geldigimde ev textili pahali gelmisti burda ama. Su an Trdeki fiyatlar da artti sanirim
Canim birkac kitap ve evrak gönderdim 75 lira verdim. Amerikaya gönderdim.Herkese iyi haftasonlari
Ozellikle yurtdisinda bulunan arkadaslar bilginiz varsa paylasir misiniz?
Avrupaya mobilya , ev esyasi vs gonderimi icin fiyatlar ne kadar olur?
Ornegin tv , kiyafet , bir iki parca kucuk mutfak aleti gondermem gerekecek
Bana ne kadara mal olur?
Ayrica nelere dikkat etmek gerekir , ucak kargosu mu iyidir kara nakliyati mi?
Esyalara zarar gelir mi? Vereceginiz her bilgi isime yarar cunku gercekten hicbir bilgim yok bu konuda
Googleda arastirdim ama karsima sadece sirketler cikiyor hic bu konuda yorum yapan birine rastlamadim
Tesekkurler simdiden
Ay super tam aradigim cevap
Evet kendim icin , avrupada yakin bir ulke aslinda
Aklima hic deniz yolu gelmemisti onu arastiriyim daha mantikli olabilir
Esimde burda satip ordan alma taraftari
Ama bazi seylerden vazgecemiyorum daha taksitini odedigim seyler var
Buyuk mobilyalari bende saticam ama kahve makinasi , cocuklarin oyuncaklari , kitaplarim , tv ve birkac kucuk mutfak aleti goturmek istiyorum
Ptt ile mi gonderdin kuzum?Canim birkac kitap ve evrak gönderdim 75 lira verdim. Amerikaya gönderdim.
Yok kuzum yani o cok zor olmaz mi arabayla git sonra arabayi nasil getircem turkiyeyeBavul hakkı alın oyuncakları bavula koyun
Kahve makinası el bagajı olur
Gerisinde tıkandım:)
Araba kiralamayı düşünmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?