- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
TAZe icmek zorundayim maalesefTaze içmek zorunda değilsen sıkıp sıkıp şişiye koy. Buzdolabı var değil mi odada?
Eger narenciye sıkacagi degilse hepsi de cok ses cikariyor. Bende tefal var,moulinex var ikisi de asiri gurultulu. Ama cok uzun sure kullanmiyorsunuz ki kimse rahatsiz olmaz fön makinesi kullaniyoruz sonucta
Yani yurtta nasıl olur bilemiyorum. Bendeki çok ses çıkarıyor özellikle havuç suyu falan sıkarken, bir de temizlemesi çok eziyetli. Posanın biriktiği yere naylon poşet geçirerek bir derece yükünü azaltabilirsin ama her türlü zor yine de. Ben aslında her gün içmek istiyorum ama sırf temizliğine üşendiğim için yapmıyorum açıkçası.
kantine koyabilirsiniz böyle elektronik cihazları. zaten bildiğim kadarıyla odalarda yasak.Ya haklisiniz aslinda. En fazla 5 dk suruyor sikma islemi. Ama yurtta yasak oda arkadaslarima durumu izah ederim de yan odadakiler falan rahatsiz olmaz inşallah. Ya da yurtla konuşup kantinde falan mı halletsem
Sagliginiz icin gerekliyse hic sesini dert etmeyin alin kullanin.
Yurtta yenisiniz galiba. Hic merak etmeyin siz uyurken oda arkadasiniz sacina fon cekecek zaten.
Yurtta bunlar hep yasaktir ama odalarda tost makinasi bile vardi ben kalirken
Kofte yapiyordu millet kokuyor bir de...
kantine koyabilirsiniz böyle elektronik cihazları. zaten bildiğim kadarıyla odalarda yasak.
Valla canim fon makinesi bile daha uzun sure kullaniliyor. Sizin is 5 dakika surecek. Kantine indiginize degecekse isterseniz bir de onu deneyin. Ama sıktıgınız gibi icmelisiniz vitamini kaybolmamasi icin. Onceden yapmayin yaniYa haklisiniz aslinda. En fazla 5 dk suruyor sikma islemi. Ama yurtta yasak oda arkadaslarima durumu izah ederim de yan odadakiler falan rahatsiz olmaz inşallah. Ya da yurtla konuşup kantinde falan mı halletsem
Valla canim fon makinesi bile daha uzun sure kullaniliyor. Sizin is 5 dakika surecek. Kantine indiginize degecekse isterseniz bir de onu deneyin. Ama sıktıgınız gibi icmelisiniz vitamini kaybolmamasi icin. Onceden yapmayin yani
Temizlemesi tam eziyet ama maalesef yapmak zorundayim isin ucunda saglik var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?