Yurtdisina esya gonderimi

Hangi ulke? 1500 eur cok iyi fiyatmis butun ev icin

nereye gidiyon vicdansız
gitme eşyaların yeniymiş
Ahhaa ben ordan da yetisirim buraya bebegim
Valla ulkedeki gidisati goz onune alinca gitmeye karar verdik noopcum
Hemen yarin diil tabi ki ama bu ay kocam oturma iznini falan halletcek
Sene sonuna kalmafan gideriz diye dusunuyorum
Ben sana anlatirim detaylari

Ben de sadece bakır cezve ve ikili Türk kahvesi fincanı koyacağım bavula :)

Belki gelen giden olur, kahve fincanini 4 lu filan koyun bence :)
Ummadiginiz yerde Turklerle ahbap olabiliyor insan.
Birde cay bardagi..
Benim yasadigim ulkede yok mesela, asla bulunmuyor.
Bu gidisimde de getirdim 6 li cay bardagi vs tabagi.

Ya gitme ya beni de gotur iyi yapiyorsun iyi ulkenin gidisati belli kiyin kiyin kaymakta fayda var.. hangi ulke milanam?
Esya goturme hakkinda soyle diyeyim.. her seyi ama her seyi sat, o parayla orada cok daha iyilerini alirsin.. yani hatira olacak seyleri koy bavuluna kiyafet bile alma..kargolarda esya ne kadar azsa fiyat o kadar pahali olur.. gittigin avrupa ulkesinde ki elektrik voltaji, calisip calismama riski de cabasi.. degmez inan..

Televizyon vs degil ama kitap cezve cay mercimek kiyafet gibi esya hep yolluyorum paris'e babam icin. Koca koca iki koli 100 tl tutuyor ptt kargo ile. Yalniz pek hizli degil.

Gel kuzummmm goturuyum seni de
Ya yazilanlardan anladigim kadariyla once orda bi fiyat arastirmasi yapmam lazim
Urunler ne kadar
Sonra nakliye fiyati alip , hangisi iygunsa oyle yapicam
Zaten agir mobilya goturmeyi dusunmiyorum onlari saticam
Sadece tv , kahve makinasi , bi kac parca mutfak esyasi , kitap , oyuncak ve kiyafet goturmek istiyorum

Orada ozlem cektigimiz seyler ptt kargoyla gelicek sanirim :)

Bunu fikir olması açısından mutlaka yazmak istedim. Büyük ürünlerde sıkıntı olur ama diyelim çok acil bir evrak ya da ürün lazım Türkiye' den PTT' nin TURPEX sistemi var. Kargolar DHL' e geçiyor PTT' den. Taahhütlü bir şekilde ve çok kısa zamanda gidiyor. Fiyatı da UPS' e göre falan çok uygun. Benim için hayat kurtarıcı oldu o yüzden herkese anlatıyorum :)

Super cok tesekkur ederim
Cok faydali oldu yorumlariniz
Iyi ki acmisim konuyu :)

Yurtdisindayim, eger Tr'ye bir gun geri donecekseniz evi de kapatmayacaksaniz, burdan alabilirsiniz esyalari.
Bana ilk geldigimde ev textili pahali gelmisti burda ama. Su an Trdeki fiyatlar da artti sanirim

Yurtdisindayim, eger Tr'ye bir gun geri donecekseniz evi de kapatmayacaksaniz, burdan alabilirsiniz esyalari.
Bana ilk geldigimde ev textili pahali gelmisti burda ama. Su an Trdeki fiyatlar da artti sanirim
Donmeyi dusunmuyoruz acikcasi
Tabi zaman neyi gosterir bilemiyorum
Ama evi kapatacagiz , buyuk mobilyalarimin hepsini satacagim
Derdim ufak tefek seyler
Esim zaten haftaya gidecek oturma izni icin , biraz dolasip fiyatlara bakicak
Nakliye fiyati arastirip ona gore karar verecegim

Canim birkac kitap ve evrak gönderdim 75 lira verdim. Amerikaya gönderdim.

Bavul hakkı alın oyuncakları bavula koyun
Kahve makinası el bagajı olur
Gerisinde tıkandım:)

Araba kiralamayı düşünmez misiniz?

Zati eşya kara yolu nakliyesini her firma yapamiyor bunun icin belirli belgelere sahip olunmasi lazim ve bu da fiyatlari etkiliyor. Gumruk musavirine vekalet ve gumruk masrafi gibi eklentilerin de olusacagini dusunursek gittiginiz yerden esya almaniz bence daha uygun.

Yurtdışına mektup dışında birşey göndermiyorum.
He ille göndereceğim varsa oraya giden bir kişi buluyorum:)

Siz de aynı şekilde bulabilirsiniz ve alıcı kişisi onu havaalanında karşılayabilir. TV için değil tabii ki ama kiyafetler,küçük mutfak eşyaları, kitaplar falan...bir valize sığacak herşeyi gönderebilirsiniz.
Bu konuda 'yaa nereden bulayım oraya gidecek adam' diyorsanız Facebook'tan interrail Türkiye ve yardımrail sayfasına konuyu açıp samimi bir şekilde anlatabilirsiniz isteginizi. Grup gezginlere yönelik. Elbet bir güzellik yapan çıkar ^^

Ben mesela, sık sık turist gezdiririm gönüllü olarak. Eğer misafirim X ülkesindeyse ve benim X ulkesinde deger verdigim biri varsa ,ona veriyorum açık adresle beraber. Genelde buluşup veriyorlar/hem iki tatlı insan tanışmış oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…