• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışında Balayı

Miniksevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
83
72
88
30
Merhaba arkadaşlar benim mayısta düğünüm olacak ve nişanlım balayını Dubai’ de yapmak istiyor. Aranızda Dubai’yeye balayına veya tatile giden var mı? Gitmek için vize gerekiyor mu? Nasıl bir yol izlicem? Bilen biri varsa yazabilir mi?

Dubai bordo pasaportlular için vize istiyor ama basit bir vizeydi. 3-4 kere gittim ben. Alışveriş festivali oluyor. Hayatımda görmediğim kadar çok marka ve çeşit vardı.
Balayı için çok uygun bir destinasyon olduğunu sanmıyorum. Romantizmden uzak. Alışveriş dışında çölde safari yapmıştım.
Benim imkanım olsa balayı için Maldivleri seçerdim.

Evet vize istiyorlar.Ama evrak olarak ben sadece kimlik pasaport vermiştim.İki gunede çıkmıştı.Tavsiye ederim çok güzel bir yer.

Dubai yerine maldivler daha iyi olmaz mı
Şahsen de bn öyle isterdim dubaiye gezmeye gitmek daha sonra daha iyi olurdu

dubai her mevsim sıcak oluyormuş. Bende tesettürlüyüm acaba çok mu bunalırım orda 😄 bu vizeyi nasıl alıyoruz. Düğünden aylar önce alabiliyormuyuz

dubai her mevsim sıcak oluyormuş. Bende tesettürlüyüm acaba çok mu bunalırım orda 😄 bu vizeyi nasıl alıyoruz. Düğünden aylar önce alabiliyormuyuz
En geç bir haftada çıkıyor bizim iki güne çıktı.Ama virüsten dolayı şuan ne durumda bilmiyorum.Biz Mayıs ayında gitmistik

ayyy no mayıs ayında aşıııırı sıcak oluyor dubai. aralık filan olsa okey ama gerçekten pişersiniz. yurtdışını karşılayabılıyorsanız farklı yerlere yönelin bence. zaten çöl ve uzun uzun bina dışında pek bir şey yok dubai de. maldivler sahane oluyor öneririm. bali aynı sekılde gezmelik tonla ada var mükemmel bi balayı fıkri. daha yakın maldivler gibi denizi olan zanzibarı tavsıye edıyorum. meksıka gerçekten şahane cancun adası mukemmel. miami aynı sekılde. zanzibar afrika da ama denizi çarşaf , hemde daha uygun olabılır hemde 8 saat fılan suruyor hu saydığım yerlere göre daha kısayol . avrupa da venice, colmar cok romantik mekanlar. bence dubai en son dusunulcek yer olmalı. sadece su fışkırtmalı bı yer var meydanda onu ızlıyorlar aksamları toplanıp😂 heryer avm, çölde atv yapabılırsınız, onun dısında bı romantızmı esprısı yok bence fıkır tbıkı 🥰

Vizesi basit. Balayı için harika bir seçenek. Mart ayında da aşırı ısınmamış olur. Yemek konusunda sıkıntı yaşamazsınız avrupa ülkelerinde olduğu gibi. Muhakkak araba kiralayın çok rahat edersiniz. Havalimanından indiğinizde bir sürü yer var kiralayabileceğiniz. İnsanları anlayışlı. 2 starbucks kahvesi fiyatına bir depo benzin dolduruyorsunuz. Konaklama benzin vs uygun yeme içme baya pahalı. Tura vs gerek yok. Otelinizi ayarlatın uçak biletinizi alın vize başvurusu yapın ve gidin. Vize işlemlerini sracı firmalarla hallettik onlar bizim gerekli olan şeylrri istediler biz tamamladık. Teminat göstermeniz gerekebiliyor.

Çöl safarisi yapmadan da dönmeyin. ❤️
Denizi de aşırı güzel bu arada.
Ve en iyi skydiving noktası bence dünyadaki palmiye adası üstünden. Merakınız varsa..

ayyy no mayıs ayında aşıııırı sıcak oluyor dubai. aralık filan olsa okey ama gerçekten pişersiniz. yurtdışını karşılayabılıyorsanız farklı yerlere yönelin bence. zaten çöl ve uzun uzun bina dışında pek bir şey yok dubai de. maldivler sahane oluyor öneririm. bali aynı sekılde gezmelik tonla ada var mükemmel bi balayı fıkri. daha yakın maldivler gibi denizi olan zanzibarı tavsıye edıyorum. meksıka gerçekten şahane cancun adası mukemmel. miami aynı sekılde. zanzibar afrika da ama denizi çarşaf , hemde daha uygun olabılır hemde 8 saat fılan suruyor hu saydığım yerlere göre daha kısayol . avrupa da venice, colmar cok romantik mekanlar. bence dubai en son dusunulcek yer olmalı. sadece su fışkırtmalı bı yer var meydanda onu ızlıyorlar aksamları toplanıp😂 heryer avm, çölde atv yapabılırsınız, onun dısında bı romantızmı esprısı yok bence fıkır tbıkı 🥰

Saydığınız yerleri araştırcam. Mayıs ayında düğünümüz var o yüzden bende dubai sıcak olur diye düşündüm birde tesettürlü olunca pek hevesli olamadım o yüzden. Maldivlerde aklımdaydı nişanlım pek istememişti. Genede bir konuşurum onunla.

Vizesi basit. Balayı için harika bir seçenek. Mart ayında da aşırı ısınmamış olur. Yemek konusunda sıkıntı yaşamazsınız avrupa ülkelerinde olduğu gibi. Muhakkak araba kiralayın çok rahat edersiniz. Havalimanından indiğinizde bir sürü yer var kiralayabileceğiniz. İnsanları anlayışlı. 2 starbucks kahvesi fiyatına bir depo benzin dolduruyorsunuz. Konaklama benzin vs uygun yeme içme baya pahalı. Tura vs gerek yok. Otelinizi ayarlatın uçak biletinizi alın vize başvurusu yapın ve gidin. Vize işlemlerini sracı firmalarla hallettik onlar bizim gerekli olan şeylrri istediler biz tamamladık. Teminat göstermeniz gerekebiliyor.

Çöl safarisi yapmadan da dönmeyin. ❤️
Denizi de aşırı güzel bu arada.
Ve en iyi skydiving noktası bence dünyadaki palmiye adası üstünden. Merakınız varsa..
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bilgi sahibi oldum. Nişanlımla konuşup karar veririz.

Ben Mayıs ayı olduğunu kaçırmışım.Sakin Mayıs ayı gitmeyin biz Mayıs'ta gittik felaket sicakti

Back
X