yurtdışı dil eğitimi için hangi okul iyi ?

Bence EC English , Kaplan , LSI genel olarak 2 ülkde de çok iyi okullar.Ben İngiltere'de Bournemouth'da Bright School of English'e gittim. butik ve çok ilgili bir okul. Fiyatı da diğerlerine kıyasla çok uygun. Bu yaz 3 ay ordaydım. Tavsiye ederim..
T tatlisarisin

ben de gitmek istiyorum yurtdisi dil egitimine... fakat tek basima gitmekle ilgili endiselerim var. siz tek mi gitmistiniz? tek gitsem yapabilir miyim sizce?

vargasabreu ben tek gitmiştim. eğer tek gitmezseniz zaten türkçe konuşursunuz sürekli ve herşey boşa gider.
Önemli olan tek başına mecbur kalıp dil öğrenmeniz kesinlikle.. Çoğu kişinin tavsiyesi gittiğiniz ülkede ve okulda da türklerle çok yakın arkadaş olmayındır. hiç endişelenmeyin bence, bir alışınca çok eğlenceli oluyor herşey:)

belli bir ingilizce seviyesine gelip mi gitmek gerekir peki sizce?

benimde bir sorum olacaktı bende ingiltereyi düsünuyorum .Bristol brightol cardif yada sizin bulunduğunuz yer hangisini önerirsiniz cok kararsızım lütfen yardımcı olun yılbaşından önce kayıt yaptırmam gerekiyor benım ıcın en önemlisi Türklerin az olduğu İngilizcenin cok olduğu cabuk ögrenebilcegim bir yer ıkıncı şıkta fiyat tabikide. Tecrubelerinize ihtiyacım var:)

sempaty34 merhabalar, brighton daha ekonomik büyük şehirlere göre, iyi okullarda türk dengesini ayarlamaya çalışıyorlar genelde.bide aile yanı konaklamada dil gelişiyor, aile ilgileniyor konuşuyor fln. ne kadar süreyle düşünüyorsunuz ve de kendinz mi kayıt yaptıracaksınız?

4 yada 5 ay düşünüyorum suan elementary sevıyesındeyım donunce hangı sevıyede bulunurum acaba??

4 yada 5 ay düşünüyorum suan elementary sevıyesındeyım donunce hangı sevıyede bulunurum acaba??
Selam bende 2 ay dil okuluna gittim. Yoğun ingilizcede 6 haftada bir kur atlarsınız. Genel ingilizcede 2 ayda 1 kur atlarsınız. Yani 5 ayda yoğun ingilizceye giderseniz 2,5 kur falan ilerlersiniz

Selam yeloko ben de ingilterede dil okuluna gitmeyi düşünüyorum ama seviyem başlangıç. Buna rağmen çok cesaretliyim. Hiçbir aracı kurumla görüşme gerçekleştirmedim aslında halen araştırma halindeyim. Okulumun daha butik ve uygun olması tabiki tercihim. Aslında pek şehir tercihim yok, daha çok öğrencilerin ağırlıkta olduğu bir yer olursa memnun kalırım. Londra hiç düşünmüyorum, daha halen İstanbulda kaybolan bir insanım Yaklaşık olarak 6 ya d 7 aylık düşünüyorum. Aslında ne isteiğimi biliyorum ama nerden başlamam gerektiğine dair bir fikrim yok. Bana yardımcı olabilir msin :)

hukukkusu merhaba, londra , new york gibi büyük şehirleri istemiyor isen, sana tavsiyem İngiltere'de Bournemouth ve Brighton olabilir. Ya da Malta'yı tavsiye edebilirim. Küçük bir ada ve gençler yoğun olarak ingilizce öğrenmeye geliyor. Seviyen başlangıç olsa bile ilerleme seviyesi kişiden kişiye değişiyor. Kimisi gittiği haline hiçbirşey katmadan geri geliyor. Senin gibi azimle gidenler ise eminim kendine çok şey katarak dönüyor :) Daha detaylı soruların olursa özelden yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…