Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #1 Ekim ayına bilet aldım.Gidiş Roma,dönüş Zürih.Biletimi iptal etmedim.O zamana kadar Korona biter mi ? Şu an daha iyi veriler.Planımı yapmıştım, gitmeyi çok istiyorum gerçekten. Sizin düşünceniz nedir ,o tarihte gidebilir miyim?
Ekim ayına bilet aldım.Gidiş Roma,dönüş Zürih.Biletimi iptal etmedim.O zamana kadar Korona biter mi ? Şu an daha iyi veriler.Planımı yapmıştım, gitmeyi çok istiyorum gerçekten. Sizin düşünceniz nedir ,o tarihte gidebilir miyim?
Nane surubu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2019 1.429 4.736 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #2 Babamin bileti iptal edilmisti belcikadan turkiyeye sizinkini bilemedim
Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #3 sultanyksl .!.: Babamin bileti iptal edilmisti belcikadan turkiyeye sizinkini bilemedim Genişletmek için tıkla... Yakın tarihli miydi?
sultanyksl .!.: Babamin bileti iptal edilmisti belcikadan turkiyeye sizinkini bilemedim Genişletmek için tıkla... Yakın tarihli miydi?
Nane surubu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2019 1.429 4.736 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #4 YURDUM .!.: Yakın tarihli miydi? Genişletmek için tıkla... Haziran icin ama ekim ayina cok var o zamana acilir sanirim
YURDUM .!.: Yakın tarihli miydi? Genişletmek için tıkla... Haziran icin ama ekim ayina cok var o zamana acilir sanirim
Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #5 sultanyksl .!.: Haziran icin ama ekim ayina cok var o zamana acilir sanirim Genişletmek için tıkla... Insallah ya .Peki iptal edildiginde ucretin tamamini veriyolar mi
sultanyksl .!.: Haziran icin ama ekim ayina cok var o zamana acilir sanirim Genişletmek için tıkla... Insallah ya .Peki iptal edildiginde ucretin tamamini veriyolar mi
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.149 3.938 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #6 Her ülke kendi içinde ki vaka sayısını kontrol altına almaz açmazlar bence
Nane surubu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2019 1.429 4.736 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #7 YURDUM .!.: Insallah ya .Peki iptal edildiginde ucretin tamamini veriyolar mi Genişletmek için tıkla... Tabiiki babami aradilar gelin paranizi alin diye
YURDUM .!.: Insallah ya .Peki iptal edildiginde ucretin tamamini veriyolar mi Genişletmek için tıkla... Tabiiki babami aradilar gelin paranizi alin diye
Y YURDUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 173 30 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #8 sultanyksl .!.: Tabiiki babami aradilar gelin paranizi alin diye Genişletmek için tıkla... Banka hesabina yatirmiyorlar mi
sultanyksl .!.: Tabiiki babami aradilar gelin paranizi alin diye Genişletmek için tıkla... Banka hesabina yatirmiyorlar mi
Nane surubu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2019 1.429 4.736 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi YURDUM #9 YURDUM .!.: Banka hesabina yatirmiyorlar mi Genişletmek için tıkla... Hayir eline verdiler