Mutlaka fark eder :)böyle şeyleri yorumla fiyatlandıramazsınız zaten. o şirketleri arayıp fiyat almanız lazım. avrupa diyorsunuz koskoca kıta, ülkeden ülkeye fiyat farkeder.
Yok artikArmutta şartları yazınca fiyat vermişler ama çok pahalı yaaa, bu ne. O paraya yeni mobilya alınır. 25 bin diyen bile var :)
Siz hangi ulke icin arastirdiniz ve ne kadar esya ?Armutta şartları yazınca fiyat vermişler ama çok pahalı yaaa, bu ne. O paraya yeni mobilya alınır. 25 bin diyen bile var :)
Ay super tam aradigim cevapKendiniz icin mi dusunuyorsunuz? Ben yurtdisina tasinma asamasindayim ve o kadar arastirma sonucu esyalari buradan yollamanin degmeyecegine karar verdim. Tabii benim transatlantik ucusla gidecegim bir ulke mutlaka avrupadan daha pahalidir. Ben esyalarimi satiyorum sirayla, burada satip orada alacagim.
Tavsiyem gemi ile nakliyat yapan sirketleri arastirin ulke musaitse gemi ile nakliyata. Daha uzun sureli ama daha uygun fiyatli oluyor.
Tüm ülkelere var galiba. 389 nakliye şirketi teklif veriyor.Siz hangi ulke icin arastirdiniz ve ne kadar esya ?
Ay super tam aradigim cevap
Evet kendim icin , avrupada yakin bir ulke aslinda
Aklima hic deniz yolu gelmemisti onu arastiriyim daha mantikli olabilir
Esimde burda satip ordan alma taraftari
Ama bazi seylerden vazgecemiyorum daha taksitini odedigim seyler var
Buyuk mobilyalari bende saticam ama kahve makinasi , cocuklarin oyuncaklari , kitaplarim , tv ve birkac kucuk mutfak aleti goturmek istiyorum
Esimde sizin gibi dusunuyorNereye gondereceksiniz bilmiyorum ama kiyafetlerinizi alin cikin derim.
Semeriyle seksene geliyor.
DHL iki kitabi 89 liraya getiriyor ordan tutun hesabi.
Ben evlenirken esyalarimi sebze meyve ihrac eden bir firmayla el altindan gondermistik, adamlar garanti vermedi zaten kirilabilur vs diye.
Oyle boyle esyalarim ( kahve mak tabak canak) geldi kimisi kirilmisti ama simdiki aklim olsa herseyi Turkiyede birakirdim.
Yurtdisinda caydanlik ve cezve bulmak zor- Almanya/ Avusturya disinda- diger herseyinizi alirsiniz gittiginiz yerden.
Nereye gondereceksiniz bilmiyorum ama kiyafetlerinizi alin cikin derim.
Semeriyle seksene geliyor.
DHL iki kitabi 89 liraya getiriyor ordan tutun hesabi.
Ben evlenirken esyalarimi sebze meyve ihrac eden bir firmayla el altindan gondermistik, adamlar garanti vermedi zaten kirilabilur vs diye.
Oyle boyle esyalarim ( kahve mak tabak canak) geldi kimisi kirilmisti ama simdiki aklim olsa herseyi Turkiyede birakirdim.
Yurtdisinda caydanlik ve cezve bulmak zor- Almanya/ Avusturya disinda- diger herseyinizi alirsiniz gittiginiz yerden.
Aaa dogru soyluyorsunuz voltaji da arastirmak lazimÇocuk olunca farklı olur tabii ama bence kitaplarınızı varsa ailenize bırakın, ben o şekilde yapıyorum. Çocukların oyuncakları hariç her şeyi oradan alırsınız bilmiyorum voltaj problemi var mı sizin gideceğiniz yerde ama elektronik alet götürmek riskli diye düşünüyorum.
Bi fiyat arastirmasi yapacagim , eger ordan almak tasimaktan ucuzsa ordan alicaz , tesekkurler cevap icinHiç gereği yok bence. Ne lazımsa oradan alsınlar. Yurtdışında yaşıyorum geçen ailem ptt ile 5 kg eşya gönderdi 150 TL. Diğer kargo şirketleri 2 katı. Uçak ve gemi kargosu gibi şeylerin de ucuz olacağını sanmyorum zamanında çok araştırdım. A
Ptt pahaliya patlar sanirimPtt ufak tefek şeyleri gönderiyor uçakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?